Reviews over Creditcards


  Slechter dan slecht - Review over ICS

  Blijf weg van deze club en zoek een alternatieve creditcard aanbieder. Ben jarenlang klant en altijd netjes mijn facturen betaald. Die ene keer dat je ze nodig hebt om een transactie terug te draaien, geven ze niet thuis. Had in een project geïnvesteerd via een crowdfunding platform. Na een aantal maanden bleek dat er sprake was van oplichting en misleiding en de personen achter het project valse namen hadden opgegeven en geenszins voornemens waren om het product te ontwikkelen. Weg geld. Het crowdfunding platform geeft niet thuis en verwijst naar de projecteigenaar, m.a.w. de oplichters en lapt al zijn eigen regels en policies aan zijn laars. ICS zou de klant moeten helpen en het geld terug moet vorderen. Ook zij nemen geen enkele verantwoordelijkheid, doen nul onderzoek naar de oplichting, kopiëren standaard antwoorden en kiezen liever de kant van de tegenpartij dan haar eigen klanten. Het moet niet gekker worden! Waardeloze club met onkundig en ongeïnteresseerd personeel zonder enig gevoel voor klantgerichtheid. Ga niet in zee met dit bedrijf, maar zoek een alternatief. Je bent gewaarschuwd!!

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Klantenservice Begrip Verstand van zaken Eigenlijk alles

  Waardeloos bedrijf - Review over ICS

  Slechte ervaring met ICS

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Waardeloos bedrijf - Review over ICS

  Slechte ervaring met ICS

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Waardeloos bedrijf ics - Review over ICS

  Waardeloos bedrijf ICS Ik ben vele jaren klant geweest bij ICS. Mijn creditcard is gekoppeld aan mijn abn ambro rekening. Ik had een vraag over gespreid betalen gesteld aan ics. Het gevolg van mijn vraag : door ics is binnen 24 uur na mijn vraag mijn Creditcard Meteen geblokkeerd en de klantrelatie ook beëindigd. Op basis van een aanvraag van mij zonder dat ik daar bewijsstukken voor heb aangevoerd notabene. Geen loonstrook opgevraagd door ics etc. Terwijl ik aan de voorwaarden voldoe - minimaal maandelijkse netto-inkomsten (je netto-inkomen minus woonlasten) - ik heb geen bij het BKR geregistreerde betalingsachterstand(en). Wat is dit voor waardeloze service ics ???? En kom nou niet met het verhaal over zorgplicht. Communicatie is blijkbaar niet jullie sterkste kant. Ik heb jarenlang elke maand netjes in een keer het bedrag betaald wat ik schuldig was. Hier hebben jullie fors op verdiend. Nooit is mijn creditcard geblokkeerd door betalingsachterstand. En nu wordt in een e-mail van een paar zinnen de creditcard relatie beëindigd op basis van een vraag die ik heb gesteld. Het is gewoon een proces wat jullie hanteren om klanten te dumpen die In jullie ogen niet kredietwaardig zouden zijn. Schandalig dat abn ambro met jullie samenwerkt. Saillant detail is ook nog dat ik een creditcard bij ING heb. En hier wel aan de voorwaarden voldoe. Bizar!

  ICS faciliteert malafide webwinkels en traineert - Review over ICS

  Ik zag hieronder een identieke ervaring. Ze promoten de garantie die je met een creditcard hebt, maar maak je er gebruik van traineren ze het proces met lange wachttijden en onjuistheden (alles was correct ingedien maar dan gaan ze jokken, ondanks bewijs). En du moment dat je over de termijn heengaat wordt dan gezegd dat een lopend traject dus te laat is. Dat terwijl reacties binnen een dag zijn verzonden en die van hen 4 weken duren. Dat terwijl de termijn geldt voor indienen en niet iets wat al loopt. Ergo, keer op keer een nieuwe smoes na vier weken wachten. Bellen mag, maar het enige wat ze dan zeggen is dat je moet mailen. Klopt, want dan kunnen ze weer vier weken wachten en dan het argument van een termijn inzetten. BOEVEN. Ik ga over tot melden bij AFM, niet vanwege het bedrag, wel omdat ik van principes ben en niet tegen dit soort misbruik en verschuiling achter voorwaarden kan. Zeg dan op de man af dat je geen garanties geeft en jok hier niet over. ICS heeft duidelijk wat opvoeding nodig.

  Sterke punten
  Ik had liever 0 sterren gegeven.

  Zwakke punten
  How about everything!

  Zelden zo'n slechte klantservice meegemaakt... - Review over ICS

  Ik ben al sinds 24 september met mijn aanvraag bezig en elke keer gaat er iets anders mis. Eerst wordt mijn aanvraag afgewezen zonder dat ik daar van geïnformeerd wordt. Mijn tweede aanvraag was wel goedgekeurd maar ik moest weer bellen om naar de volgende stap te gaan. De online identificatie mislukt vervolgens. Bleek dat ik dit niet via de chrome-app moest doen maar via safari. Dit heb ik echter zelf uit moeten vinden want de klantenservice wist van niets. En inmiddels was mijn aanvraag verlopen. Vervolgens een derde aanvraag gedaan. Weer gebeurde er na 10 dagen niets. Weer gebeld, mevrouw vertelt mij dat ik het helemaal verkeerd doe en dat ze me de volgende ochtend zal terugbellen over hoe ik verder moest. 4 Dagen later nog steeds geen antwoord. Weer gebeld. Bleek mevrouw mij verkeerde informatie te hebben gegeven, ik zou het toch op de goede manier hebben gedaan en ik krijg eindelijk een code voor een nieuwe online identificatie. Ik open de code (via safari deze keer) en ik maak succesvol een foto van mijn id. Vervolgens wil ik mijn bank invullen voor de ideal-identificatie, en bam het is weer raak. online-identification.transaction.error.response-1. Weer gebeld, na weer een kwartier in de wacht te hebben gestaan krijg ik het bericht dat mijn online-identificatie weer is mislukt en dat ik binnen 12 uur een nieuwe code krijg. Wat voor onzin-bedrijf is dit?? Dit is het enige bedrijf waar ik bij mijn bank (en volgens mij veel meer banken) een creditcard kan aanvragen en dan krijg je zulke shit-service. Klantenservice weet niets van elkaar en wat ze aan het doen zijn. En er zijn geen mogelijkheden om in het systeem handmatig aanpassingen te maken als de technologie van de klant niet meewerkt. En dan zal ik het nog niet eens hebben over hoe onveilig deze manier van identificeren is. De overheid heeft speciaal een app gemaakt waarmee je veilig je identificatiebewijs kunt delen met organisaties, waarom kan ik deze niet gebruiken? Echt heel jammer dit!!! Edit: spellingsfouten

  Sterke punten
  Duidelijk borgformulier

  Zwakke punten
  incompetente klantenservice onveilige identificatie ongemotiveerde bureaucratie extreem lange wachttijden na elke stap

  american express , flauwekul bedrijf. - Review over American Express Gold Card

  na voor de tweede keer een aanvraag te hebben gedaan voor een american express kaart bij dit zg sjiecke en vooraanstaand bedrijf , wederom een afwijzing gehad op basis van een score. ik voldoe ruim aan alle voorwaarden voor een amex kaart en heb geen enkele negatieve aantekening bij het bkr of in mijn strafblad of wat dan ook. mijn inkomen is ruim voldoende en mijn maandlasten zijn amper 25% van mijn totale inkomen en 0 euro schuld. verder geen enkele dingen die ter overweging zouden kunnen gelden , geen ! nu pleegt american express wederom op basis van een niet en door niemand uit te leggen systeem een te hoge score te hebben gehad en daardoor afwijzing. niemand kan mij echter vertellen hoe deze tot stand komt en wat er dan niet klopt bij mij. sterker nog ze vertellen een kulverhaal van : het systeem doet de score bepalen op basis van optelling en achtergrond en vormt zonder tussenkomst van een persoon de uitslag die niet te vergelijken valt en toetsing is niet mogelijk , want het is niet te traceren welke of wat er niet binnen de telling een gunstige factor vormt of niet , niemand weet binnen american express wat er wordt berekent. kunt u het nog volgen ? nou ik in ieder geval niet. meer dan dat dit zg vooraanstaande bedrijf een kul-& wanverhaal verteld hierover , wordt mij niet duidelijk. schandalig. of dat ik enkel de kleuterklas heb gehad en toch niets begrijp van technisch geneuzel. nou jammer dan want ik begrijp heel goed dat dit verhaal kant noch wal raakt. dat ze dit nog durven anno 2020. amex : ga je huiswerk eens doen en informeer je clienten vakkundig en voorral : eerlijk en open. bij mij staan ze onderaan de ladder van financieel service verlenende bedrijven. laat zien dat je kunt klimmen en verstop je niet met abracadabra verhalen , daar trapt geen hond meer in.....

  Sterke punten
  geen idee

  Een asiciale monopolist - Review over ICS

  Bij de identificatievraag eist men een digitale optie, hoe onveilig die ook is., op straffe van opzegging. Ultiem lomp gedrag van een ambtenarenclup.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen enkele klantfocus. Botte antwoorden. lomp gedrag.

  begin niet aan een creditcard van visa , ANWB - Review over ANWB Visa Card

  Ik voel mij, opgelicht nooit toestemming gegeven voor het betalen van rekeningen. Na lang aan de telefoon hebben gezeten kreeg ik een formulier , wat ik uiterst zorgvuldig heb ingevuld. een dagtaak,als reactie kreeg absoluut geen antwoord.het enige wat ik kon doen was min visa anwb card opzeggen. begin er niet aan!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  totale minachting van de klant. negeren van serieuze vragen, oplichting

  TL;DR: Even the Russian Communist Party was less bureaucratic than ICSCARDS. - Review over ICS

  ICSCARDS claims that due to the 'Zorgplicht' they want to know who my partner is and wanted to have her co-sign the credit facility I had for years. I declined because she is not my partner anymore. Since apparently I am stuck in their (re)identification procedure, they still want to have my (ex)partner's pay slip, ID, etc. So without a notice, they have blocked my creditcard. An actual notice would have been helpful and much appreciated. I could have been on the other side of the planet and be stuck with a blocked creditcard! They did inform me that if I didn't deliver documentation that they would block the card. However since I cancelled the 'Gespreid Betalen Faciliteit', I was assured on the phone that I did not needed to do anything else, which I believed because also in the webportal I could see under 'Taken (Tasks): 0 Taken'. Yet they still blocked me and would have done so, till the end of my subscription year, and cancel it once my 1-year term is over and I cannot get any restitution. This sheer nerve and audacity of this organization!!!! The only way ICSCARDS can provide me with a new creditcard if I apply for a new one. I've heard from a customer service representative that my credit capacity is negative(?) so I guess only when pigs fly I can succesfully get a new creditcard. FYI, I've never had any late payment or otherproblems, always had the same credit limit since 2010 and my income doubled while my living costs stayed the same. So how they calculated a negative credit score for me, is simply beyond my comprehension. Apparently also for the CSR, because I was told: "... it's a very, very complicated complex algorithm I am not authorized to see the actual calculation...". Like I said, really horrible service. Avoid ICSCARDS at all costs. You are better off contracting the bubonic plague than being a 'customer' at this horrendous organization!! You are better off humping a cactus with 2 inch needles than coming closer than 5 blocks of this arrogant self-focused organization! You have better chances of success getting a 3-course meal in a gulag than empathy and (customer) service than this 'I-wouldn't-wipe-my-behind-with-this-organization-even-if-I-am-out-of-TP' organization.

  Sterke punten
  They are ubiquitous in the Dutch market, only alternatives are Rabobank, ABN-Amro, ING Bank or Prepaid cards (Bunq, N26, etc.)

  Zwakke punten
  Every time you talk to someone else from the Customer Service, you get a slightly different story, why they can't/won't/wouldn't solve their problem and instead turn it around and make it YOUR problem.

  gebrek aan motivatie bij ICS medewerkers - Review over ICS

  Gebrek aan motivatie bij medewerkers ICS/VISA. Alle bezitters van een VISA card hebben een brief ontvangen waarin staat dat men o.a. binnen 3 weken zich opnieuw moeten laten identificeren. Voor veel mensen een probleem omdat men niet in het bezit zijn van een smartphone of tablet. Hier niet op in gaan. Nergens staat in de Wet dat het moet gebeuren zoals ICS/VISA dit aan de kaarthouders oplegt. Binnenkort krijgt dit onderwerp veel media aandacht . Wacht dit eerst af alvorens u van alles overhoop gaat halen. Bellen, schrijven helpt niet. Er zit geen gemotiveerd personeel bij ICS/VISA achter de telefoon of pc die op een beschaafde wijze luisteren naar u als klant. ICS/VISA werkte in het verleden graag met witwassers waar veel geld aan te verdienen was. Er is ICS/VISA in het recente verleden meerdere malen hoge boetes opgelegd. De Tweede Kamer heeft de Wet aangepast waardoor ICS/VISA op korte termijn haar zaakjes moet regelen. Hoelang duurt het nog dat deze stinkende beerput met de naam ISC/VISA opengaat. Graag ramen en deuren gesloten houden.

