American Express Flying Blue Gold Card

De Flying Blue - American Express Gold Card is een creditcard waarmee je voordelen kunt behalen bij verschillende partners van American Express. De kaart kost €16,50 per maand en heeft een welkomstbonus van 7.500 Miles. Hiermee kun je al snel op weg naar een hoger deelnemersniveau binnen het Flying Blue programma.

Met de kaart spaar je minimaal 1 Mile per uitgegeven euro. Bij uitgaven bij KLM, Air France of Hertz spaar je zelfs 1,5 Miles per uitgegeven euro. Hiermee kun je sneller een volgende vlucht of upgrade boeken.

Naast het spaarsysteem biedt de kaart ook priviliges bij Hertz, zoals upgrades, tot 15% korting en 1,5 extra Miles per uitgegeven euro.

Elk jaar ontvang je bovendien een bonus van 30 Experience Points, waarmee je sneller je deelnemersniveau kunt verhogen. Daarnaast zijn er diverse verzekeringen inbegrepen bij de kaart, zoals aankoopverzekeringen, uitgebreide reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen.

Om de kaart aan te vragen moet je minimaal 18 jaar oud zijn, geen negatieve BKR-registratie hebben, een Nederlands woonadres hebben en beschikken over een bruto jaarinkomen van minimaal €20.000. Het aanvragen van de kaart duurt slechts enkele minuten en kan online gedaan worden.


American Express Flying Blue Gold Card Reviews

  Gold Card Jaar lang gratis

  Via mijn collega heb ik een invite link gekregen. De eerste jaar is de gold card gratis. Je kunt hem voor die jaar kosteloos annuleren.
  Je geniet wel van alle voordelen en je krijgt er nu tijdelijk 24.000 punten bij ipv 12.000

  www.americanexpress.nl/introduceren/dewaybmj54?XLINK=MYCP

  Sterke punten
  Een card krijgen ging heel makkelijk en snel

  Zwakke punten
  Nog geen

  Nutteloos

  De website is absoluut nutteloos. Er zijn geen operaties die daar kunnen worden gedaan. Zelfs het signaleren van uw adreswijziging kan niet online. Alle communicatie moet telefonisch gebeuren... wat een nachtmerrie is als de klantenservice niet goed hoort. In het eerste jaar werd ik aangeklaagd, maar de kaart nooit ontvangen (misschien naar het verkeerde adres gestuurd?). Ze boden een tweede jaar gratis aan, maar toen kregen ze mijn IBAN niet goed en bleven ze proberen het verkeerde account in rekening te brengen... Ik heb de kaart geannuleerd, nu rekenden ze me nog een jaar aan!

  Nota: Ik heb geen AmEx Flying Blue Gold, mag wel een AmEx Flying Blue Silver.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  - Website nutteloos, met broken links... Absoluut onaanvaardbaar van een betaalde dienst in 2018!
  - Laadt u zonder reden. De hele ervaring voelt als een scam.

  Fijne kaart, veel miles

  Via www.flyingblue.guru kwam ik op de tip om deze kaart te gaan gebruiken om miles te sparen, zonder te vliegen. Werkt super :))

  Sterke punten
  Veel miles voor weinig

  Zwakke punten
  Geen

Bezoek American Express Flying Blue Gold Card

Schrijf een review