Money2GoCard

De Money2Go MasterCard is er voor al je wensen! Met deze kaart kun je veilig shoppen bij al je favoriete winkels en online shopping websites. Tevens heb je de mogelijkheid om rekeningen eenvoudig te betalen. Je kunt ook voordelig apps downloaden. Daarnaast is de kaart perfect voor de vakantie uitgaven in het buitenland en nog veel meer mogelijkheden! Met de Money2Go MasterCard kun je sneller, veiliger en gemakkelijker betalen. Wereldwijd kun je bij meer dan 36 miljoen locaties betalen en geld opnemen bij meer dan 1,2 miljoen geldautomaten. De Money2Go MasterCard is dan het ideale betaalmiddel. Het is een praktische en veilige manier om je geld te beheren zonder het risico op schulden. - Er is geen sprake van een BKR-toetsing - Geen bankrekening of minimum inkomen vereist - De optie om gemakkelijk een klein of groot geldbedrag opwaarderen - Praktischer en veiliger dan contant geld - Ideaal als betaalmiddel voor onderweg

Over Money2Go

Money2Go MasterCard is de prepaid kaart die ontwikkeld is voor alle dagelijkse behoeften. Met de Money2go MasterCard heb je de mogelijkheid om als kaarthouder online en in al je favoriete winkels en online shopping websites veilig aankopen te doen. Je kunt gemakkelijk rekeningen betalen, reiskosten betalen in het buitenland en nog veel meer andere opties. Deze kaart is ontwikkeld voor om snel, veilig en eenvoudig te betalen. De Money2Go MasterCard is niet gekoppeld aan je bankrekening. Het is dus alleen mogelijk om uit te geven wat op de kaart staat. Op deze manier heb je geen risico op schulden. Bovendien heb je altijd en overal de mogelijkheid je uitgaven in te zien via de website of je smartphone. Koop online snel en veilig een eigen kaart in een paar eenvoudige stappen. De kaart wordt vervolgens zonder extra kosten bij jou thuis afgeleverd. Voordelen van de kaart - Geen krediet check; - Makkelijker en veiliger dan contant geld; - Makkelijk in gebruik en makkelijk te controleren; - De perfecte oplossing op reis; - Simpel te laden; - 100 % approval rate!


Aanbiedingen en kortingen

Als kaarthouder van een Money2Go Prepaid MasterCard beland je in de wereld van de MasterCard aanbiedingen en unieke kortingen. Je krijgt dan bijvoorbeeld kortingen als je gebruikt maakt van je kaart. Ontdek nu alle huidige aanbiedingen!


Hoe het werkt

Het aanvragen van een kaart is heel simpel en kan veilig online. Iedereen kan de kaart aanvragen. Bestel jouw nieuwe Money2Go MasterCard dus snel in een paar eenvoudige stappen. Om je nieuwe Money2Go MasterCard te bestellen moet je eerst een online aanvraagformulier invullen. Dit duurt slechts enkele minuten! Vul de juiste gegevens in zodat jouw kaart veilig op jouw adres bezorgd kan worden. Vervolgens kun je kiezen welk bedrag je graag wilt laden op je kaart. Je kunt de betaling compleet maken via Ideal. Wanneer de betaling voldaan is, ontvang je bevestigingsbericht in een e-mail. Klik op de activatielink om je account te activeren en om toegang te krijgen tot je persoonlijke Money2Go account. Er zal je worden gevraagd om bij je eerste keer inloggen, een wachtwoord in te stellen. De Money2Go MasterCard wordt binnen 24 uur zonder extra kosten naar jouw adres verzonden. Als je de kaart hebt opgewaardeerd kun je gaan winkelen en online shoppen!


Money2GoCard Reviews

  Vreselijke ervaring!!!

  Beste lezers, De verificatie van mijn Moneytogocard heb ik voltooid nadat ik de kaart per post ontvangen heb. Bij aanvraag heb ik via iDeal saldo op de kaart gezet / gekocht. Bij inloggen zie ik echter geen saldo vermeld staan op het overzicht van mijn creditcard. Dit saldo werd pas bijgeschreven nadat er ene verificatie van mijn legitimatie gedaan was. Daarna kwam ik er achter dat de geldigheid van de kaart geen 12 maanden was maar slechts tot 09/19. Dit is slechts een half jaar!!! Uploaden van saldo via de website van money2gocard (d.m.v. iDeal) vanaf mijn bank ING gaf mij het scherm van de Knab bank. Dit terwijl ik echt mijn bank had gelecteerd om de betaling via iDeal te doen. Dit is een fout op de website! (Keuze voor de Bunq bank bracht mij wel in het juiste scherm om voor de ING te kunnen kiezen en saldo bij te schrijven.) Met saldo op de kaart en de kaart geactiveerd, geprobeerd betalingen te doen via internet. Dit is mij tot 3 maal toe (bij verschillende bedrijven) niet gelukt. Ik heb daarom besloten om mijn geld van de kaart te halen en daarna de kaart te beŽindigen. Ik ben naar de geldautomaat van zowel de ING en van de ABN AMRO gegaan. (Dit zijn aanbevolen geldautomaten door Mastercard zelf!) Bij de ING werd de kaart direct geweigerd (U kunt geen geld opnemen!) en bij de ABN AMRO werd doodleuk gemeld dat ik mijn limiet al had bereikt. Ik heb dit onder de aandacht gebracht van Money2gocard en zij wisten mij te melden dat er geen saldo op mijn kaart stond. Ik ben opnieuw naar de geldautomaten gegaan en heb foto's genomen van de melding op de automaat, tevens heb ik schermafdrukken gemaakt van mijn kaart overzicht bij money2gocard waarin de kaart wel degelijk saldo heeft en ook geactiveerd is. De klantenservice van money2gocard kwam nu met de mededeling dat er kosten? zijn die een bank in rekening brengt en dat ik daardoor geen geld kan opnemen met de kaart. De enige mogelijkheid die moeny2gocard mijn nu geboden heeft is mijn geld terug te storten tegen betaling van Ä 10,00 transactiekosten. Ik moet deze kosten maken omdat de kaart niet gebruikt kan worden in de automaat. De klantenservice is telefonisch alleen bereikbaar tegen Ä 0,50 per minuut. Ik heb de kaart nog nooit kunnen gebruiken en wilde gebruik maken van mijn recht tot ontbinding van de koop op afstand maar money2gocard is van mening dat het volstrekt normaal is om een ZEER ondeugdelijk product waar de consument van af wil zien alleen tegen kosten van meer dan Ä 20,00 te beŽindigen. (Voor de duidelijkheid: ik heb dus helemaal GEEN gebruik kunnen maken van de kaart!!!) Ik heb nog nooit in mijn leven zo'n slecht product gehad. Zeer zonde van je geld om hier een kaart aan te vragen. Ik adviseer een ieder dan ook om bij zijn / haar bank een creditkaart te nemen.

  Sterke punten
  Ik heb ze niet kunnen vinden, wel heel veel negatieve. Zie hierboven

  Zwakke punten
  Volstrekt ondeugdelijk product, helemaal niet kunnen gebruiken. Reactie van de klantenservice is een standaard verhaaltje zonder op aantoonbare onjuistheid van hun beweringen in te gaan.

  Money2go Card via 123creditcardvergelijk

  Ik heb de prepaid creditcard van Money2go Card via 123creditcardvergelijk aangevraagd, omdat deze in de maand oktober gratis was. Normaal Ä9,95. Voorwaarde was wel dat je er dan Ä200,- euro op moest storten. Geen probleem, want ik wilde er juist meer op storten voor een lang weekend. Netjes de Money2go card binnengekregen in een paar dagen en ben er zeer tevreden over. De kosten hebben ze ook netjes aangegeven op de website dus je komt niet met onaangename verrassingen te staan.

  Sterke punten
  - Aanschaf kaart gratis in oktober (normaal Ä9,95) - Duidelijke website - contactloos betalen - Goede klantenservice en ook bereikbaar via Social media

  Zwakke punten
  - Tot nu toe geen zwakke punten bij de Money2go card. Tja de prijzen/Fee mogen misschien iets lager.

Bezoek Money2GoCard

Schrijf je eigen review