VIABUY Prepaid MasterCard® met hoog geëmbosseerde opdruk De VIABUY Prepaid MasterCard is de slimme en makkelijke manier om uw geld te beheren. In plaats van contant geld mee te dragen, biedt de VIABUY Prepaid MasterCard u het hoogste niveau van prestige, veiligheid en comfort van een gouden of zwarte Prepaid MasterCard kaart. Waardeer eenvoudig uw VIABUY Prepaid MasterCard op met een geldbedrag en gebruik het voor alle dingen, waarvoor u contant geld gebruikt - wereldwijd winkelen, rekeningen betalingen of online. Het enige wat u hoeft te doen om uw VIABUY Prepaid MasterCard te ontvangen, is een bewijs verstrekken van uw identiteit en uw adres. Geen kredietwaardigheidscheck en geen langdurige aanvraagprocedure. Uw kaart wordt 24 uur na bestellingsbevestiging verstuurd.

Over VIABUY

De VIABUY Prepaid MasterCard is een prepaid creditcard met een eigen rekening en met een uitgebreide online bankieren functie. De VIABUY Prepaid MasterCard is gemakkelijk verkrijgbaar. Door een bestelling te plaatsen op de website wordt uw VIABUY Prepaid MasterCard rekening aangemaakt en daarna heeft u de mogelijkheid om de creditcard op te waarderen met een tegoed naar keuze. De rekening kan eenvoudig en snel worden opgewaardeerd met behulp van n van de vele betaalmethoden met geld. De VIABUY Prepaid Mastercard kunt u op een flexibele manier gebruiken, bijvoorbeeld wanneer u gaat winkelen of geld wil opnemen bij een geldautomaat. Doordat de IBAN aan uw persoonlijke account is gekoppeld, kunt u veilig en zonder extra kosten een tegoed opwaarderen. U heeft zelfs de mogelijkheid om rekeningen online vanaf uw kaartrekening te betalen.


VIABUY Prepaid MasterCard

Een VIABUY Prepaid MasterCard is een uitstekend alternatief voor een creditcard. VIABUY is de eerste keus is geworden voor een Prepaid MasterCard in Europa om de volgende redenen: - Creditcard opwaarderen zonder kosten, de IBAN gekoppeld aan uw persoonlijke account. - Het is niet mogelijk om rood te staan en er wordt geen rente gevraagd. - Geen BKR controles. - Gegarandeerde controle over uw uitgaven. - Geweldig alternatief voor een reguliere bankrekening. Het is zelfs mogelijk om uw salaris op de ViaBuy creditcard te laten uitbetalen. - De VIABUY Prepaid MasterCard is niet gekoppeld aan uw bankrekening en er wordt geen informatie gevraagd aan bureaus voor kredietwaardigheidscontrole. - Handig overzicht van uw bestedingen en opwaarderingen met de VIABUY kaartrekening monitor - De VIABUY Prepaid MasterCard is op meer dan 36 miljoen MasterCard locaties te gebruiken en werkt bij ruim 2 miljoen geldautomaten


Hoe werkt het?

De VIABUY Prepaid MasterCard werkt hetzelfde als een prepaid mobiele telefoon kaart. Waardeer eerst het gewenste prepaid bedrag op uw VIABUY Prepaid MasterCard rekening. Vervolgens kunt u, vergelijkbaar met een normale creditcard, u overal waar creditcards worden geaccepteerd uw VIABUY Prepaid MasterCard gebruiken en uw tegoed besteden. U heeft alleen de mogelijkheid om het beschikbare tegoed op uw kaart te besteden, zonder gebruik van een kredietlijn zoals met een reguliere creditcard. Rood staan op uw rekening of creditcard is dus niet mogelijk. Hierdoor beheert u zorgeloos uw geld. Om deze reden zijn prepaid creditcards zoals de VIABUY Prepaid MasterCard vrij van kredietwaardigheidscontroles. Dit betekent dat het bedrijf VIABUY geen informatie opvraagt bij het Bureau Krediet Registratie, om uw bestelling te voltooien. Tevens wordt de VIABUY Prepaid MasterCard niet geregistreerd bij het BKR. Uw aanvraag voor de creditcard wordt verwerkt zonder controles de kredietwaardigheid. Zelfs wanneer u een persoonlijk faillissement, een negatieve BKR-registratie of een negatieve kredietwaardigheid heeft, bij VIABUY kunt u altijd een creditcard aanvragen. De VIABUY Prepaid MasterCard is niet afhankelijk van uw inkomen en daarom wordt er ook geen bewijs van inkomen gevraagd.


VIABUY kosten

Wanneer u een VIABUY-rekening met prepaid Mastercard aanvraagt, bedragen de nmalig uitgiftekosten EUR 69,90. Als u de overeenkomst wilt annuleren, kunt u dit, binnen 21 dagen na onze bevestiging per e-mail van uw aanvraag doen en worden de uitgiftekosten terugbetaald. Houdt u er rekening mee dat als u de overeenkomst na deze 21 dagen annuleert, wordt het bedrag niet meer terugbetaald. De jaarlijkse kosten voor uw VIABUY card bedragen 19.90 EUR per jaar. Vergeleken met andere prepaid oplossingen biedt VIABUY u onbeperkt en gratis inkomende en uitgaande bank- en SEPA-overschrijvingen, vele verschillende opwaardeeropties, online bankieren, een IBAN, de prestigieuze Mastercard met relif in goud of zwart, en vele andere voordelen!


VIABUY Reviews

  Goed lezen mensen

  De meeste reviews vertellen weinig goeds. En dat komt vooral omdat tevreden mensen niet klagen (lees reviews schrijven). Ik heb de Viabuy MasterCard nu bijna 3 jaar en ben er redelijk tevreden over. Dat je 'aktiveringskosten' moet betalen is wat zuur. Evenals de claim dat de kaart voor 3 jaar gratis is. Strikt genomen betaal je gewoon 3 jaar kaartkosten vooruit en dan noemen zij de kaart gratis. Marketingpraat en blijkbaar volkomen legaal. Alle debetkaartaanbieders rekenen kosten; dat is het verdienmodel. Goed de voorwaarden lezen!!! Verder werkt het gewoon naar behoren. Auto huren of tanken bij een onbemand station gaat met geen enkele prepaid card. Heeft te maken met de borgstelling. Die faciliteit bieden deze kaarten simpelweg niet.

  Sterke punten
  Het werkt en ViaBuy biedt al met al de voordeligste pre paid MasterCard.

  Zwakke punten
  Voorwaarden kunnen zeker duidelijker. 'Misleidende' marketing.

  Hackers gebruiken mijn Viabuy Mastercard

  Ondanks mijn opzegging van de ViaBuy card sinds november, 2018, krijg ik meerdere malen per week per e-mail een notificatie dat er pogingen gedaan worden om online spullen te kopen met mijn ViaBuy card, vanuit Thailand, via Rusland, India, Groot Brittanni en de USA. Omdat het beschikbare saldo slechts 0.05 is, lukt dit gelukkig nooit. Hoe is dit mogelijk? Waarom is mijn kaart niet geannuleerd? Hoe werkt de administratie van ViaBuy? Zeer onbetrouwbaar, helaas.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte administratie

  Fraude

  Er zijn bedragen leeggeplunderd van onze kaart. Gelijk geblokkeerd!! Is men hiervoor verzekerd? Krijg je het geld terug? Iemand ervaring hiermee?? Helaas geen reactie op mijn mails en telefonisch kom je er niet doorheen!!

  I need answers please

  Hey guys and everybody here , I got card , now I am waiting to get that money to pay 90 euros , I don't have money and don't have passport , am just refugee with no fucking rights like credit card , so I think this is useful ? To pay online like ebay and marktplaats .. And receiving money from western union or moneygram? And selling something in the internet ? And how can I pay this 90 to them ? I don't have anything like paybal or online accounts !!! And what about that debt stuff ? I think they can catch mine and play with it ! I don't have money , I am asylum seeker ...! Thank you guys , I need your answers really , If I have money (90) it will be just cash , in my pocket , how can I put it in card or give it to them , this thieves haha( I was reading all reviews ) but I need this card to use it online , so I have to deal with this mf thieves

  Sterke punten
  I don't know

  Zwakke punten
  I have some unclear from the comments

  Opzeggen

  Na in zee te zijn gegaan met viabuy en me kaartkosten betaald te hebben voor komende 3 jaar (kaartactivatie) las ik alleen negatieve dingen over viabuy en incasso buro's. Waarna ik ben gaan mailen met de klantenservice , kreeg metteen een correspondentie nr en heb binnen 14 dagen een mail gestuurd af te zien van het contract en me te beroepen op me herzieningsrecht. Daarna contact opgenomen via Facebook met viabuy. Heb nu dezelfde dag een mail gehad dat me contract ontbonden is en ik de kaart kapot kan knippen. Heb nog wel gevraagd naar me 89 euro maar daar heb ik nog niks over gehoord

  Sterke punten
  Snelle reactie als je viabuy benaderd via Facebook.

