VIABUY Prepaid MasterCard® met hoog geëmbosseerde opdruk De VIABUY Prepaid MasterCard is de slimme en makkelijke manier om uw geld te beheren. In plaats van contant geld mee te dragen, biedt de VIABUY Prepaid MasterCard u het hoogste niveau van prestige, veiligheid en comfort van een gouden of zwarte Prepaid MasterCard kaart. Waardeer eenvoudig uw VIABUY Prepaid MasterCard op met een geldbedrag en gebruik het voor alle dingen, waarvoor u contant geld gebruikt - wereldwijd winkelen, rekeningen betalingen of online. Het enige wat u hoeft te doen om uw VIABUY Prepaid MasterCard te ontvangen, is een bewijs verstrekken van uw identiteit en uw adres. Geen kredietwaardigheidscheck en geen langdurige aanvraagprocedure. Uw kaart wordt 24 uur na bestellingsbevestiging verstuurd.

Over VIABUY

De VIABUY Prepaid MasterCard is een prepaid creditcard met een eigen rekening en met een uitgebreide online bankieren functie. De VIABUY Prepaid MasterCard is gemakkelijk verkrijgbaar. Door een bestelling te plaatsen op de website wordt uw VIABUY Prepaid MasterCard rekening aangemaakt en daarna heeft u de mogelijkheid om de creditcard op te waarderen met een tegoed naar keuze. De rekening kan eenvoudig en snel worden opgewaardeerd met behulp van n van de vele betaalmethoden met geld. De VIABUY Prepaid Mastercard kunt u op een flexibele manier gebruiken, bijvoorbeeld wanneer u gaat winkelen of geld wil opnemen bij een geldautomaat. Doordat de IBAN aan uw persoonlijke account is gekoppeld, kunt u veilig en zonder extra kosten een tegoed opwaarderen. U heeft zelfs de mogelijkheid om rekeningen online vanaf uw kaartrekening te betalen.


VIABUY Prepaid MasterCard

Een VIABUY Prepaid MasterCard is een uitstekend alternatief voor een creditcard. VIABUY is de eerste keus is geworden voor een Prepaid MasterCard in Europa om de volgende redenen: - Creditcard opwaarderen zonder kosten, de IBAN gekoppeld aan uw persoonlijke account. - Het is niet mogelijk om rood te staan en er wordt geen rente gevraagd. - Geen BKR controles. - Gegarandeerde controle over uw uitgaven. - Geweldig alternatief voor een reguliere bankrekening. Het is zelfs mogelijk om uw salaris op de ViaBuy creditcard te laten uitbetalen. - De VIABUY Prepaid MasterCard is niet gekoppeld aan uw bankrekening en er wordt geen informatie gevraagd aan bureaus voor kredietwaardigheidscontrole. - Handig overzicht van uw bestedingen en opwaarderingen met de VIABUY kaartrekening monitor - De VIABUY Prepaid MasterCard is op meer dan 36 miljoen MasterCard locaties te gebruiken en werkt bij ruim 2 miljoen geldautomaten


Hoe werkt het?

De VIABUY Prepaid MasterCard werkt hetzelfde als een prepaid mobiele telefoon kaart. Waardeer eerst het gewenste prepaid bedrag op uw VIABUY Prepaid MasterCard rekening. Vervolgens kunt u, vergelijkbaar met een normale creditcard, u overal waar creditcards worden geaccepteerd uw VIABUY Prepaid MasterCard gebruiken en uw tegoed besteden. U heeft alleen de mogelijkheid om het beschikbare tegoed op uw kaart te besteden, zonder gebruik van een kredietlijn zoals met een reguliere creditcard. Rood staan op uw rekening of creditcard is dus niet mogelijk. Hierdoor beheert u zorgeloos uw geld. Om deze reden zijn prepaid creditcards zoals de VIABUY Prepaid MasterCard vrij van kredietwaardigheidscontroles. Dit betekent dat het bedrijf VIABUY geen informatie opvraagt bij het Bureau Krediet Registratie, om uw bestelling te voltooien. Tevens wordt de VIABUY Prepaid MasterCard niet geregistreerd bij het BKR. Uw aanvraag voor de creditcard wordt verwerkt zonder controles de kredietwaardigheid. Zelfs wanneer u een persoonlijk faillissement, een negatieve BKR-registratie of een negatieve kredietwaardigheid heeft, bij VIABUY kunt u altijd een creditcard aanvragen. De VIABUY Prepaid MasterCard is niet afhankelijk van uw inkomen en daarom wordt er ook geen bewijs van inkomen gevraagd.


VIABUY kosten

Wanneer u een VIABUY-rekening met prepaid Mastercard aanvraagt, bedragen de nmalig uitgiftekosten EUR 69,90. Als u de overeenkomst wilt annuleren, kunt u dit, binnen 21 dagen na onze bevestiging per e-mail van uw aanvraag doen en worden de uitgiftekosten terugbetaald. Houdt u er rekening mee dat als u de overeenkomst na deze 21 dagen annuleert, wordt het bedrag niet meer terugbetaald. De jaarlijkse kosten voor uw VIABUY card bedragen 19.90 EUR per jaar. Vergeleken met andere prepaid oplossingen biedt VIABUY u onbeperkt en gratis inkomende en uitgaande bank- en SEPA-overschrijvingen, vele verschillende opwaardeeropties, online bankieren, een IBAN, de prestigieuze Mastercard met relif in goud of zwart, en vele andere voordelen!


VIABUY Reviews

  • Nooit teveel uitgeven. Geld staat direct op je account. Je weet van te voren wat je moet betalen. Perfect.

    Sterke punten
    Snel. Nooit geen schuld. Heerlijk

    Zwakke punten
    Geen

    Door Jos op 30 juli 2019 Reageer (2 reacties)
  • Ik wist dat je 90 euro moet betalen , bij de bank kost mij dit meer.
    Hier kan ik ook anoniem betalen en geen gezeik achteraf. Je kan enkel betalen wat er op staat. Wij gebruiken deze enkel voor restaurantbezoeken op vakantie.
    Betalen , opwaarderen gaat super gemakkelijk.Je kan best wel je level verhogen, wat geen euro kost. Je kan er dan zoveel geld opzetten war je wilt.En niemand van uw bank weet wat je doet en waar. De overheid geraakt steeds aan uw creditkaart gegevens. Deze is vrij anoniem. Nee wij vinden deze kaart zeer goed, als je ze gebruikt waarvoor ze dient. Het is eigenlijk geen creditkaart maar een kaart waar je zelf geld opzet en kan gebruiken. Creditkaarten van de bankbank zijn dure leningen.

    Sterke punten
    Vlot , je kan enkel opnemen wat je zelf hebt opgezet. Anonimiteit!

    Zwakke punten
    Pincode niet kunnen wijzigen.

    Door Marc op 9 december 2018 Reageer (2 reacties)
  • De debit-kaart van Viabuy (PPRO Ltd.) is een klassekaart om online mee te handelen. De kaart op zich is gratis, moet echter geactiveerd worden (voor een periode van 3 jaar). Kosten: € 89,70. Ik las ergens dat de kosten p/j. met € 10,- verminderd zouden worden, maar dat merk ik wel in 2019. Dan is het weer tijd om te betalen (weer voor 3 jaar). Ik mag iedereen (die zich negatief heeft uitgelaten over Viabuy) het bovenstaande goed te lezen (en vooral nog eens de voorwaarden door te nemen).

    Sterke punten
    Klantenservice (nooit geen problemen mee gehad). Hoe het gesteld is met geld "uit de muur" weet ik niet, want de kaart wordt alleen online gebruikt.

    Zwakke punten
    Totaal aantal zwakke punten: 0.

    Door Johan op 20 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Alles werkt perfect, je krijgt onmiddellijk update van transacties.
    Booking.com werkt vlot.
    Je moet wel 90 euro op voorhand betalen voor 3 jaar werkingskosten.
    Zo blijf je wel anoniem en hebben banken geen weet van uw transacties.kan hier niets slechts over zeggen. Betaal hiermee in hotels en restaurants. Haal wel geen geld mee op.kevel verhoging geen probleem, wel uw documenten per jpeg doorsturen en niet in pdf,

    Sterke punten
    Zeer gemakkelijke werkwijze en communicatie can uw transacties. Binnen de 5 min. Heb je een mail van uw verrichtingen.

    Zwakke punten
    Geen tja 90 euro in instapkosten voor 3 jaar.

