ABN AMRO Credit Card - 5 Reviews

Last updated: 25 juli 2019
ABN AMRO Credit Card Logo

14.3% aanbevolen, 5 Reviews

  1. ABN AMRO Credit Card
  2. ABN AMRO Credit Card Reviews
  3. Schrijf ook een review over ABN AMRO Credit Card

Niet tevreden over ABN AMRO Credit Card? Probeer dan eens VIABUY.

ABN AMRO Credit Card

De limiet op de ABN AMRO Credit Card is € 2.500,-. De ABN AMRO Credit Card maakt deel uit van het Privé Pakket. U krijgt deze creditcard gratis als u een Privé Pakket aanvraagt.

ABN AMRO Credit Card Details

Hits: 929

URL: https://www.abnamro.nl/nl/prive/betalen/creditcards/keuze-creditcard.html

Categorieën: MasterCard

Reviews: 5


ABN AMRO Credit Card reviews (5):

ABN AMRO Credit Card - Geen bevestiging, niets

0

Review:
Een maand geleden voor het eerst een aanvraag ingediend voor een creditcard. Ik hoorde helemaal niets, en vond het twee weken later toch wel apart dat ik echt helemaal niets gehoord had. In de spam box gekeken, nergens een e-mail te bekennen. Ik bellen, ze kunnen me niet vinden in het systeem, of ik maar opnieuw de aanvraag wil indienen. Weer twee weken later en ik hoor gewoon helemaal niets. Ik neem wel een andere creditcard want ik heb hem straks wel nodig! Hier heb ik echt niets aan...

Sterke punten:
Geen.

Zwakke punten:
Geen bevestiging en amper geholpen worden door de klantenservice

Elise beveelt ABN AMRO Credit Card NIET aan bij vrienden/bekenden

ABN AMRO Credit Card - Waardeloos

0

Review:
Na het indienen van de aanvraag kreeg ik meerdere emails van ICS (?) die telkens weer nieuwe documenten nodig hadden: kopie van contract met werkgever, bankrekeningafschriften, afschriften waarop het adres zichtbaar is, bewijs inkomen, etc. alles netjes opgestuurd en geen reactie. Vervolgens de ABN AMRO gebeld. Die konden me niet verder helpen en verbonden me met een callcenter meisje van ICS. Die kon me niet in het systeem vinden en kon me ook niet verder helpen. Inmiddels zijn we een maand verder en heb ik nog steeds geen kaart. ABN AMRO, een regelrechte ramp. De aanvraag van een American Express kaart ging snel, een aanrader!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles

Gerard Haa beveelt ABN AMRO Credit Card NIET aan bij vrienden/bekenden

ABN AMRO Credit Card - word niks vergoed

0

Review:
Had onlangs via het internet aankoop gedaan, volgens de reclame van abn amro zou je geld terug krijgen als pakket niet bezorgd werd. Nou niet dus, ik moet maar zien te bewijzen dat ik het pakket niet had ontvangen. Bedrijf werkte niet mee, dus hoe moet ik bewijzen dat ik niet ontvangen heb. Abn amro legde het probleem in alles bij mij neer zodat hun niks hoefde te vergoeden. Wat een misleidend regels zeg.

Sterke punten:
niks, zeer onbetrouwbaar

Zwakke punten:
teveel om op te noemen, nemen de klant niet serieus, je word als een crimineel behandeld zodat zij niet hoeven te betalen.

Bro beveelt ABN AMRO Credit Card NIET aan bij vrienden/bekenden

ABN AMRO Credit Card - Verschrikkelijk slechte klantenservice

0

Review:
Alleen maar problemen met deze kaart. De klantenservice begrijpt zelf niet waar ze mee bezig zijn. Er werken mensen die te stom zijn om voor de duvel te dansen, en die afspraken die gemaakt zijn een dag eerder met dezelfde klantenservice terugdraaien zomaar op eigen houtje , totaal verkeerde en onjuiste dingen zeggen, ze veroorzaken dat je maar moet blijven bellen tot je eindelijk een intelligenter en meer ingevoerd persoon aan de lijn krijgt die alle fouten die door deze stommelingen worden gemaakt, weer hersteld. Gevolg: middagen lang bellen, eindeloze frustratie en stress. Byzonder is dat ze altijd denken dat JIJ de veroorzaker bent, terwijl het de eigen klantenservice is die constant fouten maakt.
Advies : N I E T N E M E N deze kaart.

Sterke punten:
Eerlijk gezegd: niet

Zwakke punten:
Ongelooflijk stel onbehulpzame niet goed getrainde en domme mensen op de klantenservice, die fout op fout stapelen , en jij moet hun fouten zien recht te zetten, daarmee door hun oeverloze domheid heen zien te komen.

de Gooyer beveelt ABN AMRO Credit Card NIET aan bij vrienden/bekenden

ABN AMRO Credit Card - Slechte service ABN Amro credit card

0

Review:
Mijn vriendin en ik hebben beiden een credit card van ABN Amro. Dit jaar heb ik al diverse keren contact moeten opnemen met de ABN omdat er een verkeerd bankrekeningnummer gekoppeld was aan de kaart en onze namen waren omgewisseld. Voordat alles is rechtgezet ben je een aantal telefoontjes en een bezoekje aan ABN verder (dus ook tijd en geld).

Nu was onlangs op vakantie mijn credit card gestolen, en heb ik direct een nieuwe credit card aangevraagd. Deze heb ik ontvangen maar daarbij kreeg ik ook een nieuwe pincode. Dit wil ik absoluut niet.
Dus wéér opgebeld naar ABN. Blijkt dat ik een email heb gemist (goh, ik was op vakantie en had ook geen internet). Enige oplossing is een nieuwe kaart aanvragen. Dit kost € 10,- en komt voor mijn rekening. Wat een gedoe!

Ik heb mijn credit card service beëindigd. Voor mij nooit meer. Ik heb er alleen maar een werk aan gehad!

Sterke punten:
- Eindelijk is het credit card overzicht opgenomen in de ABN bankieren app.

Zwakke punten:
- Slechte service
- Slecht omgaan met privacy gegevens

Bram Chlon beveelt ABN AMRO Credit Card NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over ABN AMRO Credit Card

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou ABN AMRO Credit Card aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou ABN AMRO Credit Card aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek ABN AMRO Credit Card


Home » MasterCard » ABN AMRO Credit Card