Reviews van deze auteur

Niks mis mee. Snel, Efficient, helder

Review over VIABUY

Ik verbaas mij echt over de vele negatieve reviews hier. Wellicht zit de concurrentie hierachter of iets, maar ik snap niet waar dit vandaan komt.

Ik heb de kaart in December besteld en binnen een week ontvangen. Ik was mij er zeer van bewust dat de kaart €30 per jaar kost, en dat dit in 1 keer voor 3 jaar wordt afgeschreven. Ik vind dat niet duur. Staat overigens ook zeer duidelijk vermeld op de site, maar je moet wel lezen natuurlijk. Verder zijn er geen kosten voor wereldwijd betalen, en betaal je €5.- voor een opname, wat voor een CC normaal is. Viabuy moet hiervoor commissie betalen aan Mastercard. Verder zijn opwaarderingen gratis, en betaal je 1.75% voor een Ideal opwaardering.

De kaart meteen opgewaardeerd, en omdat dit niet van dezelfde rekening als de tenaamstelling komt, kreeg ik een mail waarin stond dat vanwege dit feit de overschrijving langer zal duren, met daarop de exacte dag en tijdstip waarop dit zou gebeuren. Exact op dit moment kreeg ik netjes een mail dat het geld erop stond.

Verder daarna nog een betaling ontvangen uit Spanje van een andere persoon, vlekkeloos.

Ook top dat je op reis gewoon met Ideal je kaart kunt opwaarderen. Verder is het een mooie embossed kaart, ik heb eerder de kaart van GWK Travelex gehad, die is niet embossed, en dat kan problemen geven. Bovendien is deze duurder, en zeer lastig op te laden.

Zeer geschikt voor reizen, als je met een budget werkt, en voor veiligheid. Ik heb nog aanvullende documenten gestuurd, en werd binnen 3 dagen geupgrade naar het tweede ID Level waardoor je per jaar €15000 kunt laden, 60 x per maand.

Sterke punten
Efficient
Mooie kaart
Snelle service

Zwakke punten
Nog geen.

reacties: