American Express Blue Card

American Express Blue Card American Express: U kiest voor veiligheid en service van wereldklasse en koopt als eerste kaarten voor concerten en events. - U kiest voor veiligheid en service van wereldklasse en koopt als eerste kaarten voor concerten en events. - 100% verzekerd tegen fraude en diefstal - Verzekerd kopen en Geld-Terug-Garantie - Wereldwijd binnen 24 uur een vervangende kaart beschikbaar - Problemen in het buitenland? Global Assist service helpt u verder - Een gratis extra kaart voor uw partner of andere volwassene

De American Express Blue Card is een kredietkaart die door het Amerikaanse financiële bedrijf American Express wordt aangeboden. De kaart is vooral gericht op consumenten die op zoek zijn naar een betaalmiddel met een goede klantenservice en extra voordelen.

Met de American Express Blue Card kun je overal ter wereld betalen, zowel online als in winkels. De kaart biedt ook een aantal handige reisverzekeringen, zoals dekking voor annuleringen en vertragingen en vergoeding voor medische kosten.

Een van de voordelen van de American Express Blue Card is de mogelijkheid om punten te sparen. Elke keer dat je met de kaart betaalt, krijg je punten die je kunt gebruiken om korting te krijgen op reizen, aankopen of andere diensten. Je kunt ook punten sparen door deel te nemen aan speciale aanbiedingen van American Express of door gebruik te maken van de kaart bij specifieke partners.

Daarnaast biedt de American Express Blue Card ook toegang tot exclusieve evenementen en aanbiedingen. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van kortingen op tickets voor sportwedstrijden, concerts of theaterstukken. Ook kun je gebruik maken van voordelige aanbiedingen voor restaurants, hotels en andere vrijetijdsactiviteiten.

Bovendien staat de klantenservice van American Express bekend om zijn hoge kwaliteit. Als je een vraag hebt of een probleem met je kaart, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Zij zullen je graag verder helpen en zorgen dat je zo snel mogelijk een oplossing krijgt.

Het gebruik van de American Express Blue Card is wel verbonden aan bepaalde kosten. Zo betaal je een jaarlijkse bijdrage voor het gebruik van de kaart en kun je ook extra kosten krijgen voor bepaalde transacties of diensten. Het is daarom aan te raden om goed te kijken naar de voorwaarden van de kaart voordat je deze aanvraagt.

Al met al biedt de American Express Blue Card een betaalmiddel met veel voordelen en een goede klantenservice. Als je op zoek bent naar een kaart met extra mogelijkheden en voordelen, is de American Express Blue Card zeker een goede keuze.


Artikelen over American Express Blue Card

American Express Blue Card Reviews

  Prijzige Card en in Nederland beperkte acceptatie

  Ik heb een paar maanden de Blue Card van American Express gehad. Mijn eerste aanvraag werd om onduidelijke redenen afgewezen. De Ledenservice kon hier ook geen concreet antwoord op geven. Tweede poging was akkoord.

  De Blue Card is de basic Card van AMEX en biedt geen membership rewards (punten sparen). Je kunt dit programma wel bijsluiten op de Card, maar dan betaal je € 75,- per jaar ten opzichte van de Green Card van € 65,- per jaar waar het programma standaard bij inbegrepen zit. Ik snap deze prijsstrategie dus niet echt.

  De Card heeft geen vooraf vastgesteld bestedingslimiet, maar past zich aan aan de uitgaven die je met de Card doet.

  De acceptatie in Nederland (zowel online als fysiek) is bij lange na niet zo goed als MasterCard en VISA. Bedenk van tevoren dus goed wat je precies met deze Card wil gaan doen. Ze hebben een speciale website waar je kan opzoeken waar de Card wordt geaccepteerd.

  Voor smartphones met het Android besturingssysteem hebben ze geen app. Dit vind ik een minpunt.

  Tijdens een telefoongesprek werd ik gewezen op de Green Card (incl. het membership rewards programma). Online het formulier ingevuld. Maand lang geen gehoor. Contact opgenomen. De upgrade was afgewezen. De Ledenservice begreep dit ook niet. Geen bijzonderheden BKR, voldoende inkomen etc. maar "het systeem" had dit bepaald. Ledenservice vroeg mij om nogmaals het formulier in te vullen. Dit wederom gedaan. Wederom afwijzing.

  Naar aanleiding van deze waardeloze communicatie heb ik besloten de Blue Card op te zeggen.

  Sterke punten
  - Geen vooraf vastgesteld bestedingslimiet
  - Klantenservice snel telefonisch bereikbaar

  Zwakke punten
  - Hoge prijs
  - Prijsstrategie (los membership programma is duurder dan de Card met standaard het memebership programma)
  - Communicatie van de Ledenservice
  - Geen app voor Android
  - Acceptatie in Nederland (online en fysiek)

Bezoek American Express Blue Card

Schrijf een review