American Express Blue Card

American Express Blue Card American Express: U kiest voor veiligheid en service van wereldklasse en koopt als eerste kaarten voor concerten en events. - U kiest voor veiligheid en service van wereldklasse en koopt als eerste kaarten voor concerten en events. - 100% verzekerd tegen fraude en diefstal - Verzekerd kopen en Geld-Terug-Garantie - Wereldwijd binnen 24 uur een vervangende kaart beschikbaar - Problemen in het buitenland? Global Assist service helpt u verder - Een gratis extra kaart voor uw partner of andere volwassene

Artikelen over American Express Blue Card

American Express Blue Card Reviews

  Prijzige Card en in Nederland beperkte acceptatie

  Ik heb een paar maanden de Blue Card van American Express gehad. Mijn eerste aanvraag werd om onduidelijke redenen afgewezen. De Ledenservice kon hier ook geen concreet antwoord op geven. Tweede poging was akkoord. De Blue Card is de basic Card van AMEX en biedt geen membership rewards (punten sparen). Je kunt dit programma wel bijsluiten op de Card, maar dan betaal je 75,- per jaar ten opzichte van de Green Card van 65,- per jaar waar het programma standaard bij inbegrepen zit. Ik snap deze prijsstrategie dus niet echt. De Card heeft geen vooraf vastgesteld bestedingslimiet, maar past zich aan aan de uitgaven die je met de Card doet. De acceptatie in Nederland (zowel online als fysiek) is bij lange na niet zo goed als MasterCard en VISA. Bedenk van tevoren dus goed wat je precies met deze Card wil gaan doen. Ze hebben een speciale website waar je kan opzoeken waar de Card wordt geaccepteerd. Voor smartphones met het Android besturingssysteem hebben ze geen app. Dit vind ik een minpunt. Tijdens een telefoongesprek werd ik gewezen op de Green Card (incl. het membership rewards programma). Online het formulier ingevuld. Maand lang geen gehoor. Contact opgenomen. De upgrade was afgewezen. De Ledenservice begreep dit ook niet. Geen bijzonderheden BKR, voldoende inkomen etc. maar "het systeem" had dit bepaald. Ledenservice vroeg mij om nogmaals het formulier in te vullen. Dit wederom gedaan. Wederom afwijzing. Naar aanleiding van deze waardeloze communicatie heb ik besloten de Blue Card op te zeggen.

  Sterke punten
  - Geen vooraf vastgesteld bestedingslimiet - Klantenservice snel telefonisch bereikbaar

  Zwakke punten
  - Hoge prijs - Prijsstrategie (los membership programma is duurder dan de Card met standaard het memebership programma) - Communicatie van de Ledenservice - Geen app voor Android - Acceptatie in Nederland (online en fysiek)

Bezoek American Express Blue Card

Schrijf je eigen review