Knab Creditcard

Knab Visa Card | gratis creditcard aanvragen met Knab Plus en Premium | Knab.nl Gratis creditcard aanvragen met Knab Plus of Premium. Betaal wereldwijd veilig en makkelijk met je Knab Visa creditcard. Overal waar je het Visa-logo ziet, kun je de Knab Visa Card gebruiken. Dat kan op de site van een webshop zijn of in een winkel of restaurant. Visa is wereldwijd één van de meest geaccepteerde creditcards. Alle betalingen (of geldopnames) met je Knab Visa Card zie je online terug in het Knab Visa Card Overzicht in je Persoonlijke Bankomgeving. Een prettig idee!Knab Creditcard Reviews

  Slechte acceptatiegraad

  In Japan werd de kaart in ongeveer 40% van de gevallen niet geaccepteerd. Geen afdoende reactie van de servicedesk van Qander gekregen. Deze is ook slechts beperkte uren te bereiken.

  Zwakke punten
  Servicedesk slecht beperkte uren bereikbaar. Acceptatiegraad in winkels e.d. beperkt.

  Servicedesk alleen bereikbaar tijdens kantoor uren

  De creditcard van Knab wordt uitgegeven door lasercards. In tegenstelling van Knab zelf is lasercards alleen tijdens kantooruren bereikbaar. Al 2* gehad dat de kaart geblokkeerd was door "verified by VISA" Dit word door de servicedeskmedewerker meteen opgelost, echter deze zijn niet bereikbaar in het weekend. Daarom bestelling niet kunnen afronden. Hoe moet dat als je problemen hebt met betalen van bv hotel in het weekend? Niet echt van deze tijd.

  Sterke punten
  Kundige medewerkers.

  Zwakke punten
  Slecht bereikbaar door beperkte openingstijden.

  Visa kaart

  Aanvraag gratis Visa kaart bij Knab

  Sterke punten
  Vriendelijke helpdesk

  Zwakke punten
  Kijken bij de aanvraag niet naar vermogen en inkomen inkomstenbelasting, alleen naar bruto inkomen(?). Dus als je vermogen hebt en alleen een AOW uitkering,geen Visa kaart.

Bezoek Knab Creditcard

Schrijf je eigen review