    Door Decoutere op 23 juli 2017 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ben tot op heden zeer tevreden over deze firma en de kaart. Werkt zeer correct en de vermeldingen e.d. zijn zeer stipt. Iedereen die klaagt hebben niet goed gelezen waar het om gaat bij deze kaart cq firma. Je weet vooraf wat je aangaat anders doe je het niet. Nogmaals laat je niet meeslepen door de uilskuikens die hier negatief over schrijven want de kaart werkt zeer correct.
    Succes en de groeten. Vr.gr. Johan

    Sterke punten
    Goede communicatie en werkt overal.

    Zwakke punten
    Ik zou het niet weten.

    Door Johan v G op 16 april 2017 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als de mensen niet lezen wat ze betalen moeten, ja dan komt die 90 euro hard aan.
    Er staat duidelijk op de site dat je eenmalig 90 euro betaald en dan de komende 3 jaar geen jaarlijkse kosten.

    Ik heb deze kaart nu een jaar, en ik heb er weinig problemen mee.
    Enige probleem wat ik er mee heb, is dat bijschrijvingen van derden de eerste keer tot 14 dagen word vastgehouden, waar dit voor is weet ik niet.

    De klantenservice duurt inderdaad een paar dagen voordat je antwoord krijgt.

    Voor de rest een super kaart. Ik heb een IBAN, ik kan met de debet kaart wel garanties afgeven, terwijl dit bij de meeste debetkaarten niet kan.

    Ik gebruik hem voor vakanties, internetaankopen. Nooit geen problemen.

    Sterke punten
    Eigen Iban
    Je kunt CC garanties afgeven

    Zwakke punten
    Klantenservice mag wat sneller reageren
    Bijschrijvingen van derden worden de eerste keer 14 dagen vastgehouden

    Door Jan op 12 december 2016 Reageer (4 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op deze pagina zie ik reviews van mensen waarvan sommige door eigen schuld een mindere ervaring hebben.
    € 2500 storten zonder verificatie.. dat kan bij paypal ook niet.

    Ik heb een viabuy kaart sinds 2014 en vind hem ruim voldoende. Het spreekt me door het ibannummer meer aan dan de dbcard die ik ook heb maar nooit gebruikt. Viabuy is ook al tien jaar een stabiel bedrijf terwijl concurrenten als de medius kaart al failliet zijn.

    Sterke punten
    Een eigen iban nummer. Een lange geldigheid van drie jaar.
    Word serieus genomen door websites zoals paypal of aweber om lidmaatschap van te betalen.

    Zwakke punten
    Hoge fees bij pinnen.

    Door Jan Pieter op 24 oktober 2016 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Er staat duidelijk dat je voor 3 jaar moet betalen en dit bij ontvangst moet voldoen. Dus ik begrijp niet alle slechte recensies over de Viabuy MasterCard.

    Ik heb de Viabuy kaart aangevraagd via 123creditcardvergelijk, omdat je via hun website €20,- euro cashback tegoed terugkrijgt.

    Tot nu toe ben ik positief over deze kaart.

    Sterke punten
    -Eigen IBAN (werkt als een bankrekening)

    -Kiezen tussen goud of zwarte creditcard

    -Zonder BKR toetsing aanvragen

    Zwakke punten
    - mag misschien wel iets goedkoper worden in de aanschaf, maar daarentegen heeft deze Kaart wel eigen IBAN nummer wat de meeste andere prepaid creditcards niet hebben.

    Door Renee op 30 augustus 2016 Reageer (4 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik weet niet hoe de andere mensen viabuy een opmerking geeft, maar voor mij is het heel handig en makkelijk. Alleen moet je 90 euro te storten voor de viabuy card om te activeren, dit is een administratie geld voor 3 jaar lang. Voor de rest is gewoon supper handig... Ik heb zelfs alles geprobeerd van online winkelen, reserveren, geld opname bij een geld automaat en zelfs geld naar mijn bankrekening te sturen, Alles werkt goed. Dus mensen niet aan de andere mensen luiteren die geen begrip heeft van een viabuy debit credit card!!

    Sterke punten
    Alles online bestellen,
    Makkelijk naar mn eigen bankrekening sturen, werkt goed in buiteland geldautomaat en supper handig

    Zwakke punten
    De eerste week kan je niet meer dan 150 euro storten van ideal...

