American Express Flying Blue Gold Card

Als u uw reis betaald met de Flying Blue Gold - American Express Card kunt u zorgeloos reizen dankzij een doorlopende reis- en annuleringsverzekering - Spaar Award Miles bij alle uitgaven met de kaart - Betaal uw reis met uw kaart en u heeft een uitgebreide doorlopende reis- en annuleringsverzekering - Ontvang jaarlijks 4 extra Qualifying flights zónder te vliegen - Verleng met elke kaartuitgave de geldigheid van uw Award Miles met 20 maanden - 2 gratis extra kaarten voor vrienden of familieleden - Deel uw Award Miles met uw extra kaarthouders

American Express Flying Blue Gold Card Reviews

  Gold Card Jaar lang gratis

  Via mijn collega heb ik een invite link gekregen. De eerste jaar is de gold card gratis. Je kunt hem voor die jaar kosteloos annuleren.
  Je geniet wel van alle voordelen en je krijgt er nu tijdelijk 24.000 punten bij ipv 12.000

  www.americanexpress.nl/introduceren/dewaybmj54?XLINK=MYCP

  Sterke punten
  Een card krijgen ging heel makkelijk en snel

  Zwakke punten
  Nog geen

  Nutteloos

  De website is absoluut nutteloos. Er zijn geen operaties die daar kunnen worden gedaan. Zelfs het signaleren van uw adreswijziging kan niet online. Alle communicatie moet telefonisch gebeuren... wat een nachtmerrie is als de klantenservice niet goed hoort. In het eerste jaar werd ik aangeklaagd, maar de kaart nooit ontvangen (misschien naar het verkeerde adres gestuurd?). Ze boden een tweede jaar gratis aan, maar toen kregen ze mijn IBAN niet goed en bleven ze proberen het verkeerde account in rekening te brengen... Ik heb de kaart geannuleerd, nu rekenden ze me nog een jaar aan!

  Nota: Ik heb geen AmEx Flying Blue Gold, mag wel een AmEx Flying Blue Silver.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  - Website nutteloos, met broken links... Absoluut onaanvaardbaar van een betaalde dienst in 2018!
  - Laadt u zonder reden. De hele ervaring voelt als een scam.

  Fijne kaart, veel miles

  Via www.flyingblue.guru kwam ik op de tip om deze kaart te gaan gebruiken om miles te sparen, zonder te vliegen. Werkt super :))

  Sterke punten
  Veel miles voor weinig

  Zwakke punten
  Geen

Bezoek American Express Flying Blue Gold Card

Schrijf je eigen review