VIABUY Prepaid MasterCard® met hoog geëmbosseerde opdruk De VIABUY Prepaid MasterCard is de slimme en makkelijke manier om uw geld te beheren. In plaats van contant geld mee te dragen, biedt de VIABUY Prepaid MasterCard u het hoogste niveau van prestige, veiligheid en comfort van een gouden of zwarte Prepaid MasterCard kaart. Waardeer eenvoudig uw VIABUY Prepaid MasterCard op met een geldbedrag en gebruik het voor alle dingen, waarvoor u contant geld gebruikt - wereldwijd winkelen, rekeningen betalingen of online. Het enige wat u hoeft te doen om uw VIABUY Prepaid MasterCard te ontvangen, is een bewijs verstrekken van uw identiteit en uw adres. Geen kredietwaardigheidscheck en geen langdurige aanvraagprocedure. Uw kaart wordt 24 uur na bestellingsbevestiging verstuurd.

Over VIABUY

De VIABUY Prepaid MasterCard is een prepaid creditcard met een eigen rekening en met een uitgebreide online bankieren functie. De VIABUY Prepaid MasterCard is gemakkelijk verkrijgbaar. Door een bestelling te plaatsen op de website wordt uw VIABUY Prepaid MasterCard rekening aangemaakt en daarna heeft u de mogelijkheid om de creditcard op te waarderen met een tegoed naar keuze. De rekening kan eenvoudig en snel worden opgewaardeerd met behulp van n van de vele betaalmethoden met geld. De VIABUY Prepaid Mastercard kunt u op een flexibele manier gebruiken, bijvoorbeeld wanneer u gaat winkelen of geld wil opnemen bij een geldautomaat. Doordat de IBAN aan uw persoonlijke account is gekoppeld, kunt u veilig en zonder extra kosten een tegoed opwaarderen. U heeft zelfs de mogelijkheid om rekeningen online vanaf uw kaartrekening te betalen.


VIABUY Prepaid MasterCard

Een VIABUY Prepaid MasterCard is een uitstekend alternatief voor een creditcard. VIABUY is de eerste keus is geworden voor een Prepaid MasterCard in Europa om de volgende redenen: - Creditcard opwaarderen zonder kosten, de IBAN gekoppeld aan uw persoonlijke account. - Het is niet mogelijk om rood te staan en er wordt geen rente gevraagd. - Geen BKR controles. - Gegarandeerde controle over uw uitgaven. - Geweldig alternatief voor een reguliere bankrekening. Het is zelfs mogelijk om uw salaris op de ViaBuy creditcard te laten uitbetalen. - De VIABUY Prepaid MasterCard is niet gekoppeld aan uw bankrekening en er wordt geen informatie gevraagd aan bureaus voor kredietwaardigheidscontrole. - Handig overzicht van uw bestedingen en opwaarderingen met de VIABUY kaartrekening monitor - De VIABUY Prepaid MasterCard is op meer dan 36 miljoen MasterCard locaties te gebruiken en werkt bij ruim 2 miljoen geldautomaten


Hoe werkt het?

De VIABUY Prepaid MasterCard werkt hetzelfde als een prepaid mobiele telefoon kaart. Waardeer eerst het gewenste prepaid bedrag op uw VIABUY Prepaid MasterCard rekening. Vervolgens kunt u, vergelijkbaar met een normale creditcard, u overal waar creditcards worden geaccepteerd uw VIABUY Prepaid MasterCard gebruiken en uw tegoed besteden. U heeft alleen de mogelijkheid om het beschikbare tegoed op uw kaart te besteden, zonder gebruik van een kredietlijn zoals met een reguliere creditcard. Rood staan op uw rekening of creditcard is dus niet mogelijk. Hierdoor beheert u zorgeloos uw geld. Om deze reden zijn prepaid creditcards zoals de VIABUY Prepaid MasterCard vrij van kredietwaardigheidscontroles. Dit betekent dat het bedrijf VIABUY geen informatie opvraagt bij het Bureau Krediet Registratie, om uw bestelling te voltooien. Tevens wordt de VIABUY Prepaid MasterCard niet geregistreerd bij het BKR. Uw aanvraag voor de creditcard wordt verwerkt zonder controles de kredietwaardigheid. Zelfs wanneer u een persoonlijk faillissement, een negatieve BKR-registratie of een negatieve kredietwaardigheid heeft, bij VIABUY kunt u altijd een creditcard aanvragen. De VIABUY Prepaid MasterCard is niet afhankelijk van uw inkomen en daarom wordt er ook geen bewijs van inkomen gevraagd.