  Sterke punten
  afwijken van de wettelijke regels. niet reageren op brieven en e-mails

  Zwakke punten
  niet op een beschaafde wijze aanspreekbaar niet gemotiveerde medewerkers

  Geen reactie op aangetekende brieven - Review over American Express Gold Card

  Afgelopen maanden diverse aangetekende brieven verzonden betreffende een probleem met mijn American Express card. Helaas nooit een reactie mogen ontvangen. Aangezien ik mijn American Express Card door een blokkade nooit heb kunnen gebruiken, heb ik uiteraard de kaart bijdrage niet betaald en heb ik de Card schriftelijk opgezegd. Afgelopen vrijdag een brief ontvangen van AMEX met de mededeling dat de Card door AMEX geannuleerd is en dat de kaart bijdrage is overgedragen aan een incassobureau. Uiteraard heb ik In het verleden ook diverse malen geprobeerd om de ledenservice te bellen, deze zijn echter nagegenoeg on bereikbaar.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zeer klantonvriendelijk Op correspondentie wordt niet gereageerd Beloftes worden niet nagekomen Geen e-mailadres Telefonisch nagenoeg onbereikbaar Geen pin opnames mogelijk Typisch “Amerikaanse” benadering welke bij veel mensen een hoop ergernis opwekt

  goldcard waardeloos - Review over ANWB Visa Card

  goldcard dacht dat dan alles verzekerd was ook autohuur ,bij meeste verhuurbedrijven betaal je de borg wordt daarna verrekend met huur, na schade zit je er daarna altijd naast omdat je geen nota van de huur heb omdat de schade daarmee verrekent is hier neemt anwb /unigarant geen genoegen mee, willen alleen een aparte rekening van autohuur wie met met visa betaalt is , dus betalen gewoon niks uit waardeloze verzekering heb je niks aan proberen overal onder uit te komen buiten de tijd dat ze in aktie komen 2 maanden is niks ben je intussen alweer thuis van vakantie probeer dan de boel maar recht te zetten

  Sterke punten
  geen, alleen bezig om hun eigen in te dekken

  Zwakke punten
  Kaart heel fraude gevoelig na 1 afschrijving kunnen ze met dezelde gegevens meerdere afschrijvingen doen van hetzelfde bedrag moeilijk te blokkeren max 24 uur[ alleen via limiet }als er onterecht geld afgeschreven word (stuur maar betwisting formulier) in begin met veel mensen telefonisch contact weten niet waar zij het over hebben

  ics retourneert geld niet na einde overeenkomst - Review over ICS

  Ik heb na 10 jaar mijn account opgezegd. Eerst blijkt dat je per week beperkt geld kunt terugboeken naar tegen rekening, dan weer zou iemand aan de deur komen voor paspoort/id controle (zelfs de overheid heeft dit recht niet !!) en eindelijk is de opzegtermijn afgelopen.... neen ik kan mijn restantje jaarbijdrage niet terugboeken. En neen, ICS boekt zelf niet terug kennelijk want het is 5 dagen geleden dat contract afliep. Moet niet gekker worden. Ben benieuwd wat de toezichthouder op de bankwereld hiervan zal vinden....

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  blokkeert kaart zonder melding te maken blokeert betaling zonder terug te boeken emails worden pas na 2 weken beantwoord en hetgeen hierboven in review is gesignaleerd.

  ABN creditcard - Review over ABN AMRO Credit Card

  Zeer matige service, bij verlies heeft de ANB tot twee keer aan toe de kaart niet verstuurd. Daarnaast werd bij verlies van mijn kaart ook meteen mijn toegang tot mijn creditcard via de app geblokkeerd waardoor ik niet kon inzien hoeveel er nog openstond.

  VISA faciliteert oplichters / betaalt fraude niet terug - Review over ICS

  Via Facebook kreeg ik een aanbod voor een product dat ik in de VS bestelde. Na terugkomst van een zakenreis uit ’t buitenland bleek dat het pakket na lange tijd nog steeds niet gearriveerd was. Na enig speurwerk op internet bleek het om een bedrijf te gaan dat zich met oplichting bezighield. Dus diende ik een betwistingsformulier in bij ICS, de kaartuitgevende instantie van VISA. Deze blijft echter halstarrig weigeren tot terugbetaling over te gaan omdat ik net iets te traag met reageren bleek te zijn geweest; de oude termijn was ten opzichte van vroeger namelijk ingeperkt. Desondanks geen compensatie, nog coulance van ICS waardoor deze oplichting feitelijk faciliteert. Daar gaat een compleet dagloon waar ik hard voor heb moeten zwoegen. Misschien handiger om voor een andere kaart te kiezen; bijv. die van Mastercard. Goedkoper bovendien.

  Sterke punten
  An sich vriendelijk te woord gestaan, men begreep m'n klacht. Maar kwam niet tot een oplossing. Conclusie: men had mijn klacht dus toch niet begrepen.

  Zwakke punten
  Coulance komen in 't woordenboek van ICS niet voor, onwil wel.

