Via Buy kaart aanschaf en werking

Via Buy kaart aanschaf en werking

Ik en mijn hele gezin hebben een via Buy kaart. Wij maken daarvan intensief gebruik en het werk eenvoudig en doeltreffend. De kaart is eenvoudig op te waarderen en nagenoeg overal, zelfs bij de visboer op de hoek, kan ik er mee betalen. Ik begrijp niet waarom er mensen zijn die zich verwonderen over de betaling die je moet doen voor een termijn van 3 jaar. Dat staat niet alleen aangegeven, maar ook bij andere organisaties moet je betalen. Euro 30 per jaar is echt niet de topprijs. Dus een hoop ongemotiveerde kritiek maar weinig inhoudelijk. Daar kan je dus niks mee.
gr Johan

Sterke punten
nagenoeg overal mee betalen. Snel oplaadbaar en een overzichtelijke site.
Bij het aanbrengen van een nieuwe klant ontvang je zelfs een provisie ad euro 25 en die gaat gelijk worden bijgeschreven als de nieuwe klant zijn kaart activeert.

Zwakke punten
tot op heden is er geen sprake van echte negatieve cq zwakke punten bij ons als kaartgebruikers.

Bezoek VIABUY Reviews over VIABUY

7 reacties

Ingehuurd door Viabuy?

Beste Johan, ik zie dat jij de enige bent die 3 maal een positieve review geeft. Vind ik heel verdacht. Ik ben nog steeds op zoek naar mijn geld die ik gestort heb.

Johan hoort bij de witteboordenmaffia van Viabuy! Criminelen zijn het!

Beste Johan,

Daargelaten of uw review echt is of dat u deze in opdracht van Viabuy plaatst snap ik de volgende opmerking van u niet:

"De kaart is eenvoudig op te waarderen en nagenoeg overal, zelfs bij de visboer op de hoek"

In dit geval woont u vast zelf niet in Nederland, want als je de voorwaarden leest dan zie je dat je per iDeal of overschrijving kunt opwaarderen. Alle andere opwaardeer methoden zijn niet echt op de Nederlandse markt gericht.

U verteld onzin wat dit betreft.

Afgezien hiervan zijn de algemene voorwaarden soms slecht vertaald uit een andere taal waardoor er misverstanden kunnen ontstaan. Er zijn ook tegenstrijdige berichten te vinden m.b.t. de algemene voorwaarden en de F.A.Q.

Ik geloof niet dat deze kaart oplichting is zoals veel reacties hier laten zien, maar de algemene voorwaarden en de F.A.Q. werpen meer vragen op dan ze beantwoorden. Het feit dat er veel kritiek is op de klantenservice zou voor Viabuy een teken moeten zijn om hier iets aan te doen.

Geloof me, het is oplichting of in elk geval op het randje balancerende van oplichting en er maar NET mee weg komen dankzij vage, Europese richtlijnen.

Zelfs bij opwaarderen via iDeal houdt Viabuy je geld gewoon 7 dagen vast!

Reken even snel uit:
Iedere nieuwe klant levert Viabuy €90,- op. Laten we even aannemen dat er 50.000 stomkoppen zijn geweest, alleen al in Nederland en ja, inclusief ikzelf. 4,5 miljoen in the pocket!

Dan nog even speculeren met de centjes die je met iDeal overmaakt, juist om er direct gebruik van te kunnen maken wat niet lukt omdat de witteboordencriminelen er gerust een weekje mee spelen en waarschijnlijk alweer beleggen in andere vage SCAMS!

Amen.
Fijne zondag heh!

Ik ben er ook ingetrapt. Op internet kan ik helemaal niets vinden over dat Viabuy iets doet wat niet mag. Ik zie alleen maar boze klanten en niemand is tevreden.

Is het nu echt zo dat een bedrijf in zijn algemene voorwaarden mag zetten wat hij wil en dat als een klant aanvinkt ''gelezen en akkoord'' hij daaraan vast zit?

Is het nu echt niet zo dat als je een Viabuy kaart aanvraagt en deze bij nader inzien niet wil en gaat gebruiken, dat Viabuy dan 90+10 euro mag opeisen om het ''contract'' te ontbinden?

Als (late) reactie op John: lees die zin van Johan nog eens...

Origineel van Johan:
"De kaart is eenvoudig op te waarderen en nagenoeg overal, zelfs bij de visboer op de hoek, kan ik er mee betalen."

Mijn correctie:
"De kaart is eenvoudig op te waarderen en nagenoeg overal kan ik er mee betalen, zelfs bij de visboer op de hoek."

Zo duidelijker? Sommige mensen staan wel erg snel klaar met hun oordeel. Als je iemand gaat quoten, doe het dan goed en lees eerst de HELE zin (drie keer als dat nodig is om de zin te begrijpen)... Zucht

Bezoek VIABUY Reviews over VIABUY

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over VIABUY
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden