Visa World Card Business

International Card Services BV (ICS) is marktleider in het uitgeven van zakelijke creditcards en d� creditcardspecialist in Nederland. Al meer dan 25 jaar verzorgt ICS de uitgifte, promotie, administratie en transactieverwerking van creditcards van MasterCard en Visa. Sinds 2012 biedt ICS een breed assortiment zakelijke Cards. Deze zijn specifiek voorzien in de behoefte en wensen van bedrijven en hun medewerker(s). De kaarten van ICS bieden ondersteuning aan allerlei zakelijke klanten, van zzp�ers tot multinationals. ICS helpt het vereenvoudigen van het financieel management voor elke onderneming. ICS biedt organisaties tevens andere financi�le diensten en producten aan, zoals 24/7 Fraudepreventie en verschillende verzekeringen. Zakelijke kaarthouders van ICS kunnen rekenen op vele extra voordelen en aanbiedingen. De Business Card Servicedesk is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Met de Visa World Card Business bent u verzekerd dat uw bedrijf goed zit. Met de zakelijke creditcard heeft u de mogelijkheid om veilig betalingen te voldoen. In zowel binnen- en buitenland kunt u veilig en gemakkelijk online en per telefoon betalen. De kaart is overal ter wereld te gebruiken, waar men creditcards accepteert. De World Card Business biedt u naast een wereldwijd geaccepteerd betaalmiddel ook een aantal extra�s. Zo heeft u als Card-houder recht op een aantal gratis diensten en verzekeringen waarmee u nog veiliger betaalt en ook tijdens uw zakenreizen van optimale service geniet.


24/7 Fraudepreventie

De zakelijke creditcard van ICS is erg veilig en betrouwbaar om betalingen te voldoen. U kunt rekenen op ICS, want verdachte transacties worden direct gesignaleerd en aan u gemeld. Alle betalingen die met de zakelijke creditcard(s) worden gedaan, worden dag en nacht door ICS in de gaten gehouden. Als ICS serieuze vermoedens heeft dat een betaling verdacht is, wordt er zo snel mogelijk contact op met de kaarthouder om dit te verifiëren.


Bankonafhankelijk

De zakelijke creditcards van ICS zijn bankonafhankelijke kaarten. Deze kaarten zijn te koppelen aan elke willekeurige zakelijke of bankrekening. U heeft de mogelijkheid om op ieder moment een andere bankrekening kiezen. Uw zakelijke kaart blijft dan gewoon hetzelfde. De keuze is geheel aan u. ICS is een zelfstandige financiële organisatie. Het maakt niet uit bij welke bank u een rekening heeft, want u doet rechtstreeks zaken met ICS. ICS houdt zich uitsluitend bezig met creditcards. U heeft dus altijd contact met een specialist op het gebied van creditcards.


Voordelen Visa World Card Business

Wereldwijd betaalgemak U heeft de mogelijkheid om overal ter wereld te betalen waar creditcards worden geaccepteerd als betaalmiddel. Denk aan bijvoorbeeld uw hotelrekening betalen, een vlucht boeken of online inkopen voor uw bedrijf: Met een zakelijke Visa creditcard kunt u waar dan ook ter wereld snel, gemakkelijk en veilig betalen. Bedrijfsvoorkeuren opgeven U heeft de mogelijkheid om het gebruik en de administratieve afhandeling van uw Visa World Card Business afstemmen op de voorkeuren van uw bedrijf. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen wanneer u de maandelijkse rekening ontvangt.\ Altijd inzicht U heeft altijd en overal overzicht van uw rekening en transacties met Mijn ICS Business. Daarmee houdt u toezicht op uw bedrijfsbestedingen en heeft u tevens de mogelijkheid om tijdens uw zakenreis uw resterende bestedingslimiet controleren. Verzekerd Door de bijkomende verzekeringen en hulpdiensten kunt u met een gerust hart (internationaal) ondernemen. Zo zijn vrijwel al uw aankopen minimaal 180 dagen verzekerd en gaat u aanvullend verzekerd op reis. Veilig (online) betalen Door de 24/7- Fraudepreventie van ICS is betalen met uw Visa World Card Business is extra veilig. Doordat u aankopen met de creditcard verzekerd zijn, geniet u van nog meer zekerheid, ook online! Eenvoudig aanvragen De kaart is eenvoudig aan te vragen. Het enige wat u hoeft te doen, is het online aanvraagformulier invullen. Na ontvangst van uw gegevens neemt ICS uw aanvraag voor uw zakelijke Visa Card(s) in behandeling.


Visa World Card Business Reviews

  Goede kaart

  ik vind de worldcardbusiness een erg goede creditcard, want hij is goed geaccepteerd, duidelijke overzichten en leuke extra opties

  Sterke punten
  acceptatie, alles verzekerd

  Zwakke punten
  duur, hoge rentes

Bezoek Visa World Card Business

Schrijf je eigen review