ANWB Visa Card

De ANWB Visa Card kost u slechts €12,- per jaar. Dat is zeer voordelig in vergelijking met andere creditcards, waarbij u jaarlijks tot wel €50,- of meer betaalt. En als u nu uw ANWB Visa Card aanvraagt, is deze in 2013 gratis! - Veilig en gemakkelijk betalen - Standaard bestedingslimiet van €2.500,- - Als anderen de gegevens van uw creditcard misbruiken, krijgt u uw geld terug - Als uw online aankoop niet wordt geleverd, wordt de betaling terug gedraaid - Zodra wij mogelijk misbruik van uw creditcard constateren, nemen wij direct contact met u op - Vrijwel al uw aankopen met de ANWB Visa Card gratis 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal of beschadiging - Altijd controle over uw creditcard via de ANWB Creditcard app of uw persoonlijke online pagina - Extra veilig betalen via een zelf te kiezen pincode, of online via een extra wachtwoord - Card Alerts via sms of e-mail. Bijvoorbeeld om op tijd te betalen, of bij online bestedingen Cryptocoinkoers.nl

Over ANWB Visa Card

Een romantisch weekendje weg, shoppen tijdens een leuke stedentrip, lekker op wintersport of een verre reis plannen. Het maakt net uit wat jouw plannen zijn dit jaar, een creditcard is altijd handig en soms zelfs onmisbaar. Hotels en autoverhuurbedrijven vragen vaak naar creditcards om een reservering te boeken. Daarnaast is een creditcard tevens handig om veilig online aankopen te doen. Kies daarom nu voor de ANWB Creditcard! De ANWB Creditcard is het veiligste betaalmiddel wanneer u op reis gaat. 750.000 leden hebben al een ANWB Creditcard. Met de aankoopverzekering kunt u gegarandeerd veilig online aankopen doen. Vrijwel alle aankopen zijn voor een periode van 180 dagen verzekerd. Met de ANWB Creditcard kunt u overal ter wereld gemakkelijk betalen. Het eerste jaar krijg je een gratis koptelefoon van Fresh’n Rebel ter waarde van 29,99 euro cadeau.


ANWB Creditcard app

Met de ANWB Creditcard app kunt u overal en altijd uw betalingen inzien op uw smartphone of tablet. Als uw een ANWB Creditcard heeft, kunt u gratis de ANWB Creditcard app gebruiken. De app is beschikbaar voor apparaten met een iOS (iPhone) en Android besturingssysteem. De ANWB Creditcard app downloadt u gratis in de App Store of Google Play. Daarna kunt u de app gebruiken nadat u bent ingelogt met uw persoonlijke gegevens van ‘Mijn ANWB Creditcard online’. Op deze manier activeert u de ANWB Creditcard app. Vervolgens kiest u een toegangscode en daarna is de app klaar voor gebruik. Met de ANWB Creditcard app heeft u de volgende mogelijkheden: Actuele bestedingslimiet bekijken Inzicht van alle uitgaven Gemakkelijk een geldautomaat vinden in de omgeving Toegang tot aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen ( exclusief voor houders van een ANWB creditcard) Informatie over zaken als 'Wat te doen bij verlies of diefstal van uw ANWB creditcard' De app is te gebruiken op een smartphone of een tablet.


Creditcard activeren

Uit veiligheidsredenen wordt de ANWB Creditcard door ICS altijd geblokkeerd verzonden. Na ontvangst van de ANWB Creditcard dient u de creditcard klaar te maken voor het eerste gebruik. Dit doet u door de creditcard eerst te activeren. U kunt dat snel en eenvoudig doen op de website. U heeft hiervoor twee mogelijkheden: 1. Activeren vanuit Mijn ANWB Creditcard Online Bent u al gebruiker van de Mijn ANWB Creditcard Online? Dan kunt u eenvoudig de ANWB Creditcard activeren door in te loggen. Als u nog niet bent ingelogd, ziet u eerst het inlogscherm. Activeer uw creditcard vanuit Mijn ANWB Creditcard Online. 2. Activeren door een betaling te doen Heeft u (nog) niet de mogelijkheid om in te loggen in Mijn ANWB Creditcard Online? Dat is geen probleem. U kunt de ANWB Creditcard ook activeren zonder eerst in te loggen in Mijn ANWB Creditcard Online. Het is tevens mogelijk om uw creditcard te activeren door een betaling te doen met uw creditcard waarbij u uw pincode intoetst. Uw creditcard is op deze manier direct geactiveerd en klaar voor gebruik. Het is van belang dat u direct na het online activeren van uw ANWB Creditcard een handtekening op de handtekeningstrook op de achterkant van uw ANWB Creditcard plaats.


ANWB Visa Card Reviews

Bezoek ANWB Visa Card

Schrijf je eigen review