    Door Djamil op 26 mei 2016 Reageer (6 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Aangezien de reviews over andere praktijken en oplichterijen,heb ik de klantenservice van Viabuy tot de hoogste uitgedaagd, ze waren ten alle tijden zeer vriendelijk en professioneel.

    Vanaf 2014 en ik maak gebruik van viabuy prepaid kaart.

    Sterke punten
    Vriendelijk Klantenservice.
    Mooie Kaart.
    Niet goedkoop wel snel.

    Zwakke punten
    Geen.

    Door Mohamed op 16 april 2016 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik verbaas mij echt over de vele negatieve reviews hier. Wellicht zit de concurrentie hierachter of iets, maar ik snap niet waar dit vandaan komt.

    Ik heb de kaart in December besteld en binnen een week ontvangen. Ik was mij er zeer van bewust dat de kaart €30 per jaar kost, en dat dit in 1 keer voor 3 jaar wordt afgeschreven. Ik vind dat niet duur. Staat overigens ook zeer duidelijk vermeld op de site, maar je moet wel lezen natuurlijk. Verder zijn er geen kosten voor wereldwijd betalen, en betaal je €5.- voor een opname, wat voor een CC normaal is. Viabuy moet hiervoor commissie betalen aan Mastercard. Verder zijn opwaarderingen gratis, en betaal je 1.75% voor een Ideal opwaardering.

    De kaart meteen opgewaardeerd, en omdat dit niet van dezelfde rekening als de tenaamstelling komt, kreeg ik een mail waarin stond dat vanwege dit feit de overschrijving langer zal duren, met daarop de exacte dag en tijdstip waarop dit zou gebeuren. Exact op dit moment kreeg ik netjes een mail dat het geld erop stond.

    Verder daarna nog een betaling ontvangen uit Spanje van een andere persoon, vlekkeloos.

    Ook top dat je op reis gewoon met Ideal je kaart kunt opwaarderen. Verder is het een mooie embossed kaart, ik heb eerder de kaart van GWK Travelex gehad, die is niet embossed, en dat kan problemen geven. Bovendien is deze duurder, en zeer lastig op te laden.

    Zeer geschikt voor reizen, als je met een budget werkt, en voor veiligheid. Ik heb nog aanvullende documenten gestuurd, en werd binnen 3 dagen geupgrade naar het tweede ID Level waardoor je per jaar €15000 kunt laden, 60 x per maand.

    Sterke punten
    Efficient
    Mooie kaart
    Snelle service

    Zwakke punten
    Nog geen.

    Door Patrick Beek op 7 januari 2016 Reageer (4 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Lees heel veel negatieve dingen over Viabuy, vind het erg naar voor degenen die inderdaad vervelende zaken meemaken met Viabuy. Ben daar wel beetje verast over. ik heb al een paar jaar een Kaart met Viabuy, wist ook duidelijk van te voren dat ik in een keer 3X 30 Euro moest betalen voor het minimum van 3 jaar de kaart kunnen gebruiken. Maar mijn kaart werkt prima en heb ook altijd snel en duidelijk antwoord van Viabuy wanneer ik een vraag had.
    Heel jammer dat velen nare ervaringen hebben met de kaart, ik heb gelukkig nooit iets vervelends meegemaakt met Viabuy en ben erg blij met mijn kaart.

    Sterke punten
    Prima Kaart.

    Zwakke punten
    Geen.

    Door F.A.Mansur op 17 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vannacht haastig en moe een Viabuy Debit card aangevraagd. Zonder mij in te lezen over de kosten. Helaas, toen ik al besteld had, las ik dat ik 89,70 moest overstorten naar mijn kaart zodra de kaart in huis was. Dit was helaas niet de bedoeling. Ik snel een bericht gestuurd via email en Facebook. Daarop werd binnen 2 uur beantwoord dat mijn bestelling was geannuleerd.

    TIP: Als je net zo dom bent als ik, en je wilt annuleren. Doe dat dan heel snel. Stuur een mailtje naar: [email protected] met daarin je order nummer.
    Ga dan naar Facebook en zoek Viabuy op en stuur hun een bericht met je Ticketnummer. ViaBuy is heel snel met antwoorden en annuleren als het kaartje nog niet gemaakt/verstuurd is is geen probleem.

    Sterke punten
    *Snelle Service
    *Klantvriendelijk
    *Snelle annulering

    Zwakke punten
    *Tijdens bestellen onduidelijk dat je 89,70 op je pas moet storten zodra de pas binnen is.
    *Moeilijk te vinden hoe je je bestelling kunt annuleren.

    Door Consument op 13 augustus 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb twee weken de kaart aangevraagd binnen een week was hij binnen. Daarvoor eerst goed alle voorwaardens gelezen over kosten ect. Alles staat duidelijk op de website. De kaart nu geactiveerd en voor de komende drie jaar betaald.

    Sterke punten
    Weet ik nog niet

    Zwakke punten
    Geen

    Door RJ op 14 april 2015 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik schrijf nooit beoordelingen, maar nu heb ik alleen maar. Waarom wordt deze kaart geëvalueerd hier zo slecht? Want het is niet gratis? Het is op de website onder "Tarieven" die je moet betalen 90 euro. Zeer duidelijk en zeer eenvoudig. Het is niet wie hij niet moet bestellen.

    Sterke punten
    Makkelijk te gebruiken
    overal is aanvaard
    ziet er erg mooi

    Zwakke punten
    Tot nu toe niet gemerkt

    Door Janno op 23 februari 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik en mijn hele gezin hebben een via Buy kaart. Wij maken daarvan intensief gebruik en het werk eenvoudig en doeltreffend. De kaart is eenvoudig op te waarderen en nagenoeg overal, zelfs bij de visboer op de hoek, kan ik er mee betalen. Ik begrijp niet waarom er mensen zijn die zich verwonderen over de betaling die je moet doen voor een termijn van 3 jaar. Dat staat niet alleen aangegeven, maar ook bij andere organisaties moet je betalen. Euro 30 per jaar is echt niet de topprijs. Dus een hoop ongemotiveerde kritiek maar weinig inhoudelijk. Daar kan je dus niks mee.
    gr Johan

    Sterke punten
    nagenoeg overal mee betalen. Snel oplaadbaar en een overzichtelijke site.
    Bij het aanbrengen van een nieuwe klant ontvang je zelfs een provisie ad euro 25 en die gaat gelijk worden bijgeschreven als de nieuwe klant zijn kaart activeert.

    Zwakke punten
    tot op heden is er geen sprake van echte negatieve cq zwakke punten bij ons als kaartgebruikers.

    Door johan op 5 januari 2015 Reageer (7 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Geen idee waarom iedereen hier moord en brand schreeuwt over een product dat prima werkt.
    Ik gebruik mijn Viabuy kaart nu een klein jaar. De kaart wordt overal probleemloos geaccepteerd en je krijgt onmiddellijk een bevestigingsmail van elke transactie die je doet met vermelding van het nog resterende saldo.
    De service kost idd 30 euro per jaar die je bij aanvraag ineens moet voldoen voor 3 jaar, maar andere credit cards zijn ook alles behalve gratis. Ik heb mijn kaart al meerdere keren gratis herladen en ook dat is altijd probleemloos verlopen.
    Mensen die zeggen dat dit oplichterij zou zijn hebben te lichtzinnig iets besteld zonder eerst na te gaan welke kosten eraan verbonden zijn.

    Sterke punten
    Gratis herladen, betaalgemak zowel aan terminal als online.

    Door Jacobs Koenr op 9 december 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb de commentaren gelezen en ik begrijp er helemaal niets van.
    Ik heb sinds een half jaar een via buy kaart. Overal waarmee ik er mee wil betalen van Hema tot KLM kan ik er terecht. Recent op vakantie in de Dominicaanse Republiek en de kaart werkte perfect. Ook in de VS was het helemaal geen probleem. Ik heb de kaart opgewaardeerd tot level 2 het ID bewijs en overige stukken zoals een brief van de bank ed per scan verzonden.
    Ik heb inderdaad voor drie jaar bijdrage voldaan maar dat vind ik geen probleem.
    Je hebt dan ook voor drie jaar je bijdrage voldaan. Het kwam mij goed voor om een en ander even aan de rij negatieve berichten toe te voegen.

    Sterke punten
    werkt nagenoeg overal en zelfs contact geld pinnen is mogelijk zonder problemen. Snelle toezending en diverse mogelijkheden om op te waarderen.

    Zwakke punten
    tot op heden niet echt geconstateerd. Werkt op de plaatsen waar mastercard wordt geaccepteerd

    Door johan op 29 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek VIABUY

Schrijf je eigen review