ABN AMRO Credit Card

ABN AMRO biedt een aantal verschillende creditcards aan, die u wereldwijd makkelijk en veilig kunt gebruiken om te betalen. Of u nu online aan het shoppen bent of gewoon in de winkel wilt afrekenen, met een creditcard van ABN AMRO heeft u altijd een veilige betaalmethode bij de hand. Bovendien zijn uw aankopen verzekerd tegen diefstal, schade en verlies.

Daarnaast biedt ABN AMRO diverse aanbiedingen aan voor mensen die gebruik maken van hun creditcard. Zo kunt u bijvoorbeeld 15% korting krijgen op uw doorlopende reisverzekering als u deze voor 27 februari 2023 afsluit. Ook kunt u korting krijgen op een huurauto en hotelkamer als u deze boekt via ICS en betaalt met uw creditcard.

ABN AMRO heeft ook een speciale creditcard voor studenten, de ABN AMRO Studenten Card. Deze creditcard is erg voordelig, met een maandelijkse kosten van slechts € 1,16 bij een Studentenrekening.

Met een creditcard van ABN AMRO kunt u ook contactloos betalen, wat handig kan zijn als u op reis bent. U krijgt een vluchtvertragingsverzekering en een bagagevertragingsverzekering bij alle reizen die u met uw creditcard boekt. Zo kunt u zorgeloos op reis gaan, zonder u zorgen te hoeven maken over de veiligheid van uw betalingen.

Al met al biedt ABN AMRO een aantal voordelige en veilige creditcards aan, die u wereldwijd kunt gebruiken en die u verzekerd zijn tegen diefstal, schade en verlies. Bovendien zijn er diverse aanbiedingen waarmee u voordeel kunt halen uit uw creditcardgebruik.


ABN AMRO Credit Card Reviews

  ABN creditcard

  Zeer matige service, bij verlies heeft de ANB tot twee keer aan toe de kaart niet verstuurd. Daarnaast werd bij verlies van mijn kaart ook meteen mijn toegang tot mijn creditcard via de app geblokkeerd waardoor ik niet kon inzien hoeveel er nog openstond.

  Geen bevestiging, niets

  Een maand geleden voor het eerst een aanvraag ingediend voor een creditcard. Ik hoorde helemaal niets, en vond het twee weken later toch wel apart dat ik echt helemaal niets gehoord had. In de spam box gekeken, nergens een e-mail te bekennen. Ik bellen, ze kunnen me niet vinden in het systeem, of ik maar opnieuw de aanvraag wil indienen. Weer twee weken later en ik hoor gewoon helemaal niets. Ik neem wel een andere creditcard want ik heb hem straks wel nodig! Hier heb ik echt niets aan...

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Geen bevestiging en amper geholpen worden door de klantenservice

  Waardeloos

  Na het indienen van de aanvraag kreeg ik meerdere emails van ICS (?) die telkens weer nieuwe documenten nodig hadden: kopie van contract met werkgever, bankrekeningafschriften, afschriften waarop het adres zichtbaar is, bewijs inkomen, etc. alles netjes opgestuurd en geen reactie. Vervolgens de ABN AMRO gebeld. Die konden me niet verder helpen en verbonden me met een callcenter meisje van ICS. Die kon me niet in het systeem vinden en kon me ook niet verder helpen. Inmiddels zijn we een maand verder en heb ik nog steeds geen kaart. ABN AMRO, een regelrechte ramp. De aanvraag van een American Express kaart ging snel, een aanrader!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  word niks vergoed

  Had onlangs via het internet aankoop gedaan, volgens de reclame van abn amro zou je geld terug krijgen als pakket niet bezorgd werd. Nou niet dus, ik moet maar zien te bewijzen dat ik het pakket niet had ontvangen. Bedrijf werkte niet mee, dus hoe moet ik bewijzen dat ik niet ontvangen heb. Abn amro legde het probleem in alles bij mij neer zodat hun niks hoefde te vergoeden. Wat een misleidend regels zeg.

  Sterke punten
  niks, zeer onbetrouwbaar

  Zwakke punten
  teveel om op te noemen, nemen de klant niet serieus, je word als een crimineel behandeld zodat zij niet hoeven te betalen.

  Verschrikkelijk slechte klantenservice

  Alleen maar problemen met deze kaart. De klantenservice begrijpt zelf niet waar ze mee bezig zijn. Er werken mensen die te stom zijn om voor de duvel te dansen, en die afspraken die gemaakt zijn een dag eerder met dezelfde klantenservice terugdraaien zomaar op eigen houtje , totaal verkeerde en onjuiste dingen zeggen, ze veroorzaken dat je maar moet blijven bellen tot je eindelijk een intelligenter en meer ingevoerd persoon aan de lijn krijgt die alle fouten die door deze stommelingen worden gemaakt, weer hersteld. Gevolg: middagen lang bellen, eindeloze frustratie en stress. Byzonder is dat ze altijd denken dat JIJ de veroorzaker bent, terwijl het de eigen klantenservice is die constant fouten maakt.
  Advies : N I E T N E M E N deze kaart.

  Sterke punten
  Eerlijk gezegd: niet

  Zwakke punten
  Ongelooflijk stel onbehulpzame niet goed getrainde en domme mensen op de klantenservice, die fout op fout stapelen , en jij moet hun fouten zien recht te zetten, daarmee door hun oeverloze domheid heen zien te komen.

  Slechte service ABN Amro credit card

  Mijn vriendin en ik hebben beiden een credit card van ABN Amro. Dit jaar heb ik al diverse keren contact moeten opnemen met de ABN omdat er een verkeerd bankrekeningnummer gekoppeld was aan de kaart en onze namen waren omgewisseld. Voordat alles is rechtgezet ben je een aantal telefoontjes en een bezoekje aan ABN verder (dus ook tijd en geld).

  Nu was onlangs op vakantie mijn credit card gestolen, en heb ik direct een nieuwe credit card aangevraagd. Deze heb ik ontvangen maar daarbij kreeg ik ook een nieuwe pincode. Dit wil ik absoluut niet.
  Dus wéér opgebeld naar ABN. Blijkt dat ik een email heb gemist (goh, ik was op vakantie en had ook geen internet). Enige oplossing is een nieuwe kaart aanvragen. Dit kost € 10,- en komt voor mijn rekening. Wat een gedoe!

  Ik heb mijn credit card service beëindigd. Voor mij nooit meer. Ik heb er alleen maar een werk aan gehad!

  Sterke punten
  - Eindelijk is het credit card overzicht opgenomen in de ABN bankieren app.

  Zwakke punten
  - Slechte service
  - Slecht omgaan met privacy gegevens

Bezoek ABN AMRO Credit Card

Schrijf een review