Reviews over Creditcards


  Slechter kan niet - Review over ICS

  De klantenservice is slecht of niet te bereiken , en heb je ze eindelijk te pakken dan word je onvriendelijk te woord gestaan. Deze arrogante toko doet ook volop aan leeftijdsdiscriminatie. Met een totale minachting voor hun klanten. Onmenselijke benadering en wantrouwen richting de klant. Ze zijn nu bezig met een campagne om trouwe ics card gebruikers om onduidelijke redenen te lozen. Gelukkig zijn er andere card aanbieders en ben ik van ICS verlost Blijf weg van ICS Jammer dat het niet minder kan dan 1 ster , want die verdienen ze nog niet.

  Sterke punten
  Totale minachting van de klant

  Zwakke punten
  Alles , hun totale werkwijze

  Zeer slechte klantenservice - Review over ICS

  Zeer slechte klantenservice, Voor 7, 50 kreeg ik een nieuwe kaart opgestuurd, die is nooit aangekomen. Na heen en weer gemail bleek dat de kaart naar een verkeerd adres was gestuurd. In elke mail werd een ander advies gegeven en er werd niet gekeken naar wat er daarvoor al besproken was. Erg slecht, er werd mij verteld dat het adres wat ze gebruikt hadden van de bank afkwam maar bij controle bleek bij de bank alles in orde te zijn. Er kon niet verteld worden wat het adres was dat ze hadden gebruikt, of worden bevestigd of mijn adres was wat ze hadden staan. Wel konden ze me een nieuwe kaart opsturen voor 7,50 . Maar waar die dan naartoe zou worden gestuurd, dat kon mij ook niet worden verteld. Afijn, na 12 mails de brui aan gegeven en mijn kaart opgezegd.

  Sterke punten
  Ik ben klant geweest voor jaren

  Zwakke punten
  Enorm slechte klantenservice en communicatie + slechte administratie

  Hulde aan waakzame ICS - Review over ICS

  Vanavond kreeg ik de suggestie na een negatieve review over booking.com om een site te benaderen die snel de klacht kon oplossen (klinkt achteraf heel naïef). Deze site heeft geprobeerd via verificatietrucs geld van mijn creditcard af te boeken. Nadat ik er eerst toch was ingestonken, heb ik later gezegd dat ik het niet vertrouwde, was die site uit de lucht. Ook de vrouw die me het idee aan de hand had gedaan, had haar bijdrage verwijderd. Ik heb verlies en diefstalnummer van de card gebeld. Die hadden twijfelachtige transacties gedetecteerd en geblokkeerd. Dat heeft me toch een paar honderd euro bespaard. Dank voor de waakzaamheid

  Sterke punten
  Ze letten goed op

  Zwakke punten
  Geen

  ICS, blijf hier weg ! - Review over ICS

  Voldoende vermogen, voldoende inkomen, 40 jaar klant ABN, krediet kaart aangevraagd, 1000 limiet, ICS vind dit toch dan een heel probleem. Blijf bij dit bedrijf weg ! front office back office dramatisch !

  Sterke punten
  Dikke plaat voor hun hoofd.

  Zwakke punten
  Niet menselijk.

  Waardeloos. - Review over ICS

  Gisteren kreeg ik het verzoek om mijn online-identificatie volledig te maken met een foto van mijn paspoort en een selfie. Dit druist tegen mijn principes in. Dan maar geen creditkaart meer.

  Weggegooid geld - Review over VIABUY

  Een hoop geld uitgeven aan zo’n kaart, Geld er opgestort (moest ook weer voor betaald worden) En dan wordt de kaart niet geaccepteerd tijdens het boeken van een vliegticket.

  Sterke punten
  Mooie praatjes

  Zwakke punten
  Het nakomen van die mooie praatjes

  Waardeloos maffioos bedrijf dat de Nederlandse markt voor creditcards verziekt - Review over ICS

  Totale arrogantie, geäutomatiseerde starheid ( "computer zegt nee" ) waar zelfs hun medewerkers niet omheen kunnen, zelfs niet als onderdeel van een klachtafhandeling. ICSCards is op dit moment bezig met actief trouwe en netjes betalende klanten afstoten, zogenaamd om aan hun zorgplicht te voldoen. Hierbij stellen ze bizarre grenzen om te besluiten dat een faciliteit voor gespreid betalen ineens niet meer geschikt zou zijn. Alleen deze faciliteit eraf halen en van de kaart weer een normale debit card maken is hierbij niet mogelijk. Ze willen je gewoon kwijt als klant.

  Sterke punten
  Dat het ze op de 1 of andere bizarre manier gelukt is om zo ongeveer monopolist te worden op de markt voor Mastercards en VISA cards in Nederland

  Zwakke punten
  Alles

  belachelijk dat ics aan de deur moet komen voor identificatie. Druist tegen de privacy regels is. - Review over ICS

  ICS eist identificatie en komt prive langs om je paspoort te laten. Wat een absurde bureaucratie. Neem een andere kaart.

  Zwakke punten
  slechte identificatie procedure

  Zwarte lijst - Review over ANWB Visa Card

  Na meer dan 20 jaar van hun een card te hebben gehad zonder betalingsdisputen eruitgegooid als klant. Wat wil 3x slachtoffer van phishing. Betalingen werden onderschept gelukkig. Derde keer werd ik gebeld en werd me medegedeeld dat ik op de zwarte lijst kom bij ICS en geen kaart meer kan krijgen. Heb aangegeven hoeveel jaren ik hun al betaald heb. geen caulance niks ook geen tips om die hackers kwijt te raken bv ander mailadres niks. Ook geen eindbrief, niks. Zwak hoor van dit bedrijf. Was een fijne goldcard voor zolang het duurde

  Zwakke punten
  Klantenservice en hun klantgerichtheid zwaar teleurstellend

  Zeer klantonvriendelijk en waardeloos bedrijf - Review over ICS

  Na simpelweg een vraag te stellen waarom mijn creditcard (gekoppeld aan ABN Amro) geheel ingetrokken was en te vragen naar de eisen waaraan ik dien te voldoen voor een nieuwe aanvraag, ben ik zo honds brutaal behandeld. Dhr Timo Berendse is zonder meer de meest onsuccesvolle werknemer waar ik ooit mee heb mogen spreken. Brutaal, laat je niet uitpraten, weigert te luisteren naar een simpele vraag. Werkelijk waar een regelrechte ramp dit bedrijf en deze man. Het is dat ik niet lager dan een 1 ster kan beoordelen, anders zat ik al op -5! Dhr Berendsen beweert ook de klachten sowieso niet in behandeling te nemen. De onprofessionele houding van deze simpele ziel is werkelijk waar stuitend. Vraag simpelweg ergens anders een kaart aan. Zijn zat anderen.

  Sterke punten
  Niks!

  Zwakke punten
  Dhr Timo Berendsen dient per direct op staande voet te worden ontslagen. Onprofessioneel, brutaal, geen fatsoen, etc. Klavhten worden direct de prullenbak ingeworpen volgens dhr Berendsen.

  Slechte ervaringen met ANWB VISA Card - Review over ANWB Visa Card

  De ANWB VISA CARD opgezegd (evenals het lidmaatschap van de ANWB) i.v.m. slechte ervaringen en overgestapt naar MasterCard van ING (aanrader).

  Slechte ervaringen met ANWB VISA Card - Review over ANWB Visa Card

  De ANWB VISA CARD opgezegd (evenals het lidmaatschap van de ANWB) i.v.m. slechte ervaringen en overgestapt naar MasterCard van ING (aanrader).

  Geld gesloten - Review over VIABUY

  Zoals het naar uit ziet heeft ene Gérard van Viabuy 167€ van mij gesloten. Ik heb dit bedrag via mijn Belgische rekening met bank contant naar een vriend van mij in Nederland overgemaakt. Dat bedrag wordt niet bijgeboekt waarna er een mail is gevolgd of de betalende partij even een ID bewijs en bank gegevens wilt doorsturen. Beetje verdacht of niet? Nu wordt er dus gedreigd dat als ik dit niet doe ik mijn geld niet terug krijg. Het zijn dus echt oplichters

  Sterke punten
  Heb ze niet kunnen ontdekken.

  Zwakke punten
  Denigrende communicatie. Zijn totaal het spoor bijster. Vragen altijd om persoonlijke gegevens van derden. We snappen ineens waar internet oplichting vandaan komt.

  Slechte klantenservice - Review over ANWB Visa Card

  Na 20 jaar klant moet ik ineens mijn financiele situatie doorgeven . En die vinden ze ineens bij Visa niet kredietwaardig en zonder enige toelichting of excuus wordt je eruit gegooid na 20 jaar. Heb een prima inkomen geen schulden bij Visa en ook nergens anders en een lage hypotheek..als ik dan ook om telefonische uitleg vraag krijg ik een ontzettend leeg antwoord. Lijkt mij dat er dan een minimum grens qua inkomen gesteld wordt of BKR registraties meegenomen worden maar nee,niets is minder waar, minimum benodigd inkomen hebben ze niet volgens hun eigen zeggen. Is gewoon een eigen beoordeling van hunzelf maar kan totaal niet onderbouwd worden hoe en wat. Ze willen mij wel graag als klant behouden maar dan een ander type kaart en vraag dat dan te regelen. Maar nee, pas als de andere kaart die hunzelf geblokkeerd hebben vanaf mei verloopt moet IK zelf opnieuw bellen en ZELF een nieuwe kaart aanvragen.. nou dacht het niet. Heb meteen ergens anders een kaart aangevraagd en deze ontvang ik over 5 werkdagen want zij hebben in een paar minuten tijd zo bekeken bij BKR dat ik geen schulden heb, prima inkomen en wel genoeg draagkracht heb!! Echt jammer hoe jullie met jullie klanten omgaan.....en dat na ca 20 jaar loyaliteit!!

  Zwakke punten
  Service

  Arrogant bedrijf en arrogante geautomatiseerde intake - Review over ICS

  Een bedrijf van geautomatiseerde arrogantie, staat een universum buiten onze aarde!

  Sterke punten
  Ik zou het niet weten, welke mensen lukt het in vredesnaam om online een card aan te vragen, er heerst gewoonweg een ontmoedigingsbeleid, als je uiteindelijk via alle kromme bewegingen je moet identificeren en je weet zeker dat dit goed gaat krijg je een bericht terug begin opnieuw! Zelfs als je 1 cent hebt gestort krijg je het bericht terug overboeking mislukt. Bij de gratie van wat kan dit bedrijf bestaan of bestaat het omdat het is overgenomen in tijden dat alles nog normaal was.

  Zwakke punten
  Slecht, slecht, de arrogantie druipt van mijn scherm af, 1 ster? zelfs dat niet, ik heb de boel al (online) geregeld met mijn gewone bank, nog goedkoper ook!

  Ik kan hem geen eens aanvragen - Review over ANWB Visa Card

  Jaren klant geweest, uiteindelijk opgezegd omdat ik hem niet meer nodig had. Ik wilde hem echter toch opnieuw aanvragen,maar dit kan alleen via tablet en telefoon omdat je je camera moet activeren en een foto daarmee moet maken van je id bewijs. Op beide apparaten werkt dit echter niet. Ook met de mobiele telefoon van een ander geprobeerd en dit lukt ook niet! De autorisatie om 0.01 euro als test af te schrijven is wel gelukt tot 3x toe. Ik hierover gemaild: het lukt niet dus pech! Dat is hun antwoord. Kan alleen klant worden op die manier. Dat is toch waardeloos??? Iemand die jaren vaste klant was,, nooit te laat betaald heeft oid en nu kan ik geen eens meer klant worden omdat hun aanmeldsysteem niet werkt. Baggerzooi .