VIABUY kosten

Wanneer u een VIABUY-rekening met prepaid Mastercard aanvraagt, bedragen de nmalig uitgiftekosten EUR 69,90. Als u de overeenkomst wilt annuleren, kunt u dit, binnen 21 dagen na onze bevestiging per e-mail van uw aanvraag doen en worden de uitgiftekosten terugbetaald. Houdt u er rekening mee dat als u de overeenkomst na deze 21 dagen annuleert, wordt het bedrag niet meer terugbetaald. De jaarlijkse kosten voor uw VIABUY card bedragen 19.90 EUR per jaar. Vergeleken met andere prepaid oplossingen biedt VIABUY u onbeperkt en gratis inkomende en uitgaande bank- en SEPA-overschrijvingen, vele verschillende opwaardeeropties, online bankieren, een IBAN, de prestigieuze Mastercard met relif in goud of zwart, en vele andere voordelen!


VIABUY Reviews

  Viabuy perfect

  Nooit teveel uitgeven. Geld staat direct op je account. Je weet van te voren wat je moet betalen. Perfect.

  Sterke punten
  Snel. Nooit geen schuld. Heerlijk

  Zwakke punten
  Geen

  Goed lezen mensen

  De meeste reviews vertellen weinig goeds. En dat komt vooral omdat tevreden mensen niet klagen (lees reviews schrijven). Ik heb de Viabuy MasterCard nu bijna 3 jaar en ben er redelijk tevreden over. Dat je 'aktiveringskosten' moet betalen is wat zuur. Evenals de claim dat de kaart voor 3 jaar gratis is. Strikt genomen betaal je gewoon 3 jaar kaartkosten vooruit en dan noemen zij de kaart gratis. Marketingpraat en blijkbaar volkomen legaal. Alle debetkaartaanbieders rekenen kosten; dat is het verdienmodel. Goed de voorwaarden lezen!!! Verder werkt het gewoon naar behoren. Auto huren of tanken bij een onbemand station gaat met geen enkele prepaid card. Heeft te maken met de borgstelling. Die faciliteit bieden deze kaarten simpelweg niet.

  Sterke punten
  Het werkt en ViaBuy biedt al met al de voordeligste pre paid MasterCard.

  Zwakke punten
  Voorwaarden kunnen zeker duidelijker. 'Misleidende' marketing.

  Weggegooid geld

  Een hoop geld uitgeven aan zo’n kaart, Geld er opgestort (moest ook weer voor betaald worden) En dan wordt de kaart niet geaccepteerd tijdens het boeken van een vliegticket.

  Sterke punten
  Mooie praatjes

  Zwakke punten
  Het nakomen van die mooie praatjes

  Geld gesloten

  Zoals het naar uit ziet heeft ene Gérard van Viabuy 167€ van mij gesloten. Ik heb dit bedrag via mijn Belgische rekening met bank contant naar een vriend van mij in Nederland overgemaakt. Dat bedrag wordt niet bijgeboekt waarna er een mail is gevolgd of de betalende partij even een ID bewijs en bank gegevens wilt doorsturen. Beetje verdacht of niet? Nu wordt er dus gedreigd dat als ik dit niet doe ik mijn geld niet terug krijg. Het zijn dus echt oplichters

  Sterke punten
  Heb ze niet kunnen ontdekken.

  Zwakke punten
  Denigrende communicatie. Zijn totaal het spoor bijster. Vragen altijd om persoonlijke gegevens van derden. We snappen ineens waar internet oplichting vandaan komt.

