Reviews over Creditcards


  VIABUY TE DUUR

  Review over VIABUY

  Triest voor woorden, dat ik zo slordig ben geweest, alsjeblieft een een gouden kaart , die is nix waard! Maar wel betalen voor lucht! Na 15 mailtjes geblokkeerd,kaart doormidden geknipt, i paid my dute!. Geen euro betaald met de kaart,Slechts dreiging met de deurwaarder. Diebiel volk!

  Sterke punten
  Géén

  Zwakke punten
  Alles

  Zware teleurstelling suport

  Review over ICS

  Ik ben zeer teleurgesteld in hun klantenservice, gebrek aan veiligheid en gebrek aan verzekering. Ik ben zwaar opgelicht.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Gebrek aan verzekering, gebrek aan begrip en empathie. Zeer brutale medewerkers.

  Zware teleurstelling suport

  Review over ICS

  Ik ben zeer teleurgesteld in hun klantenservice, gebrek aan veiligheid en gebrek aan verzekering. Ik ben zwaar opgelicht.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Gebrek aan verzekering, gebrek aan begrip en empathie. Zeer brutale medewerkers.

  ANWB creditcard .... niet doen

  Review over ICS

  Ik dacht met de ANWB creditcard een vertrouwde creditcard aan te schaffen, maar ohh wat een vreselijke miskleun. Toen er onverwachts meerdere bedragen werden afgeschreven de fraudedesk van ICS gebeld. Daar werd me duidelijk gemaakt het het geen fraude betrof en op mijn vraag waarom kwam geen antwoord. Kortom ze willen wel geld incasseren maar betrouwbaar ... NEE !!! Trap er niet in zoals ik deed en vermijd deze club.

  Sterke punten
  Geen sterke punten alleen geld incasseren van onwetende burgers

  Zwakke punten
  Alles

  Ze regelen niet snel iets

  Review over ICS

  Ben mn creditcard kwijtgeraakt en dacht ze zullen deze snel een andere opsturen maar niets is minder waar!! Zeg ga op vakantie en heb deze met spoed nodig Nada !!! Zo jammer heb anders geen klachten en was zeer tevreden maar dit stukje service had ik dan wel verwacht om extra ster te geven helaas

  Sterke punten
  Overzichtelijk

  Zwakke punten
  Niet snel iets kunnen regelen als Je ze nodig hebt

  Oplichters

  Review over VIABUY

  Geen zaken doen met dit bedrijf
  Nooit een kaart ontvangen, en wel aanmaningen, mail wordt niet beantwoord.
  Telefoon nummer niet in gebruik!
  Wees dus gewaarschuwd!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen

  Thieves!

  Review over VIABUY

  Card was never delivered, they haven't offered any solution since november. They claim that after they have sent the card their responsibility is done and they can claim the money since it is not their responsibility that the customer actually gets the card. It was also my responsibility to proof that I have paid for it which was easily shown on a paycheck, they claimed not to be able to find the payment for months and now that I am escalating the case they suddenly could find it after I had to present proof that it has been paid months ago under protest. They admit that customer service hasn't treated me right and yet no offer is made to make it up to me in the past months even though they have known for months that I haven't received anything. The CSSF may look into it. Please, think twice and never deal with these thieves! Consider yourself warned!

  Zwakke punten
  Thieves, frauds, liars, don't deliver.

  Oplichters!

  Review over VIABUY

  Nooit een kaart ontvangen maar wel dreigen met incassobureaus.
  Het internet staat vol met waarschuwingen, begin hier nooit aan.

  Zwakke punten
  Oplichters!

  bedriegers

  Review over VIABUY

  ga NOOIT, ik herhaal NOOIT met deze bedriegers in zee. zoek verder, naar betere alternatieven, mijn bank, Fortis, heeft nu ook een gratis creditcard zoals deze bedriegers, het verschil is dat je bij fortis geen verborgen kosten hebt

  Sterke punten
  ik zou 0 sterren willen geven, want sterke punten hebben deze bedriegers niet

  Zwakke punten
  zwakke punten? lmao, het enige dat ik je kan zeggen is dat je best zo ver mogelijk van deze BEDRIEGERS weg blijft

  Bedrijf is niet eerlijk

  Review over VIABUY

  Wat een misleidend bedrijf.
  Zonder handtekening word je verplicht aan kosten waar ik niet mee akkoord ben gegaan.
  En beginnen te dreigen met een incasso.
  Een grote waarschuwing aan iedereen blijf er van weg.

  Sterke punten
  Dat ze de boel bedonderen.

  Zwakke punten
  Dat ze niet kostenloos zijn zoals ze beweren.

  doe geen zaken met dit bedrijf

  Review over VIABUY

  Hoi,

  Vorig jaar had ik een viabuy card besteld online.
  toen was het krekels.

  Geen kaart ontvangen.
  Maar ook verder geen communicatie.

  Op dat moment dacht ik prima. dan gebruik ik een andere kaart via bunq.
  Dat afgelopen jaar met tevredenheid gebruikt.

  Toen na een jaar kreeg ik een rekening. of misschien beter gezegd. een aanmaning en als ik deze niet snel betaal dan schakelen ze een incasso bureau in.

  Grappig dat de tekst in de mail praat over een eerste betalingsherinnering. dus nooit eerder. echter de inhoud van de mail staat dat zij mij meerdere malen een aanmaning hebben gestuurd welliswaar via de mail. maar dat heb ik niet ontvangen. Ik heb ook de spam nagekeken helemaal niets.

  Dus je vraagt een kaart aan je hoort niets van ze. krijgt ook geen kaart toegezonden. en dan hoor je niets van hun een jaar lang niet.

  Op zich heb ik geen moeite om dit te betalen en dat heb ik ook gedaan.
  Ook heb ik mijn rechtshulp geïnformeerd maar aangezien dit in luxemburg zit allemaal wat moeilijker dan dat je met een nederlands bedrijf zaken doet.

  Dus wel betaald en meteen via de mail aangegeven dat ik alle lopende diensten wil beëindigen en wel per direct.

  Mocht er dan een toch een nieuwe factuur of een incasso bureau langs komen dan kan ik hem wel voor laten komen. Ik ga vanuit dat ik dit wel win mocht het zover komen.

  Mijn advies. Blijf ver uit de buurt van dit bedrijf. Ook de reacties op andere websites liegen er niet om.

  Sterke punten
  geen.

  Zwakke punten
  slechte communicatie middles mail.
  ze leveren niet.
  ze schrijven een jaar later wel een factuur uit. (heel vreemd).

  Geld is onterrecht geblokkeerd

  Review over VIABUY

  Jarenlang ben ik een tevreden klant geweest. Nu is het dramatisch gesteld met hun zogenoemde "service". Voor mijn vakantie heb ik € 3000,- overgemaakt vanaf mijn EIGEN privérekening. Mijn geld is geblokkeerd. Heb meerdere keren gemaild en hun zelfs aan moeten tonen hoe ik aan dit geld kom (ook absurd dat ik mijn eigen inkomsten moet verantwoorden). Dit alles toch gedaan en reactie?....NUL, ook telefonisch zijn ze niet bereikbaar en het fabeltje dat je mails binnen 24 uur worden beantwoord is een grote leugen. Ik vertrouw er niets meer van, dit ruikt naar malafide bedrijfsvoering.

  Sterke punten
  Indien je over je gestorte geld kunt beschikken, toen was het OK. Nu niet meer

  Zwakke punten
  Zij blokkeren onterecht geld wat je vanuit je eigen privé rekening hebt gestuurd. Op je mails wordt NIET gereageerd, en telefonisch of per chat is niemand meer bereikbaar; het is nu een drama geworden.

  DO NOT SUPPORT OR GET VIABUY C

  Review over VIABUY

  VIABUY CREDIT CARD HAS A WORSE COSTUMER SERVICE AND TOO MANY PROBLEMS WITH LOADING AND TRANSACTION AND VIABUY CREDIT CARD IS NOT EXCEPTED BY MOST PLACES, PLEASE DON'T SUPPORT VIABUY AND TRUST BECAUSE THEY USE YOUR MONEY AND CHARGE YOU LOTS OF MONEY FOR EVERY SINGLE TRANSACTION.

  Sterke punten
  NOTHING

  Zwakke punten
  Everything from costumer service, transactions, charges and not excepted by 90% of places, stores, companies, online

  Ze willen je niet als klant

  Review over ICS

  Al jaren een goed betalende klant, zonder schulden, die de card eigenlijk alleen gebruikt op vakantie in buitenland. Zoals voor autohuren en hotels voornamelijk in USA.

  Na opzeggen van 2e creditcard, omdat we niet meer apart naar USA gaan moet ik opnieuw beoordeeld worden. Alle info verzonden, krijg nu wia en dadelijk met pensioen.
  Alleen mijn, na opzeggen 2e card, inkomen wordt getoetst en ben afgewezen, terwijl ik ws meer inkomen heb als de mensen die daar werken, maar card past niet meer bij mijn financiële situatie!! Is mij per brief medegedeeld, niet persoonlijk gebeld, en ook geen (verplichte bij wet) in overleg om oplossing te zoeken en persoonlijke mogelijkheden te bespreken. Nee, ik moest zelf bellen en opgave is dat ze een zorgplicht hebben en mij niet in de financiële problemen willen brengen.
  Kan een aantal redenen verzinnen, mijn vrouw geen card meer, ben te oud (pensioen),
  Laatste jaren weinig tot geen gebruik van gemaakt mag niet meer gespreid betalen wat overigens geen probleem is deed dit soms omdat ik lui was.
  Kortom ze willen je eigenlijk niet meer als klant. Gevraagd wat kan wel? Nou een debet creditcard, niet ingetrapt omdat deze zeker in USA niet wordt geaccepteerd, sta je op het vliegveld je huurauto af te halen!!!
  Stelde nog voor om mijn systeem afwijzing nog door iemand persoonlijk te laten beoordelen, klojo’s, nou laat maar, wegwezen bij ICS ga wel naar American expres, of Holland Visacards (is niet van ICS) of een ander

  LOL boven deze slechte revieuws staat reclame van ICS

  Sterke punten
  Sterk in het ontmoedigen, systeem beoordeling maken en afwijzen van bestaande klanten en deze naar andere aanbieder te sturen

  Zwakke punten
  Zeer klant onvriendelijk, nemen geen contact op om situatie te bespreken, als ze te
  weinig aan je kunnen verdienen rot dan maar op.

  Nemen nooit op! Elke dag en elk uur van de dag het zelfde antwoordapparaat

  Review over SimpledCard

  Dit bedrijf is niet te bereiken. Ook nadat er een terugbel-verzoek is ingediend zoals jullie zeggen dan nemen wij contact op. Dat doet dit bedrijf niet!

  Sterke punten
  Nvt

  Zwakke punten
  Telefonisch niet bereikbaar!!!

  Dag geld, daaaaag kaart!