  Weken wachten op de eind afrekening - Review over ANWB Visa Card

  Card opgezegd in november, eind december gebeld waar het RES bedrag bleef wat op de rekening stond? Nu vandaag 16-1-2020 gebeld met de vraag, waar het geld blijft ? Zijn het spoor bijster en ik word volgende week terug gebeld. ICS, word waarschijnlijk geen 2e x, dat ik een ANWB visa neemt.

  Sterke punten
  Aanmelden ging snel, maar afwikkelen....

  Zwakke punten
  Geld terug storten.

  Voorwaarden kloppen niet - Review over ANWB Visa Card

  Visacard bij de ANWB aangevraagd met bestedingsruimte van 2500 euro. ICS zegt dat ik alleen in aanmerking voor bestedingsruimte van 1600 euro. Ik heb een inkomen hoger dan netto 1150 (voorwaarde) zo ook mijn partner. BKR geen registratie en een hypotheek waar je een middenklasse auto voor koopt. De creditcard die we nu hebben, heeft een bestedingsruimte van 3800 euro. Voorwaarden op de site van ANWB kloppen niet.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Voorwaarden kloppen niet

  rabo mastercard - Review over Rabo GoldCard MasterCard

  RABO matercard is EXTRA beveiligd!!!! en voor veel buitenlandse transacties vaak niet te gebruiken!

  Sterke punten
  ?

  Zwakke punten
  voor mij onbruikbaar

  Discriminatie - Review over ICS

  Ik mag niet gespreid terug betalen vanwege de leeftijd,heb verschillende keren gevraagd waarom dat niet kan,ik krijg geen antwoord en berichten hebben ze noooooiiiit ontvangen.Ook probeerden ze teveel te innen!

  Sterke punten
  Geen kunnen ontdekken

  Zwakke punten
  Arrogante medewerkers ,onbetrouwbare chef,waarschuwing vanwege overheid zou terecht zijn,zoiets als je vaak ziet:beware of pickpockets

  Gediscrimineerd door Visa op basis van vermogen - Review over Visa World Card

  Geprobeerd Visa world card aan te vragen. Momenteel ben ik ruim 64 jaar, binnen 2 jaar hoop ik AOW te krijgen en ben ik pensioengerechtigd. Enige tijd geleden besloten, op basis eigenvermogen inclusief hypotheekvrije woning en hypothee vrije vakantiewoning te stoppen met werken. Daarom heb ik momenteel geen inkomsten uit loondienst of pensioen. Helaas is in deze situatie geen Visa world card mogelijk Visa vind het helaas veel belangrijker dat er elke maand een paar duizend euro binnenkomt uit loondienst of pensioen dan dat je een eigenvermogen heb op je bankrekening. Dus juist de nieuwe doelgroep van de Visa gebruikers kunnen naar Visa fluiten. Ga je eerder op eigen kosten met pensioen, wil je van je kapitaal gaan reizen, Visa doet daar niet aan mee!!! Je hele leven hard gewerkt, wat geld verdiend en dan gediscrimineerd worden door Visa. BELACHELIJK!!!!!!!!!!!!! M. Molenaar

  Sterke punten
  Geen idee

  Zwakke punten
  Geen Visa ondanks vermogen

  Waardeloos - Review over Veritas Card

  Ik kan nergens met de card betalen. Geen auto huren. Geld wat erop gestort is kan ik nog niet terugkrijgen, tenzij ik opwaardeer. Klantenservice reageert niet.

  Zwakke punten
  10

  Viabuy perfect - Review over VIABUY

  Nooit teveel uitgeven. Geld staat direct op je account. Je weet van te voren wat je moet betalen. Perfect.

  Sterke punten
  Snel. Nooit geen schuld. Heerlijk

  Zwakke punten
  Geen

  Geen bevestiging, niets - Review over ABN AMRO Credit Card

  Een maand geleden voor het eerst een aanvraag ingediend voor een creditcard. Ik hoorde helemaal niets, en vond het twee weken later toch wel apart dat ik echt helemaal niets gehoord had. In de spam box gekeken, nergens een e-mail te bekennen. Ik bellen, ze kunnen me niet vinden in het systeem, of ik maar opnieuw de aanvraag wil indienen. Weer twee weken later en ik hoor gewoon helemaal niets. Ik neem wel een andere creditcard want ik heb hem straks wel nodig! Hier heb ik echt niets aan...

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Geen bevestiging en amper geholpen worden door de klantenservice

  GELD VAST AL WEKEN - Review over VIABUY

  ik wacht al weken dat VIABUY een transactie stopt en het geld teru stort; ik heb al alle documenten terug gestuurd volgens procedure

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  ALLE