  GELD VAST AL WEKEN

  ik wacht al weken dat VIABUY een transactie stopt en het geld teru stort; ik heb al alle documenten terug gestuurd volgens procedure

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  ALLE

  Waar is mijn geld?

  Op 3 juni geld gestort. Nu 16 juni is mijn kaart nog steeds niet opgewaardeerd!

  Zwakke punten
  Slecht bereikbaar Slechte service

  Hackers gebruiken mijn Viabuy Mastercard

  Ondanks mijn opzegging van de ViaBuy card sinds november, 2018, krijg ik meerdere malen per week per e-mail een notificatie dat er pogingen gedaan worden om online spullen te kopen met mijn ViaBuy card, vanuit Thailand, via Rusland, India, Groot Brittanni en de USA. Omdat het beschikbare saldo slechts 0.05 is, lukt dit gelukkig nooit. Hoe is dit mogelijk? Waarom is mijn kaart niet geannuleerd? Hoe werkt de administratie van ViaBuy? Zeer onbetrouwbaar, helaas.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte administratie

  tevredenheid slaat om in ontevredenheid

  gebruikt de viabuy kaart al drie jaar, was bovendien een fantastische oplossing voor mijn 3 kinderen in indonesie vanwege de extra partnerkaarten. Alles ging goed tot de kaart verlengd moest worden. Klantenservice - ook via hun site - werkt niet meer. email komt niet aan (normaal kwam deze terug met ticketnr), en bellen levert half uur aan de lijn wachten op. En niemand die nog antwoord, dat was alle vorige keren geen probleem. Dus begin heel voorzichtig te twijfelen of het hier allemaal nog wel safe is. Zou de kaart normaal gesproken bij iedereen aanbevelen, maar nu durf ik dat niet meer

  Sterke punten
  partnerkaarten, makkelijk in gebruik, jaarlijks kosten vallen mee, ideaal voor reizen, ook kosten vallen mee

  Zwakke punten
  opletten in buitenland, moet echt het mastercard logo op de atm zijn

  Fraude

  Er zijn bedragen leeggeplunderd van onze kaart. Gelijk geblokkeerd!! Is men hiervoor verzekerd? Krijg je het geld terug? Iemand ervaring hiermee?? Helaas geen reactie op mijn mails en telefonisch kom je er niet doorheen!!

  Oplichters

  Heb 3 jaar geleden ook een kaart besteld en na het lezen van de reviews deze snel weer geanuleerd. Had beter eerst kunnen lezen en dan bestellen maar ja. Gebruik nu al een paar jaar een kaart van WESTSTEIN. Deze kaart werkt perfect en overal ik ben er zeer tevreden over. Acceptatie van deze kaart is naar mijn mening 99%. De kosten voor deze kaart bedragen 1 per maand. Dus ik zou zeggen weg met VIABUY DE OPLICHTERS en stap over naar WESTSTEIN.

  Zwakke punten
  Alles

  Geen klachten

  Ik wist dat je 90 euro moet betalen , bij de bank kost mij dit meer. Hier kan ik ook anoniem betalen en geen gezeik achteraf. Je kan enkel betalen wat er op staat. Wij gebruiken deze enkel voor restaurantbezoeken op vakantie. Betalen , opwaarderen gaat super gemakkelijk.Je kan best wel je level verhogen, wat geen euro kost. Je kan er dan zoveel geld opzetten war je wilt.En niemand van uw bank weet wat je doet en waar. De overheid geraakt steeds aan uw creditkaart gegevens. Deze is vrij anoniem. Nee wij vinden deze kaart zeer goed, als je ze gebruikt waarvoor ze dient. Het is eigenlijk geen creditkaart maar een kaart waar je zelf geld opzet en kan gebruiken. Creditkaarten van de bankbank zijn dure leningen.

  Sterke punten
  Vlot , je kan enkel opnemen wat je zelf hebt opgezet. Anonimiteit!

  Zwakke punten
  Pincode niet kunnen wijzigen.

  Niet gratis!

  Ten eerste, als je niet bereid bent 90 euro per jaar te betalen om deze creditcard te gebruiken, bestel hem dan niet! Als je hem al wel hebt besteld, maar niet wist dat je 90 euro moest betalen, dan kun je het annuleren door middel van een mail naar viabuy. Daarvoor staat een format in de serviceovereenkomsten. Dit moet wel binnen 2 weken, anders is het helaas te laat. Hopelijk heb ik hiermee iemand geholpen. Als iemand vragen heeft kan je me mailen: [email protected]

  Sterke punten
  Geen idee, ik heb de kaart niet geactiveerd/gebruikt.

  Zwakke punten
  Valse reclame voor een "gratis" creditcard.

  Hoe kom ik er van af

  Ik heb dus ook een kaart heb het geaktivierd masr nog geen geld gestort en na het lezen ben ik het ook niet van plan hoe kom ik er van af

  Sterke punten
  Zie boven

  Zwakke punten
  Zie boven

  NIET NEMEN DEZE KAART

  De 90 euro die je stort ben je compleet kwijt... dus is geen storting om te activeren!! VIEZE MISLEIDING IS HET. je betaald EUR 91,37 geen 90! Je betaalt eenmalige kosten van EUR -69,90 om je account aan te maken. + je betaald EUR -19,90 jaarlijks tarief. DUS? Doei 90 euro.... ik had al bijna geen geld op de bank maar moest snel activeren anders was het te laat. Nou ben ik bijna blut door deze schijt oplichters.

  Zwakke punten
  Zielige misleidende oplichters.

  Oplichters zijn het!

  Wat een smerige oplichters zijn het! Ik wist inderdaad ook dat je 90 euro moest betalen, maar dit was meer zoals ze vertelde op de site om je kaart te activeren. Nou weg 90 euro! Nu wou ik dus geld storten op mijn rekening. Maar had een raar gevoel. Ik stuurde ze dus maar een mail want iets zat mij niet lekker. Aantal dingen op hun site waren in eens veranderd. Voordat ik die kaart aanschafte werd mij DUIDELIJK vermeld dat ik dus 1000 euro per jaar geld kon opnemen. OOk via de pin automaat. Prima, altijd makkelijk en zeker voor onderweg, dan heb je toch altijd even geld achter de hand. Nu zag ik dus dat ze het hadden aangepast op hun site. Ik zag staan dat je maar 100 euro kon pinnen bij een automaat. Maar er stond niet bij of dit dagelijks was of maandelijks. Ik heb ze een mail gestuurd, nu blijkt dus, je kan echter maar 1 keer 100 euro pinnen uit een automaat over die 1000 euro. Wat heb je dan aan een prepaid kaart als je maar 100 euro er van af kan pinnen en de rest van de 900 euro niet er af kan pinnen? Ze komen met een smoes dat het zo moet van dat bedrijf die deze kaarten uitgeeft. Ongelooflijk belachelijk want bij iedere andere prepaid kaart kan je 250 euro standaard per maand contant opnemen. Per maand. Iedere maand weer. Ga dus niet voor deze kaart. Je hebt er werkelijk helemaal NIETS aan. Wat heb je nu aan een Prepaid kaart als je er maar 100 euro er af kan pinnen en de rest van die 900 euro niet aan kan komen. Er dus ook niet af kan pinnen. Ik ben blij dat ik er veder niets meer heb opgezet nadat ik het toch nog eens voor de zekerheid na heb gevraagd omdat het mij niet lekker zat, dat er nu opeens heel wat anders op hun site vermeld stond. Het zijn inderdaad oplichters. TRAP er niet in. Die 90 euro die je moet betalen ben je kwijt.

  Sterke punten
  Niets!

  Zwakke punten
  Sepa overboeking vanuit je viabuy account kan ook niet. Terwijl ze dit op hun site aan geven dit wel te kunnen. Pinnen kan dus ook niet. Alleen maar 100 euro. Je kan dus niet 1000 euro opnemen. Dus je kan geen 1000 euro contant pinnen. Deze kaart word haast wel in iedere winkel geweigerd. Alleen online aankopen werkt prima maar daarvoor nemen de meeste mensen deze kaarten niet. Je bent je 90 euro kwijt! Slechte klantenservice, ontzettend bot en zeer slecht Nederlands.

  Ga niet voor Viabuy. Oplichters zijn het

  Eigenlijk al wat de meeste mensen vertellen over deze kaart. Het is pure oplichterij. Ik wist dat je 90 euro moest betalen. Vond ik geen probleem. Echter wat een probleem is wat ze aangeven op hun website en wat echt is. Er word duidelijk aangegeven dat je dus geen inkomsten moet / hoeft overhandigen of ID kaart. Dat je dus een kaart kan aanschaffen wat je eenmaling 90 euro kost voor drie jaar. Dat je dus tot 1000 euro kan opwaarderen. Dat je tot 1000 euro geld kan opnemen/besteden. dat de kaart overal te wereld word geaccepteerd en dat je Sepa Overboekingen kan doen. NEE... Dit is niet waar. Ik heb mijn kaart opgewaardeerd tot 1000 euro. Ik kan alleen maar 100 euro pinnen bij een geldautomaat en dat is het. Niet meer dan 100 euro enkel en dat per eens per drie jaar. ( belachelijk) Deze kaart word niet geaccepteerd in Winkels als je dus wil betalen nadat je voorbeeld boodschappen hebt gedaan. *Met mijn Visa card kon ik dus wel betalen. Je kan ook geen SEPA OVERBOEKINGEN doen. Ik dacht nou ik kan alleen maar eens per drie jaar 100 euro pinnen dan heb ik er dus hier niets aan op mijn vakantie dan stort ik het bedrag van 900 euro wel weer terug naar mijn bankrekening.... Nee... Dat gaat helaas niet! Ik heb meerdere mails gestuurd. ik kreeg twee terug van viabuy in Heel slecht Nerderlands. Het was niet eens een antwoord op mijn klacht maar een standaard mail. Voordat ik deze kaart aanschafte heb ik ze nog een mail gestuurd met de vragen. Kan ik echt tot 1000 euro opnemen. Hun antwoord was ja, je kan tot 1000 euro geld opnemen bij iedere Geld automaat. ( niet waar dus) Kan ik sepa overboekingen doen vanaf dit account? Hun antwoord was ja, tot 1000 euro. OOK NIET WAAR! Wil ik meer dan 100 euro geld kunnen pinnen dan moest ik opwaarderen tot niveau twee. dus dan moest ik even mijn kopie paspoort en rekeningoverzicht meesturen. Ga ik natuurlijk niet doen! Want er staat duidelijk aangegeven tot 1000 euro per jaar. Dan verwacht ik ook dat ik toegang heb tot mijn 1000 euro en dat ik met mijn rekening van Viabuy mijn vakantie kan betalen en geld kan pinnen indien nodig. Dit bedrijf is pure oplichterij. Je hebt niets aan deze kaart, 100 euro pinnen per drie jaar. ( wat belachelijk) Je moet gewoon toegang hebben tot je geld. En als ik mijn geld wil terug boeken naar mijn rekening omdat ik niets met die kaart kan dan moet dat gewoon kunnen. SEPA overboeking is SEPA overboeking. Klantenservice is ook ruk! Slecht Nederlands en standaart mails. Vaak ook nog te lang moeten wachten op antwoord. Ik zeg nee, ga niet voor deze kaart. Je kan niet meer dan 100 euro pinnen. En zeker niet als je denkt deze kaart te willen gebruiken voor op vakantie. Je staat voor lul wanneer je transactie word geweigerd. GA NIET VOOR DEZE KAART! Ik vind gewoon wel dat er eens onderzoek gedaan mag worden naar dit bedrijf. Er zijn te veel klachten en er word maar bar weinig meegedaan. Consumentenbond of wat dan ook. Dit bedrijf ( Viabuy) dat is echt pure oplichting.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  *Je kan maar 100 euro per drie jaar contant opnemen. *Geen SEPA Overboekingen doen naar een andere rekening. * Deze kaart word vaak geweigerd bij winkels. Je kan dus niet in een winkel met deze kaart betalen. * Slechte klantenservice * Op hun website staan dingen vermeld die dus niet waar zijn en waar mensen dus voor vallen. * 90 euro betalen voor een kaart wat na hun zeggen gratis is. Mocht je dus 1000 euro hebben opgewaardeerd en je hebt alleen maar 100 euro bij een pin automaat eraf kunnen pinnen en er staat dus dan nog 900 op. Dan kan je fluiten naar dat geld want het geld terug boeken naar je eigen rekening ( SEPA ) kan dus niet! Weg geld!

  VIEZE VUILE JODEN HOEREN

  IK ZIT NOU DE HELETIJD DEZE KAART TE GEBRUIKEN VIEZE VUILE TERING OPLICHTERS ZIJN HET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IK ZIT DE HELETIJD TE WACHTEN OP MIJN TRANSACTIE DIE GEVERIFIEERD MOET WORDEN TERWIJL IK NU MOET BETALEN WETEN JULLIE HOEVEEL GELD IK DOOR JULLIEMISLOOP VIEZE VUILE EZEL WAT THE FUCK DENKEN JULLIE WEL NIET HE VIEZE OPLICHTERS IK LOOP TONNEN DOOR JULLIE MIS!!!!!! WEET JE HOE KWAAD IK BEN!! IK VERWACHT EEN SCHADEVERGOEDING EN DIT KOMT BIJ DE RECHTER! IK WEET DAT JULLIE IN ENGELAND ZITTEN EN GELOOF MIJ IK KEN DE BESTE ADVOCATEN IN ENGELAND IK BEZIT HUN EN JULLIE GAAN MIJ ALLES ALLES ALLES BETALEN!!! IK SLEEP JULLIE VOOR DE RECHTER

  Sterke punten
  100% mijn ballen zijn mijn sterkste punten die zijn van staal a mattie

  Zwakke punten
  hahaha lees hier boven

  Geen auto huren in italie

  Er werd me verteld dat ik met deze creditcard ook auto's kan huren. Dit is in ieder geval niet zo in Itali!!! Ook krijg je het idee dat de kaart binnen dag on je bezit is, dit is niet zo! Het is misschien leuk voor online betalingen. Ik heb geen idee wathier de lol van is. Eigelijk valt alles van deze kaart tegen...

  Sterke punten
  ??!!

  Zwakke punten
  Niet transparant in communicatie over kaart

  Belazerd

  Ook ik heb niet zelf een kaart besteld en werd me onder dreiging door me strot gedrukt 90 euro betaald en wedt niet hoe ik er vanaf moet komen zonder dat het me dat geld gaat kosten .als je op deze leeftijd er mee word geconfronteerd met zulke nare dingen sta je als leek met je rug tegen de muur . Geen vertrouwen meer in deze wereld dat krijg je er van . Voel me klein en BELAZERD !!!

  Sterke punten
  Uitvreters zijn het over de ruggen van zwakke mensen geld binnen slepen .

  Zwakke punten
  CARMA Komt nog wel !!

  Niet doen / neem dan een andere

  Ik heb deze kaart nu 2 jaar uitvoerig getest. En wat blijkt de kaart wordt bijna overal geweigert. Online betalen lukt wel in de webshop oid. - autohuren lukt meestal niet . Deze maatschappijen kunnen zien dat het om een debet card gaat. - in de vliegtuig lukt ook niet. - in 4 van de 5 restaurants lukte het ook niet. - geld uit de muur lukt wel. De kosten voor opwaarderen via ideal 1,75% , is echt te veel. Als je niet voor schut wilt staan, neem deze kaart dan niet.

  Sterke punten
  De app is overzichtelijk. De procedures zijn duidelijk beschreven.