  Sterke punten
  Jaren klant geweest en nooit problemen gehad

  Zwakke punten
  Aanmelden lukt niet meer Erg klantonvriendelijk Lossen problemen niet op Willen geen klanten denk ik

  waardeloos - Review over ICS

  Helaas is 1 ster eigenlijk nog teveel voor mijn recente ervaring met ICScards. Na vele jaren tevreden deze card te hebben gebruikt, ben ik nu totaal verbijsterd over de werkwijze van dit bedrijf. Omdat ik niet op tijd mijn financiele informatie heb aangeleverd is zonder enkel bericht mijn card geblokkeerd. Op dit moment verblijf ik in het buitenland dus dat is heel ongelukkig. Na drie kwartier wachten aan de telefoon had ik een medewerker aan de lijn. Hij kon uit coulance de blokkering 1 maal ongedaan maken als ik de financiele gegevens binnen 10 dagen zou aanleveren. Hoewel ik dit eigenlijk bizar vindt na zo vele jaren zonder problemen gebruik te hebben gemaakt van de kaart en zonder dat er nog een betaling open stond ben ik hier akkoord mee gegaan. Op mijn persoonlijke pagina bij ICS stonden 2 taken open. Als eerste mijn financiele gegevens ingevuld, daarna die van mijn echtgenoot. Helaas kreeg ik na het invullen van zijn gegevens een errormelding. Weer bellen, weer een half uur in de wacht gehangen. Alles uitgelegd aan de medewerker. Deze deelde mij doodleuk mee dat men alleen uit gaat van mijn inkomen want ik ben de hoofdkaart houder. Het veel hogere inkomen van mijn man telt nu ineens niet meer mee en dat kon ook niet gewijzigd worden. Gevolg: De kaart zal wel geblokkeerd gaan worden. De hoofdkaart houder kan niet gewijzigd worden. Mijn man zou dan opnieuw de card moeten gaan aanvragen! Volgens mij zijn ze daar helemaal knettergek geworden bij Visa. Ik heb inmiddels een andere creditcard elders aangevraagd. Na tientallen jaren ben ik helemaal misselijk van deze werkwijze. En dan hebben ze het over Zorgplicht. Bah. Ik heb overigens ook contact opgenomen met de ANWB hierover. Tenslotte verbinden zij hun naam aan dit product. Ik wacht nog op een reactie Bij Trustpilot streven we naar transparantie. Meer info

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Totaal niet meer klantgericht.

  waardeloos - Review over ANWB Visa Card

  Na jaren een visa card gehad te hebben nu in een keer ,na mijn financiele status doorgegeven te hebben, blijk ik niet meer kredietwaardig te zijn.Er zijn geen veranderingen geweest in mijn financiele status. Ik gebruikte de card alleen voor vakanties en altijd direct het saldo weer terugbetaald.Ik heb een een kleine hypotheek en een goed vast inkomen als openbaar vervoer medewerker,na telefonisch contact hierover wordt er gewoon gezegd dat ik te weinig draagkracht heb..zelfs het inkomen van mijn vrouw mag niet meegeteld worden...en ze wenst mij een prettige dag verder,..de brutaliteit..nou anwb,ik kan heel goed zonder jullie en geef mijn ervaringen door aan iedereen die het maar horen wil!

  Sterke punten
  gespreid betalen

  Zwakke punten
  geen inleving ......niet luisteren en niet kijken naar het betalingsverleden van de klant die altijd correct geweest is....

  Belastingsdienst 2.0 !? - Review over ICS

  Amateurs 1e klas daar! Daarnaast respectloos hoe er met mensen wordt omgegaan die jaren hebben betaald! Wat een stelletje verschrikkelijke ambtenaren werken daar. De reviews kloppen helaas precies! Een schande voor de banken die zich met dit bedrijf hebben ingelaten!

  Sterke punten
  40 minuten in de wacht staan IPV een uur

  Zwakke punten
  Zie het internet !

  Nooit zo'n slechte credit card bedrijf gezien - Review over American Express Gold Card

  Hun administratie: achterlijk. Bereikbaarheid buiten kantoor uren, kan je zo goed als vergeten. Blokkeren regelmatig van het kaart ONDANKS DAT ALLES OP TIJD BETAALD IS, hun gewoonte. Arrogantie, tot de max. Customer care, soms vriendelijk, maar dan doen ze niks om het op te helpen. Beloven geen kredietlimiet, maar dan kan je niet eens 2 keer €100 achter mekaar uitgeven. Voor de piéce de résistance, STUREN ZE EEN EMAIL DIE LEEKT OP EEN PHISHING EMAIL (niet erg als de link op een echte URL leekt), OM JOU PRIVE GEGEVENS OP TE STUREN. Die negeer je, want je denkt aan je zelf ''phising emai'' EN DAN BLOKEREN ZE JOU ACCOUNT. Je bel ze op om het op te lossen, ''geen probleem meneer, als u uw gegevens upload, dan deblokkeren we uw kaart BINNEN 15 DAGEN!!!!'' En dit is gaat om een Amex GOLD kaart die je ongeveer €160/jaar voor hebt betaald. Volgens mij criminelen bieden een beter service.

  Sterke punten
  fools

  Zwakke punten
  ze weten niet wat ze zijn

  Slecht bedrijf - Review over American Express Gold Card

  Blokkeren je kaart zonder enige aanleiding

  Waardeloos bedrijf ISC Nooit meer! - Review over ICS

  Waardeloze kaart ISC veel storingen particulier en vooral zakelijk niet te gebruiken. Als je op zondag geld overmaakt staat het pas maandag op de kaart. Ik ben dan ook heel snel overgestapt naar Transferwise werkt perfect boven verwachting nog nooit zoiets meegemaakt. Jullie gaan mij bedanken hiervoor vraag hun kaart aan en ervaar eens het verschil. ISC nooit en nooit meer wij zijn verlost!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles veel storingen

  Chaos - Review over ICS

  Ik ben al drie maanden bezig met de gevraagde documenten aan te leveren voor de beoordeling financiële ruimte. Telkens vragen ze dezelfde documenten, na keer op keer aangeleverd te hebben is het nog niet goed. Ik heb de stekker eruit getrokken en heb een ING creditcard aangevraagd en binnen enkele dagen gekregen. ICS heeft haar interne processen niet op orde, chaos!\\r\\n\\r\\n

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Chaos en niet klantgericht

  Slechter dan slecht - Review over ICS

  Blijf weg van deze club en zoek een alternatieve creditcard aanbieder. Ben jarenlang klant en altijd netjes mijn facturen betaald. Die ene keer dat je ze nodig hebt om een transactie terug te draaien, geven ze niet thuis. Had in een project geïnvesteerd via een crowdfunding platform. Na een aantal maanden bleek dat er sprake was van oplichting en misleiding en de personen achter het project valse namen hadden opgegeven en geenszins voornemens waren om het product te ontwikkelen. Weg geld. Het crowdfunding platform geeft niet thuis en verwijst naar de projecteigenaar, m.a.w. de oplichters en lapt al zijn eigen regels en policies aan zijn laars. ICS zou de klant moeten helpen en het geld terug moet vorderen. Ook zij nemen geen enkele verantwoordelijkheid, doen nul onderzoek naar de oplichting, kopiëren standaard antwoorden en kiezen liever de kant van de tegenpartij dan haar eigen klanten. Het moet niet gekker worden! Waardeloze club met onkundig en ongeïnteresseerd personeel zonder enig gevoel voor klantgerichtheid. Ga niet in zee met dit bedrijf, maar zoek een alternatief. Je bent gewaarschuwd!!

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Klantenservice Begrip Verstand van zaken Eigenlijk alles

  Waardeloos bedrijf - Review over ICS

  Slechte ervaring met ICS

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles