Simpled Card - het nieuwe zakelijk betalen Zakelijk betalen zonder gedoe met bonnetjes, kleine kassen, voorschotten en declaraties! Geef zelf betaalpassen uit en beheer bestedingslimieten online.

SimpledCard Reviews

 • Voordat we over stapten op SimpledCard gebruikten we contant geld en verschillende corporate credit cards. Daardoor was het een heel gedoe om al die uitgaven en bonnetjes te achterhalen en te matchen. Er werken bij ons wel meer dan 5000 mensen en al die zorgteams doen dagelijks uitgaven. Periodiek wordt er op de betaalpassen van de zorgteams budget gezet. Als er een tekort dreigt kan ik direct geld overmaken op de betaalpassen van Simpledcard. De bonnetjes krijg ik digitaal via de app verstuurd en dan is het een kwestie van goed of afkeuren. Heel makkelijk. Via het systeem van Simpledcard kan ik collega’s attenderen op hun late declaraties of zelfs ingrijpen als ik denk dat er iets niet klopt.

  Sterke punten
  - Ik hoef niets meer handmatig in te voeren - Geen gedoe met declaratieformulieren en kassen die niet kloppen - We waren binnen no time over

  Zwakke punten
  - Oudere collega’s hadden in eerste instantie moeite met de app.

  Door Sjoerd op 11 december 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Wij maken al drie jaar lang gebruik van SimpledCard en zijn heel tevreden. Binnen ons bedrijf gebruiken we de Mastercard betaalpassen van SimpledCard online voor aanschaf van verschillende tools en noodzakelijke softwarelicenties. Het personeel hoeft niets meer voor te schieten. Als beheerder heb je altijd overzicht van alle uitgaven dus dat is erg handig.

  Sterke punten
  * Altijd overzicht van alle uitgaven door het personeel. * Personeel hoeft niets meer voor te schieten. Mastercard van SimpledCard wordt gewoon geaccepteerd.

  Zwakke punten
  In geval van vragen is de support desk ‘s avonds niet bereikbaar, maar overdag reageren ze wel snel via de chat.

  Door Tessa op 24 augustus 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek SimpledCard

Schrijf je eigen review