  veel bla bla bla

  Ik heb onlangs de card genomen en als je een beetje leest zie je dat je moet betalen 3 maanden. toen heb ik geld er op gezet alleen iets te veel dus moet je een upgrade doen. dat gaat idd moeilijk ik denk dat zij een upgrade moeten doen maar desondanks stond mijn geld in de wacht 1000 euro om precies te zijn. Ik heb ze gevraagd om dat weer op mijn rekening terug te storten en binnen 3 dagen had ik het terug. dus mensen klaag niet over die 89.70 had het goed gelezen en dan wist je waar je aan begon. Ik heb weer een nieuwe overboeking gedaan minder dus en staat er binnen 20 min op je kaart. werkt dus wel ! zijn geen oplichters. alleen moeilijk om contact mee te hebben daar zouden ze iets aan moeten doen.

  Sterke punten
  snelle overboeking naar card. zijn geen oplichters. van oplichters krijg je zeker geen geld terug. en van hun wel !

  Zwakke punten
  moeilijk bereikbaar, en upgraden gaat bijna niet. ze bestaan al meer dan 10 jaar en hebben geen telefoon service

  misleidend

  Heb de kaart ook besteld en had gelijk al spijt toen ik de negatieve reacties las. binnen 2 weken kon je het met een briefje en de kaart terug sturen en klaar is kees. Krijg nu na 4 weken een Interum incassobureau op mijn nek. Ga dit echt niet betalen, kan ik hier ook wat aan doen behalve betalen????

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Misleidend

  geld staat erop maar word niet vrijgegeven

  Heb geld gestort op mijn viabuy rekening . is overgemaakt maar nog in behandeling word er gezegd. dit is al 2 weken zo. heb al afschriften etc laten zien maar geen vooruitgang. het word zo moeilijk gemaakt dit voor elkaar te krijgen , maar zal mijn bank aanschrijven dit terug te vorderen. ik raad aan niet in deze creditcard te investeren . heel slechte service.

  viabuy is a evil company

  i order this card becsue of the advertisemrnt of free mastercard but you didnt know that there is a payment of the card for 90 euro for 3 years when u recieve the card they say in the letter that u need to put money 90 euro . to activate so i didnt activate the card after two monts i recieve and incassoo from st derdengelden intrum justitia i feell sorry with this company having bussiness in this evil viabuy they will answer all the shit and mad of the costumer .i feel sorry for a lot of people force to pay the incaso like me.so dont ever try to get this card u will have a big problem

  Sterke punten
  geen swaak

  Zwakke punten
  geen

  onduidelijk

  We hadden een kaart aangevraagd,maar na dat ik eens goed de kosten ging bekijken meteen opgezegd .Dit ging niet erg makkelijk via e-mail adres,invullen enz wachten op antwoord geen .Toen via Gmail contact was weer niet goed,moest via het zelfde adres waar de aanvraag was gedaan ,ja hebben we wel tig keer gedaan .Maar u reageert niet .Nou kaart opgestuurd aangetekend naar Engeland enz enz .En via Gmail door gegaan ,alles binnen 14 dagen opgezegd volgens de voorwaarden van de regels .Nou ze hebben netjes me geld terug gestort,dus dat is wel fear van ze .Dus mensen regels lezen en binnen 14 dagen opzeggen het kan

  Sterke punten
  nou niet veel

  Zwakke punten
  onduidelijk

  opgelicht door viabuy

  ik ben ook in de mailing genomen. 100 euro gestort zodat ik een online betaling kan doen. tevergeefs lig ik me elke dag in te loggen op die site want ze zouden geld van mijn rekening trug storten omdat die verkoper zogezegd niks van zich laat horen. kunnen ze wettelijk wel een maand lang je geld blokkeren. Dit is het geen wat ze beloven ????? Op het moment dat onze systemen toestemming verlenen voor de betaling, zal dat tegoed in uw transactiegeschiedenis tijdelijk worden weergegeven als geblokkeerd. De meeste geblokkeerde transacties zullen binnen 24 uur zijn afgerond, evenals het tegoed dat in mindering wordt gebracht op uw kaartrekening. Op het moment dat onze systemen toestemming verlenen voor de betaling, zal dat tegoed in uw transactiegeschiedenis tijdelijk worden weergegeven als geblokkeerd. De meeste geblokkeerde transacties zullen binnen 24 uur zijn afgerond, evenals het tegoed dat in mindering wordt gebracht op uw kaartrekening. boekingsdatumKaartnummerbeschrijvingbedrag (EUR) 01-06-2015166998827 WWW.NIKESTORE.COM AMSTERDAM NLD EUR -70,00 Afgeronde transacties boekingsdatumKaartnummerbeschrijvingbedrag (EUR) 01-06-2015166998827 Opwaarderen: Bancontact/MisterCash van christian van offel EUR 83,14 01-06-2015166998827 Uitgave kosten voor kaart met public token 166998827 EUR -89,70 01-06-2015166998827 Opwaarderen: Bancontact/MisterCash van christian van offel EUR 90,00

  Sterke punten
  Het zijn gewoon oplichters!!!

