American Express Green Card

American Express Green Card: u kiest voor veiligheid en service van wereldklasse, spaart met elke uitgave en staat vooraan bij concerten en events. - 100% verzekerd tegen fraude en diefstal - Verzekerd kopen en Geld-Terug-Garantie - Wereldwijd binnen 24 uur een vervangende kaart beschikbaar - Problemen in het buitenland? Global Assist service helpt u verder - Een gratis extra kaart voor uw partner of andere volwassene - Koop als eerste kaarten voor concerten en events

Over American Express Green Card

Met de Green Card van American Express heeft u de mogelijkheid om overal te betalen waar men creditcards aanneemt. Uw aankopen zijn verzekerd tegen schade en diefstal. Als uw aankopen binnen 90 dagen na aanschaf worden gestolen of per ongeluk worden beschadigd, dan vergoedt American Express de kosten voor vervanging of reparatie tot een maximum van € 700,- per gebeurtenis en € 2.800,- per periode van een jaar (12 maanden). Mocht u binnen 90 dagen besluiten uw aankoop te willen terugbrengen, maar de winkel gaat hier niet mee akkoord, dan krijgt u uw aankoopbedrag terug via de Geld-Terug-Garantie tot een maximum van € 250,- per claim en € 1.200,- per 12 maanden. U kunt vertrouwen op hulp overal ter wereld van American Express in geval van noodgevallen, waar u zich ook bevindt. Met de creditcard van American Express krijgt u toegang tot de meest geweldige concerten en evenementen. De Green Card van American Express heeft ook een spaarprogramma, waarmee u de mogelijkheid heeft om dus punten te sparen met elke euro die u besteed met de creditcard. Een Green Card is momenteel het eerste jaar gratis, daarna kost de kaart € 65,- per jaar.


Membership Rewards spaarprogramma

De Green Card van American Express is dus veel meer dan alleen een creditcard. Want alle uitgaven die met de creditcard van American Express worden betaald, leveren u spaarpunten op. Membership Rewards is het spaarprogramma van American Express. Met deze spaarpunten spaart u automatisch leuke en aantrekkelijke dingen waar u van kunt genieten. Voor elke euro die u uitgeeft met uw creditcard, ontvangt u minimaal 1 Membership Rewards spaarpunt. Deze spaarpunten kunt u inwisselen voor allerlei rewards, zoals giftcards, artikelen, reizen of overboeken naar andere loyaliteitsprogramma's van hotels of airlines. U kunt zelfs de punten gebruiken om het uitstaande saldo op uw American Express kaartrekening te verlagen!


Persoonlijk bestedingslimiet

De bestedingsruimte wordt bepaald door uw persoonlijke profiel, lidmaatschapsduur en uitgavenpatroon. U bouwt uw eigen bestedingsruimte op. Er is geen vaste bestedingslimiet voor uw kaart. U heeft de mogelijkheid om een persoonlijke bestedingsruimte te kiezen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een extra creditcard aan te vragen naast de kaart die u als hoofdkaarthouder. U kunt de kaart aanvragen voor bijvoorbeeld kinderen of uw partner. Zo profiteren zij net als u van het betaalgemak en de service van American Express en spaart u sneller Membership Rewards punten. Zonder extra kosten is het mogelijk om één extra Green Card aan te vragen. De hoofdkaarthouder is verantwoordelijk voor de betaling van de uitgaven met de extra kaarten.


American Express App

Met de American Express App heeft u altijd inzicht in uw uitgaven 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Tevens bieden de Card Alerts meer controle over uw uitgaven en inzicht in de uitgaven met uw creditcard. Door de Card Alerts in te schakelen ontvangt u gratis berichten over uw ontvangen betalingen, uw saldo overzicht en een melding van de maandelijkse afschrijving.


Artikelen over American Express Green Card

American Express Green Card

Met de Green Card van American Express heeft u de mogelijkheid om overal te betalen waar men creditcards aanneemt. Uw aankopen zijn verzekerd tegen schade en diefstal. Als uw aankopen binnen 90 dagen na aanschaf worden gestolen of per ongeluk worden beschadigd, dan vergoedt American Express de kosten voor vervanging of reparatie tot een maximum van € 700,- per gebeurtenis en € 2.800,- per perio ...

American Express Green Card Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over American Express Green Card.

Bezoek American Express Green Card

Schrijf je eigen review