  Review over VIABUY

  Ik heb zakelijk een prepaid kaart aangevraagd. Dit omdat ik veel te maken heb met abonnementen vanuit het buitenland die een creditcard vragen. Perfect zou je denken! Het is ook nog eens een onderdeel van Mastercard, dus wordt overal geaccepteerd. Nu kreeg ik een verzoek over een parnerkaart die ik jaren geleden had aangevraagd. Inmiddels, door scheiding niet meer nodig en hier liggend op mijn bureau. Er stond niet in dat het een dwingend of dringende email was die beantwoord moet worden en omdat de kaart niet actief meer is, heb ik niet meer op die mail gereageerd. Van de een op de andere dag wat MIJN kaart (dus niet de partnerkaart) geblokkeerd en kan ik er dus ook niet meer op. Dit terwijl er geld opstaat EN er dus abonnementen vanaf worden geschreven. Nou je raad het al, inmiddels ben ik al MAANDEN bezig met de kaart. Heb ik zowel de kaart nog niet vrij gekregen en het geld staat daar nog op. Je kunt alleen contact opnemen via email en daar reageren ze niet op.
  Ja mailde een medewerker, je had ook gewoon moeten reageren op de email die we hadden gestuurd, eigen schuld...

  Okay, prutsers van de bovenste plank en vandaag ben ik dan ook genoodzaakt een nieuwe kaart aan te gaan vragen. MEGA JAMMER en uitermate teleurstellend bedrijf!

  Sterke punten
  internationaal

  Zwakke punten
  niet reageren op vragen

  150,- lichter kaart werkt niet..

  Review over VIABUY

  Waardeloos… 150,- lichter en kaart werk niet krijg enkel waardeloze oplossingen van een bot die nergens op slaan.. zit je dan in afrika met veel beloftes maar onbereikbare klanten cervice.. na 5.. 6 dagen proberen en mailen… de moed maar opgegeven… gelukkig nieuwjaar viabbuy met mijn 150,- euro

  Sterke punten
  Kan blijven zoeken tot ik een ons weeg

  Zwakke punten
  Waar moet ik beginnen🤔
  Contact
  Cervices
  Bereikbaarheid
  Kaart die niet werkt
  Etc. Etc..

  Hele slechte organisatie

  Review over ICS

  Ben jaren lid van die tent en opeens past de kaart niet bij mij , het past niet bij mijn financiële situatie , ik kan er niks aan doen schrijven die honden maar goed nieuws ik vind het prima ze steken die kaart maar in hun reed ik geef -100 sterren gr johan ik ben heel boos 😡 😡😡😡😡

  Sterke punten
  Hebben niet

  Zwakke punten
  Teveel om op te schrijven

  bedrieglijke voorlichting

  Review over ICS

  ICS benaderde mij om mijn financiële situatie te evalueren om te zien of die nog past bij mijn card en gespreid terugbetalen (doorlopend krediet) Daar heb ik aan voldaan en een week later kreeg ik een brief dat gezien mijn financiële situatie ik niet langer voor gespreid betalen in aanmerking kwam, terwijl ik dit al meer dan 20 jaar heb met toenemend inkomen. Na bellen werd mij na veel doorvragen verteld dat ICS af wil van de mogelijkheid om gespreid te betalen (doorlopend krediet), maar hier totaal niet eerlijk over communiceert. De CC mag behouden blijven, maar dan met een max. van 500 euro, terwijl ik al jaren als max 3200 euro heb. Dat ik met gebruikmaking van de Card voor volgend jaar juni al diverse deelbetalingen had gedaan voor ween lange reis door Canada en dat dit veel moeite zou moeten kosten om recht te trekken, interesseert ICS niet. Wat een enorm slechte klantenbinding en oneerlijke voorstelling van zaken. Wees eerlijk en zeg dat je een bepaald produkt om bedrijfseconomische redenen niet meer aanbiedt, maar neen, liegen tegen een klant.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  heel erg oneerlijke communicatie met klant

  ICS cards waardeloos bedrijf

  Review over ICS

  Ongv 1 jaar geleden is mij Visa Card geblokkeerd omdat die niet binnen mijn financiele plaatje zou passen. Inmiddels is mijn financiele situatie veranderd/verbeterd maar kan alsnog niks met mijn Visa Card waar ik maandelijks voor betaal inclusief jaarlijkse bijdrage. Wel mag ik een nieuwe nieuwe aanvragen terwijl ik al een heb. Waardeloos bedrijf en product. Geen aanrader ook niet zakelijk. Het zijn ordinaire oplichters die verschuilen zich achter een zorgplicht. Inmiddels en CC aangevraagd en gekregen bij mijn Bank zonder enige problemen.

  Zwakke punten
  Alles producten, klantenservice en medewerkers arrogant en heel onbeschoft.

  Slechter kan niet

  Review over ICS

  De klantenservice is slecht of niet te bereiken ,
  en heb je ze eindelijk te pakken dan word je onvriendelijk te woord gestaan.
  Deze arrogante toko doet ook volop aan leeftijdsdiscriminatie.
  Met een totale minachting voor hun klanten.
  Onmenselijke benadering en wantrouwen richting de klant.
  Ze zijn nu bezig met een campagne om trouwe ics card gebruikers om onduidelijke redenen te lozen.
  Gelukkig zijn er andere card aanbieders en ben ik van ICS verlost
  Blijf weg van ICS
  Jammer dat het niet minder kan dan 1 ster , want die verdienen ze nog niet.

  Sterke punten
  Totale minachting van de klant

  Zwakke punten
  Alles , hun totale werkwijze

  Zeer slechte klantenservice

  Review over ICS

  Zeer slechte klantenservice,

  Voor 7, 50 kreeg ik een nieuwe kaart opgestuurd, die is nooit aangekomen. Na heen en weer gemail bleek dat de kaart naar een verkeerd adres was gestuurd.
  In elke mail werd een ander advies gegeven en er werd niet gekeken naar wat er daarvoor al besproken was.
  Erg slecht, er werd mij verteld dat het adres wat ze gebruikt hadden van de bank afkwam maar bij controle bleek bij de bank alles in orde te zijn.
  Er kon niet verteld worden wat het adres was dat ze hadden gebruikt, of worden bevestigd of mijn adres was wat ze hadden staan.
  Wel konden ze me een nieuwe kaart opsturen voor 7,50 . Maar waar die dan naartoe zou worden gestuurd, dat kon mij ook niet worden verteld.
  Afijn, na 12 mails de brui aan gegeven en mijn kaart opgezegd.

  Sterke punten
  Ik ben klant geweest voor jaren

  Zwakke punten
  Enorm slechte klantenservice en communicatie + slechte administratie

  Hulde aan waakzame ICS

  Review over ICS

  Vanavond kreeg ik de suggestie na een negatieve review over booking.com om een site te benaderen die snel de klacht kon oplossen (klinkt achteraf heel naïef). Deze site heeft geprobeerd via verificatietrucs geld van mijn creditcard af te boeken. Nadat ik er eerst toch was ingestonken, heb ik later gezegd dat ik het niet vertrouwde, was die site uit de lucht. Ook de vrouw die me het idee aan de hand had gedaan, had haar bijdrage verwijderd. Ik heb verlies en diefstalnummer van de card gebeld. Die hadden twijfelachtige transacties gedetecteerd en geblokkeerd. Dat heeft me toch een paar honderd euro bespaard. Dank voor de waakzaamheid

  Sterke punten
  Ze letten goed op

  Zwakke punten
  Geen

  ICS, blijf hier weg !

  Review over ICS

  Voldoende vermogen, voldoende inkomen, 40 jaar klant ABN, krediet kaart aangevraagd, 1000 limiet, ICS vind dit toch dan een heel probleem. Blijf bij dit bedrijf weg ! front office back office dramatisch !

  Sterke punten
  Dikke plaat voor hun hoofd.

  Zwakke punten
  Niet menselijk.

  Waardeloos.

  Review over ICS

  Gisteren kreeg ik het verzoek om mijn online-identificatie volledig te maken met een foto van mijn paspoort en een selfie. Dit druist tegen mijn principes in.
  Dan maar geen creditkaart meer.