ANWB Visa Card

De ANWB Visa Card kost u slechts €12,- per jaar. Dat is zeer voordelig in vergelijking met andere creditcards, waarbij u jaarlijks tot wel €50,- of meer betaalt. En als u nu uw ANWB Visa Card aanvraagt, is deze in 2013 gratis! - Veilig en gemakkelijk betalen - Standaard bestedingslimiet van €2.500,- - Als anderen de gegevens van uw creditcard misbruiken, krijgt u uw geld terug - Als uw online aankoop niet wordt geleverd, wordt de betaling terug gedraaid - Zodra wij mogelijk misbruik van uw creditcard constateren, nemen wij direct contact met u op - Vrijwel al uw aankopen met de ANWB Visa Card gratis 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal of beschadiging - Altijd controle over uw creditcard via de ANWB Creditcard app of uw persoonlijke online pagina - Extra veilig betalen via een zelf te kiezen pincode, of online via een extra wachtwoord - Card Alerts via sms of e-mail. Bijvoorbeeld om op tijd te betalen, of bij online bestedingen Cryptocoinkoers.nl

Over ANWB Visa Card

Een romantisch weekendje weg, shoppen tijdens een leuke stedentrip, lekker op wintersport of een verre reis plannen. Het maakt net uit wat jouw plannen zijn dit jaar, een creditcard is altijd handig en soms zelfs onmisbaar. Hotels en autoverhuurbedrijven vragen vaak naar creditcards om een reservering te boeken. Daarnaast is een creditcard tevens handig om veilig online aankopen te doen. Kies daarom nu voor de ANWB Creditcard! De ANWB Creditcard is het veiligste betaalmiddel wanneer u op reis gaat. 750.000 leden hebben al een ANWB Creditcard. Met de aankoopverzekering kunt u gegarandeerd veilig online aankopen doen. Vrijwel alle aankopen zijn voor een periode van 180 dagen verzekerd. Met de ANWB Creditcard kunt u overal ter wereld gemakkelijk betalen. Het eerste jaar krijg je een gratis koptelefoon van Freshn Rebel ter waarde van 29,99 euro cadeau.


ANWB Creditcard app

Met de ANWB Creditcard app kunt u overal en altijd uw betalingen inzien op uw smartphone of tablet. Als uw een ANWB Creditcard heeft, kunt u gratis de ANWB Creditcard app gebruiken. De app is beschikbaar voor apparaten met een iOS (iPhone) en Android besturingssysteem. De ANWB Creditcard app downloadt u gratis in de App Store of Google Play. Daarna kunt u de app gebruiken nadat u bent ingelogt met uw persoonlijke gegevens van Mijn ANWB Creditcard online. Op deze manier activeert u de ANWB Creditcard app. Vervolgens kiest u een toegangscode en daarna is de app klaar voor gebruik. Met de ANWB Creditcard app heeft u de volgende mogelijkheden: Actuele bestedingslimiet bekijken Inzicht van alle uitgaven Gemakkelijk een geldautomaat vinden in de omgeving Toegang tot aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen ( exclusief voor houders van een ANWB creditcard) Informatie over zaken als 'Wat te doen bij verlies of diefstal van uw ANWB creditcard' De app is te gebruiken op een smartphone of een tablet.


Creditcard activeren

Uit veiligheidsredenen wordt de ANWB Creditcard door ICS altijd geblokkeerd verzonden. Na ontvangst van de ANWB Creditcard dient u de creditcard klaar te maken voor het eerste gebruik. Dit doet u door de creditcard eerst te activeren. U kunt dat snel en eenvoudig doen op de website. U heeft hiervoor twee mogelijkheden: 1. Activeren vanuit Mijn ANWB Creditcard Online Bent u al gebruiker van de Mijn ANWB Creditcard Online? Dan kunt u eenvoudig de ANWB Creditcard activeren door in te loggen. Als u nog niet bent ingelogd, ziet u eerst het inlogscherm. Activeer uw creditcard vanuit Mijn ANWB Creditcard Online. 2. Activeren door een betaling te doen Heeft u (nog) niet de mogelijkheid om in te loggen in Mijn ANWB Creditcard Online? Dat is geen probleem. U kunt de ANWB Creditcard ook activeren zonder eerst in te loggen in Mijn ANWB Creditcard Online. Het is tevens mogelijk om uw creditcard te activeren door een betaling te doen met uw creditcard waarbij u uw pincode intoetst. Uw creditcard is op deze manier direct geactiveerd en klaar voor gebruik. Het is van belang dat u direct na het online activeren van uw ANWB Creditcard een handtekening op de handtekeningstrook op de achterkant van uw ANWB Creditcard plaats.


