Visa World Card

De Visa World Card is de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. Alleen al in Nederland kunt u op meer dan 90.000 adressen betalen met deze creditcard. Wereldwijd kunt u op maar liefst meer dan 27 miljoen plaatsen terecht met een Visa World Card. Makkelijk en veilig. Én u profiteert van de uitstekende service van ICS. Met een Visa World Card kunt u overal terecht. - Bestedingslimiet van € 2.500,- of hoger - Extra creditcard voor partner of gezinslid - Maandelijks online rekeningoverzicht met Mijn ICS - Altijd inzicht in uw uitgaven met Mijn ICS - Uitstekende service van ICS Nu met 50€ gratis tegoed!

Over Visa World Card

De Visa World Card is de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. Wereldwijd heeft u de mogelijkheid om op meer dan 27 miljoen locaties betalen of een reservering plaatsen met uw Visa World Card. Tevens kunt u gemakkelijk betalen op tolwegen of wanneer u een auto huurt in het buitenland. Aan het Visa-logo herkent u Visa-acceptanten.


Veilig en snel betalen met Visa World Card

Met de Visa World Card kunt u veilig online aankopen doen, u krijgt namelijk aflevergarantie en internet garantie als u de creditcard van Visa World Card gebruikt. Dit betekent dat als u iets via het internet heeft gekocht en het product niet wordt afgeleverd, Visa World Card de betaling retourneert. Dit gebeurd automatisch en hiervoor hoeft u dus niets te betalen. Met de internet garantie van Visa World Card krijgt u altijd uw geld terug als blijkt dat er fraude is gepleegd met uw creditcard. Wanneer u de Visa World Card gebruikt, profiteert u van de Aanvullende Reisverzekeringen als de reis betaalt met uw Visa World Card. De zekerheden bij betalingen met uw Visa World Card: 1. Veilig online shoppen doet u met de ‘Internet Garantie’ van Visa World Card. Aflevergarantie bij de aankopen die u via het internet koopt. Soms wordt een product dat online gekocht is niet afgeleverd. In dat geval draait Visa World Card de betaling terug en hoeft u niets te betalen. Dat maakt online shoppen een veilige en prettige ervaring. 2. Verified by Visa is een extra beveiligingsmaatregel voor online betalingen, in de vorm of e-Code of van een persoonlijke wachtwoord. 3. De Card Verification Value (CVV2) is een beveiligingscode achterop uw Visa World Card. Deze beveiligingscode vermindert het risico op fraude bij transacties die online of telefonisch gedaan worden. Controleer altijd of er bij online aankopen naar deze beveiligingscode gevraagd wordt. 4. ICS 24/7 Fraudepreventie heeft altijd zicht op de betalingen die met uw Visa World Card worden gedaan. Als er een verdachte betaling wordt opgemerkt door ICS, wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen.


Aankoopverzekering Visa World Card

Bijna alles wat u koopt met uw creditcard van Visa World Card is tot ruim 180 dagen na aankoop verzekerd tegen diefstal, schade en verlies! Heeft uw bezoek die net gekochte vaas per ongeluk stuk laten vallen? Dan kunt u door de aankoopverzekering van Visa World Card het aankoopbedrag terugkrijgen. De aankoopverzekering is direct van kracht vanaf het moment dat Visa World Card uw aanvraag heeft ontvangen. Vervolgens is uw volgende aankoop na ontvangst van uw aanvraag is direct 180 dagen verzekerd. Dit geldt voor aankopen het buitenland of via internet worden gedaan. De aankoopverzekering vergoedt tevens de kosten van reparatie- of vervanging. Bij de aankoopverzekering bent u verplicht om een eigen risico te betalen van slechts € 25,- per claim. Voor slechts € 8,- per jaar heeft de Verlengde Aankoopverzekering van Visa World Card en met deze verzekering zijn uw aankopen maar liefst 365 dagen verzekerd. Nog een aanvullende verzekering is de Visa World Card reisverzekering. Gebruikt u de Visa World Card om een buitenlandse reis te betalen, dan bent u standaard verzekerd tegen kosten door bagagevertraging, vluchtvertraging, reisongevallen en hulpverlening. Bij de ongevallen krijgt u een uitkering van maximaal € 42.750,- uitbetaald bij blijvende invaliditeit (en maximaal € 149.625,- als de graad van blijvende invaliditeit meer dan 25% is). Met de Hulpverleningsverzekering van Visa World Card heeft u 24/7 recht op hulpverlening bij repatriëring en medicijnen tijdens uw vakantie of zakenreis. In geval van vertraging van een vlucht vergoedt de vluchtvertragingsverzekering de noodzakelijke extra verblijfskosten en eventuele telefonische kosten tot een maximum van € 150,- per persoon, zodra uw vlucht meer dan vier uur vertraagd is (bij chartervluchten is dit meer dan acht uur). Bij een vertraging van meer dan acht uur worden door de bagagevertragingsverzekering noodzakelijkerwijs gekochte spullen vergoed tot een maximum van € 125,- per dag met een maximum van € 1.000,- per gebeurtenis. Heeft u al een reisverzekering? Controleer dan goed wat is precies is meeverzekerd in uw eigen reisverzekering. Op deze manier voorkomt u onderverzekerd, dubbel verzekerd of niet verzekerd bent. Voorkom verrassingen en lees de voorwaarden van de Aanvullende Reisverzekeringen van Visa World Card. Meer algemene informatie is te vinden in de brochure Productwijzer Reis-en Annuleringsverzekering van het Verbond van Verzekeraars.


Artikelen over Visa World Card

's Werelds meest geaccepteerde creditcard: Visa World Card

De Visa World Card is de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. Wereldwijd heeft u de mogelijkheid om op meer dan 27 miljoen locaties betalen of een reservering plaatsen met uw Visa World Card. Tevens kunt u gemakkelijk betalen op tolwegen of wanneer u een auto huurt in het buitenland. Aan het Visa-logo herkent u Visa-acceptanten. Veilig en snel boeken van tickets of vakantie Met de ... [...]

Visa World Card Reviews

  Gediscrimineerd door Visa op basis van vermogen

  Geprobeerd Visa world card aan te vragen. Momenteel ben ik ruim 64 jaar, binnen 2 jaar hoop ik AOW te krijgen en ben ik pensioengerechtigd. Enige tijd geleden besloten, op basis eigenvermogen inclusief hypotheekvrije woning en hypothee vrije vakantiewoning te stoppen met werken. Daarom heb ik momenteel geen inkomsten uit loondienst of pensioen. Helaas is in deze situatie geen Visa world card mogelijk Visa vind het helaas veel belangrijker dat er elke maand een paar duizend euro binnenkomt uit loondienst of pensioen dan dat je een eigenvermogen heb op je bankrekening. Dus juist de nieuwe doelgroep van de Visa gebruikers kunnen naar Visa fluiten. Ga je eerder op eigen kosten met pensioen, wil je van je kapitaal gaan reizen, Visa doet daar niet aan mee!!! Je hele leven hard gewerkt, wat geld verdiend en dan gediscrimineerd worden door Visa. BELACHELIJK!!!!!!!!!!!!!
  M. Molenaar

  Sterke punten
  Geen idee

  Zwakke punten
  Geen Visa ondanks vermogen

  VISA-card misbruikt - geen hulp of vergoeding

  Via Ryan Air had ik voor de periode 12 t/m 19 september 2016 bij Goldcar op het vliegveld van Malaga een huurauto geboekt.

  Aan de balie van Goldcar gebeurde het volgende:
  de Goldcar-medewerker adviseerde mij dringend om een all risk verzekering af te sluiten voor een bedrag van € 168,90 (terwijl de huursom voor de héle week € 77,26 bedroeg!). Omdat ik bij ‘Halo Insurance Services Ltd’ in London een doorlopende huurautoverzekering heb afgesloten, heb ik zijn aanbod tot het afsluiten van een extra verzekering vriendelijk en consequent afgewezen. Hij was hier duidelijk geïrriteerd over. Vervolgens scande hij mijn VISA-creditcard en deelde mij mede dat ik slechts één maal de juiste pincode kon invoeren. Hij verraste mij hiermee volkomen; al vele jaren reis ik over de hele wereld en hoef bij betalingen middels mijn creditcard nooit een pincode in te geven. Bovendien weet ik dat een creditcard blokkeert na 3 x een foutieve pincode. Omdat ik twijfelde over mijn pincode, gaf ik de pincode van mijn bankpas in. Die code bleek onjuist. Daarop deelde de Goldcar-medewerker mij mede dat de creditcard nu geblokkeerd was. Derhalve had Goldcar geen creditcard-dekking en kon ik de auto pas krijgen als ik een aanvullende verzekering zou afsluiten en én betalen (middels bankpas). De medewerker was zéér beslist in zijn mededelingen en liet mij geen enkele andere keuze dan ter plaatse akkoord te gaan met een pintransactie middels mijn bankpas van € 168,90 voor een aanvullende verzekering. Pas hierna kreeg ik de autosleutels en heb ik gedurende de huurperiode van de auto gebruik kunnen maken.
  Tijdens mijn verblijf in Spanje heb ik de ICS-servicedesk in Amsterdam gebeld; de medewerkster liet mij weten dat de creditcard NIET geblokkeerd was. Bij thuiskomst kon ik in Nederland in een winkel zonder enig probleem met mijn creditcard (én juiste pincode) betalen; de kaart was dus NIET geblokkeerd!

  Het kan niet anders zijn dan dat de Goldcar-medewerker bij het gebruik van mijn creditcard gemanipuleerd heeft. Hij heeft mij volledig misleid via een truc of listige kunstgreep en vervolgens bewogen / gedwongen tot het afsluiten en betalen (via pin-transactie) van € 168,90. Ik heb een ernstig vermoeden dat bij vele autoverhuurbedrijven de baliemedewerkers extra premies ontvangen voor het afsluiten van aanvullende verzekeringen; in dit geval ging de medewerker wel héél erg ver.

  Uitgebreide email correspondentie met Goldcar, Nationale Nederlanden, Ryan Air en ICS-Visacard heeft tot niets geleid. Alle betrokkenen hebben mij in de kou laten staan.

  Sterke punten
  ICS, VISA en Nationale Nederlanden beloven steun en vergoeding bij misbruik van de creditcard.

  Zwakke punten
  ICS, VISA en Nationale Nederlanden beloven steun en vergoeding bij misbruik van de creditcard. Maar in mijn geval gaf géén van de betrokkenen thuis.

  Betwiste betaling

  Er is een betwiste betaling gedaan op mijn visa card verhuurbedrijf. Verhuurbedrijf komt niet met bewijs voor betaling maar visa kiest kant van bedrijf. Willen betaling niet terug draaien. Ik moet maar bewijzen dat het niet zo is. Omgekeerde wereld. Zeer slecht Visa, zo behandel je klanten niet. Kijk uit mensen.

  Zwakke punten
  Bedrijven kunnen zomaar afschrijven en dan moet jij maar het tegendeel bewijzen.

  VISA WORLD CARD - Creditcard Acties

  Ik heb deze Visa World Card aangevraagd en een gratis Samsung tablet als welkomstcadeau gekregen bij deze creditcard.

  Via de website 123creditcardvergelijk.nl kwam ik op creditcard acties en aanbiedingen met een welkomstcadeau terecht.

  Tot nu toe ben ik erg blij mee en hopelijk ga ik er deze zomervakantie van genieten bij het huren van een auto.

  Sterke punten
  -Over de hele wereld geaccepteerd
  -Snelle acceptatie
  -Handige App

  Zwakke punten
  Tot nu toe niks op aan te merken.

  Visa World Card NIET doen

  onterechte afschrijvingen, medewerkers die elkaar tegenspreken afspraken die niet nagekomen worden, medewerkers die altijd het laatste woord willen hebben NIET mee in zee gaan

  Sterke punten
  bijna overal geaccepteeerd

  Zwakke punten
  slechte servicedesk, slecht luisteren eigenwijze medewerkers slechte kennis van betalingsverkeer slechte kennis van ICT ,

  Visa jaarbijdrage is verdubbeld.

  We hebben een Visa World card en een partner card. De kosten voor de Visa kaart waren 18,00 jaarbijdrage en 16,00 euro voor de partner card. De kosten voor de kaart is nu 36,50 geworden en parnet kaart kost blijf hetzelfde. Met een jaarlijke inflatie van 3 %, vind ik het onverstaanbaar hoe Visa kon hun kosten meer dan 100 % hoger maken...

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  Verdubbeling van jaarljikse kosten (het is ons totaal ontgaan) in totaal naar 52,50 van 34,00 euro.

  ICS slecht product, slechte service

  ICS boekt kosten onterecht en zonder waarschuwing van de creditcard af. Klantenservice zeer slecht en onvriedelijk.

  Visa card fraude gevoelig!

  Kreeg ineens 5x afschrijvingen van eea EPOCH*IMFTECHNOL.COM..gaan googlen en het is een internet scam!! 350 euro afgeschreven en ik had er nog een wachtwoord op laten zitten op die kaart voor internet aankopen enz. Toch heeft er iemand met mijn kaart gekloot want greeg ineens 5 sms alerts dat er met mijn kaart gekloot werdt. Heb er meldingen en klachten voor ingedient bij VISA en EPOCH ben benieuwd hoe het afloopt. Als consumet ben je meestal genaaid!

  Zwakke punten
  zo fraude gevoelig als de pest

Bezoek Visa World Card

Schrijf je eigen review