MasterCard Gold

MasterCard Gold: luxe voor levensgenieters. De luxe van een hogere limiet. En vele standaard extra's. Dat is de MasterCard Gold. Speciaal voor u. - Royale bestedingsruimte is € 5.000,- of meer - Vrijwel al uw aankopen een jaar verzekerd - Gratis Extra Card en Aanvullende Reisverzekeringen - Altijd online inzicht in uw uitgaven - Korting bij webwinkels (Haalmeeruitjecard.nl) - Nieuw! 8% korting op honderden reizenMasterCard Gold Reviews

  Goede acceptatie en voorwaarden

  De MasterCard Gold van ICS is een geschikte creditcard voor zowel online- als fysieke bestedingen. ICS heeft extra voorwaarden voor niet afgeleverde online bestellingen. De MasterCard Gold heeft een aankoopverzekering van n jaar. De voordelen ten opzichte van de MasterCard Classic zijn niet heel erg spectaculair. Het zijn allebei prima creditcards. Via de website Haalmeeruitjecard krijg je met een MasterCard Gold meer % cashback dan met een MasterCard Classic. Online bestedingen signeer ik door het genereren van een e-code via de ICS App. Dit werkt prima en is een prima beveiligingsmaatregel. Vroeger verstrekte ICS de creditcards standaard met Gespreid Betalen Faciliteit (doorlopend krediet). Dit is gelukkig niet meer het geval. Je dient standaard binnen 21 dagen na datum rekeningoverzicht het bedrag te betalen, zonder rente. Indien je alsnog gespreid wilt betalen, dan kan je dit later aanvragen.

  Sterke punten
  - Acceptatie - Mijn ICS / ICS App - Design van de Card - Cashback @ Haalmeeruitjecard

  Zwakke punten
  - Weinig noemenswaardige verschillen met de goedkopere MasterCard Classic

  over betaling met mastercard gold

  steeds wil ik in Nederland betalen bij stoute afspraakjes maar steeds komt er een groen slotje boven aan en word mij geschreven dat mijn kaartnummer niet juist is maar ik zie nog goed en weet dus dat ik het juiste kaart nummer en cvc ingeef : en het is zekerlijk de eerste keer niet dat ik daar met die kaart en die nummers betaal dus is mijn vraag wat bezield hen mij deze nu te weigeren ???? DUS TEVREDEN BEN IK NIET MEER , UITLEG ZOU WELKOMZIJN !!!!!!!!!!

  Sterke punten
  voor alle andere betalingen 100%

  Zwakke punten
  voor deze in nederland bij stoute afspraakjes 0% zekerlijk nu

Bezoek MasterCard Gold

Schrijf je eigen review