  Zwakke punten
  - het is onhandig - acceptatie is onbetrouwbaar

  Oplichters

  Ik wou een prepaidcard bestellen via mijn bank Fortis. Deze kaart heet Buyway. Opeens kwam ik op site van Viabuy en dus onbewust verkeerde kaart besteld. Viabuy dreigt nu met incassobureau als ik die 90 euro niet ophoest na mijn verhaal te delen met hen via email. Telefonisch vraag je naar iemand in Nederlands (toets 6) maar telkens persoon die in Engels zegt dat collega in Nederlands net gaan lunchen is of aan teleffon is. Yeahhh right.....KLOOTZAKKEN VAN OPLICHTERS....LAAT INCASSO MAAR KOMEN. DIEN ZELF KLACHT IN.

  Sterke punten
  Klootzakken

  Zwakke punten
  Nog grotere klootzakken

  Viabuy? Topkaart

  De debit-kaart van Viabuy (PPRO Ltd.) is een klassekaart om online mee te handelen. De kaart op zich is gratis, moet echter geactiveerd worden (voor een periode van 3 jaar). Kosten: 89,70. Ik las ergens dat de kosten p/j. met 10,- verminderd zouden worden, maar dat merk ik wel in 2019. Dan is het weer tijd om te betalen (weer voor 3 jaar). Ik mag iedereen (die zich negatief heeft uitgelaten over Viabuy) het bovenstaande goed te lezen (en vooral nog eens de voorwaarden door te nemen).

  Sterke punten
  Klantenservice (nooit geen problemen mee gehad). Hoe het gesteld is met geld "uit de muur" weet ik niet, want de kaart wordt alleen online gebruikt.

  Zwakke punten
  Totaal aantal zwakke punten: 0.

  Pure oplichters

  Viabuy kaart.... dit weekend hebben ze in bordeau geld beginnen afhalen van mijn kaart... fraude. Ik wil mijn kaart blokkeren . Gaat niet via kaartstop. Via viabuy kan je dat melden , maar onmiddelijk wordt 25 in rekening gebracht. Mijn kaart is niet gestolen! Ik heb mijn kaart nog , maar er moet ergens een lek in hun systeem zitten waardoor dieven aan mijn gegevens zijn gekomen.... voor het moment ben ik reeds 300 gestolen, best dat er niet meer geld stond op mij. Kaart. Viabuy is verwittigt via alle kanalen waaronder fb dat mijn account moet geblokkeerd worden. Wat zie ik , gisteren hebben die fraudeurs terug een nieuwe kaart aqngevraagd, zo is de laatse 76 cent ook van mijn kaart en rekenen ze 24,.. kosten . Want nieuwe kaart ... kost 25 al heb ik die niet gevraagd. Raar dat nu nog maar de fraude is begonnen, er stond nooit veel geld op de kaart, maar ik had er juist iets meer opgezet omdat we even een weekend weg gingen gasn. Sorry geen pluspunten voor hen

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  OPLICHTERS

  Hartstikke nep, niet intrappen want ze proberen je geld te nakken. Terwijl er op de site stond dat er geen kosten zijn verbonden voor het aanschaffen van een creditcard, kreeg ik toch een mail gestuurd van "intrum incasso" dat er 130 euro betaald moet worden. KOOP NIKS VAN DEZE STELLETJE OPLICHTERS!

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  OPLICHTERIJ

  I need answers please

  Hey guys and everybody here , I got card , now I am waiting to get that money to pay 90 euros , I don't have money and don't have passport , am just refugee with no fucking rights like credit card , so I think this is useful ? To pay online like ebay and marktplaats .. And receiving money from western union or moneygram? And selling something in the internet ? And how can I pay this 90 to them ? I don't have anything like paybal or online accounts !!! And what about that debt stuff ? I think they can catch mine and play with it ! I don't have money , I am asylum seeker ...! Thank you guys , I need your answers really , If I have money (90) it will be just cash , in my pocket , how can I put it in card or give it to them , this thieves haha( I was reading all reviews ) but I need this card to use it online , so I have to deal with this mf thieves

  Sterke punten
  I don't know

  Zwakke punten
  I have some unclear from the comments


Bezoek VIABUY

Schrijf je eigen review