ANWB Visa Card Reviews

  1 betalings dispuut in 20 jaar en ICS geeft "niet thuis"

  Ik heb n betalings probleem gereclameerd met alle benodigde fakturen, nummers kopies etc etc. Er wordt niets mee gedaan. Zoals alle financiele instellingen zijn dit gewoon weer ordinaire dieven van uw portemonnaie. De politiek zou dit aan moeten pakken, en willen dat we meer digitaal gaan betalen? Mooi niet, zo min mogelijk. Helaas zijn we overgeleverd aan deze geldwolven en krijgen we nergens ons recht.

  Sterke punten
  geen.

  Zwakke punten
  Waardeloze klantenservice, non excistent. En doen recht aan hun reputatie als dieven. Wegblijven van zulke financiele instellingen zo lang u zonder kan.

  erafgegooid

  Na jaren probleemloos gebruik plotseling een brief dat mijn kredietwaardigheid getest moest worden. Vervolgens tweemaal gegevens opgestuurd. Ter verduidelijking: ik bezit een hypotheekvrije woning met waarde tussen 3-400.000 en heb ook verder geen schulden. Werk echter parttime en heb daardoor een relatief laag salaris. Gevolg: binnen een maand wordt mijn kaart opgeheven wegens "te geringe financiele draagkracht".

  Creditcard via ANWB

  Wij hebben een creditcard aangevraagd via de ANWB, na 10 dagen kreeg ik bericht dat er gegeven miste dus die hebben we aangevuld....weer weken wachten ...maar weer bellen...zou er een geboortedatum anders op de aanvraag staan dan er bij de ANWB bekend is. Ik de ANWB gebeld klopt mijn geboortedatum gewoon exact met wat ik heb opgegeven. In juli weer een mail gestuurd moet nu nog worden gebeld of gemaild! Ondertussen hebben ze wel al je gegevens en dat voelt niet veilig...ronduit belachelijk dat het zo gaat bij dit soort maatschappijen.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Alles

  zogenaamde verzekering bij diefstal is fake.

  ipad gekocht in New York, binnen een maand in Amsterdam gestolen. Keurig politierapport laten maken. Echter de verzekeringsmaatschappij van de ANWB weigerde te betalen. Hoewel de Visa de verzekering aanbiedt, wordt deze ondergebracht bij een verzekeringsmaatschappij van de ANWB. Ze verschuilen zich achter elkaar. Kortom de belofte dat aankopen via de creditcard een half jaar verzekerd zijn is een loze belofte.

  6 weken wachten en nog geen card

  Fijn, zo'n ANWB creditcard! Betrouwbaar bedrijf, dus dat doe je dan als je toch vanwege de vakantie (autohuur, appartement boeken) aan zo'n kaart moet geloven. Dus vraag je m aan en krijg je antwoord van het ICS aan wie sie kaart kennelijk is uitbesteed. of je even wilt doorgeven wat je inkomsten zijn en wat je woonlasten. OK. Direct bevestigign van ontvangst. Mooi. Na 5 lange dagen wachten een volgende mail. Of je ook een kopie van de bankafschriften van eerder verzonden inkomsten en woonlasten wilt sturen. OK dan, kopien van wat ik eerder al stuurde. Wachten wachten...Vijdf dagen later. Nee, SPECIFICATIES werden verwacht, en wel, specificaties van niet oude dan 3 maanden. Nou, die krijg je dus niet. Die ik had waren al ouder dan 3 maanden en nieuwe krijg je pas als er iets verandert. Na veel zoeken vond ik een specificatie op het internet van mijn AOW (standaardbedragen, toch!), maar niet van mijn pensioentje. Maar allah, het bedrag op mijn kopie bankafschrift kwam overeen met het laatste gespecificeerde bedrag van meer dan 3 maanden terug. Dus ogestuurd en wachten, wachten wachten. Geen reactie. Nadat ik de ANWB aanzette namens mij actie te ondenemen, mocht (nee moest) ik bellen. Te priivacygevoelig om te mailen, hahaha, na alle zaken die ik mailen moest! Om te horen dat er een achterstand was in de behandeling van aanvragen. Nee, dat ik al ruim een maand wacht op een kaart is geen reden voorrang te krijgen! En nee, die problemen zijn nog niet opgelost als ik op vakantie ga. En nee, voorrang is niet mogelijk. Dank ICS waar je ook zonder een cent schuld naar en creditcard kan fluiten!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Bedrijfsvoering, Privacybescherming, Klantvriendelijkheid,

Bezoek ANWB Visa Card

Schrijf je eigen review