  Oplichters

  Zelfde verhaal als al die anderen... Debetcard aangevraagd in augustus '14 (omdat ik geen creditcard wil, uit principe). Niks ontvangen, nog wel een mailtje verstuurd, maar geen reactie. Ik was de kaart al vergeten, krijg ik in december een mail en brief van Intrum Justitia. Ik dacht dat het een mailtje was om geld te ontfutselen, zoals ze wel vaker versturen naar bedrijven. Blijkt in de voorwaarden te staan dat ik ongeveer 90 euro moet betalen, en dat men geen nota's of herinneringen hoeft te versturen. Ik heb die 90 al wel betaald onder protest en VIABUY gesommeerd mij direct uit te schrijven. Daar krijg ik alleen op terug dat dit kan als die 90 is betaald. De deurwaarderskosten betaal ik zeer zeker niet, ondanks de dreigementen zal men toch niet overgaan op een gerechtelijke procedure. Ik vind het zeer, zeer kwalijk dat dit soort praktijken maar gewoon kunnen. Juist een bedrijf wat handelt in geldzaken zou onberispelijk moeten zijn van vertrouwen. Mijn fout is dat ik de voorwaarden niet goed heb doorgenomen (wie doet dit wel?)

  Viabuy card

  @johan: Kennelijk ben je erg verliefd op de dienstverlening van Viabuy. Wij wensen jou heel veel geluk toe, wellicht dat je vroeger of later het ook gaat ervaren wat vele andere melden op dit forum. Als Viabuy zo'n geweldige organisatie zou zijn dan zou ze tenminste het lef moeten hebben om dit netjes op te lossen. Liegen, bedriegen en mensen misleiden het internet staat er vol mee. Ik denk dat ik daarmee genoeg heb gezegd.

  Dagvaarding onderweg

  Inmiddels heb ik al een gesprek gehad bij de politie, maar de aangifte kon toen niet volledig worden afgerond, omdat Intrum Justitia de factuur niet per post had gestuurd (zoals het hoort), maar over de mail. Nu heb ik wel een brief per post ontvangen die zo begint: "Dear madam, Je bent de gemaakte afspraak niet nagekomen. Binnenkort zal de deurwaarder verschijnen met een dagvaarding" Nu weer een afspraak gemaakt om de aangifte af te ronden. Ik weet echt niet of ik dit serieus moet nemen. Welk incassobureau begint nou een brief met 'dear madam'. Hiernaast heb ik geen enkele afspraak met ze gemaakt!

  oplichters tot en met

  Nou nooit de kaart ontvangen maar wat ik wel heb ontvangen is een incasso brief van intrum justitia om welgeteld 138 over te maken voor helemaal niets . nooit en dan ook nooit meer viabuy dieptriest deze oplichtersbende. Oplichten is hun verdien model als ik het allemaal zo lees.

  Sterke punten
  Oplichten is hun sterkste punt

  Zwakke punten
  Gebrek aan integriteit

  OPLICHTING - VIABUY.COM SCAM ( Internet Fraude )

  Zoals de meeste van jullie hebben gemerkt. 1. Er moet 90 betaald worden. 2. Als het betaald wordt dan wordt ondanks het belofte dat het tegoed gestort zal worden aan jou kaartrekening ( i61.tinypic.com/20tqbh0.png ) 3 keer 30 Euro van de rekening afgehaald waardoor je niets overhoud! Dit is internet oplichting/Fraude. Zie artikel 326 van het Wetboek van Strafrecht Ik adviseer idereen aangifte te doen tegen viabuy. dit kunt u simpel online doen via de website: mijnpolitie.nl/if.shtml online aangifte doen doet maar 5-10 minutjes. Al een paar mensen hebben aangifte gedaan waaronder ik ook. Willen jullie je geld terug, doe dan aangifte !

  Sterke punten
  Niets, de kaart is snel geleverd... maar ze willen gewoon snel je geld ( dat is het )

  Zwakke punten
  Alles, ze gaan van jou stelen.

Bezoek VIABUY

Schrijf je eigen review