Reviews van deze auteur

Money2go Card via 123creditcardvergelijk

Ik heb de prepaid creditcard van Money2go Card via 123creditcardvergelijk aangevraagd, omdat deze in de maand oktober gratis was. Normaal €9,95. Voorwaarde was wel dat je er dan €200,- euro op moest storten. Geen probleem, want ik wilde er juist meer op storten voor een lang weekend. Netjes de Money2go card binnengekregen in een paar dagen en ben er zeer tevreden over. De kosten hebben ze ook netjes aangegeven op de website dus je komt niet met onaangename verrassingen te staan.

Sterke punten
- Aanschaf kaart gratis in oktober (normaal €9,95) - Duidelijke website - contactloos betalen - Goede klantenservice en ook bereikbaar via Social media

Zwakke punten
- Tot nu toe geen zwakke punten bij de Money2go card. Tja de prijzen/Fee mogen misschien iets lager.

Viabuy Creditcard met €20,- Casback via 123creditcardvergelijk.nl

Er staat duidelijk dat je voor 3 jaar moet betalen en dit bij ontvangst moet voldoen. Dus ik begrijp niet alle slechte recensies over de Viabuy MasterCard. Ik heb de Viabuy kaart aangevraagd via 123creditcardvergelijk, omdat je via hun website €20,- euro cashback tegoed terugkrijgt. Tot nu toe ben ik positief over deze kaart.

Sterke punten
-Eigen IBAN (werkt als een bankrekening) -Kiezen tussen goud of zwarte creditcard -Zonder BKR toetsing aanvragen

Zwakke punten
- mag misschien wel iets goedkoper worden in de aanschaf, maar daarentegen heeft deze Kaart wel eigen IBAN nummer wat de meeste andere prepaid creditcards niet hebben.

VISA WORLD CARD - Creditcard Acties

Ik heb deze Visa World Card aangevraagd en een gratis Samsung tablet als welkomstcadeau gekregen bij deze creditcard. Via de website 123creditcardvergelijk.nl kwam ik op creditcard acties en aanbiedingen met een welkomstcadeau terecht. Tot nu toe ben ik erg blij mee en hopelijk ga ik er deze zomervakantie van genieten bij het huren van een auto.

Sterke punten
-Over de hele wereld geaccepteerd -Snelle acceptatie -Handige App

Zwakke punten
Tot nu toe niks op aan te merken.