YourMastercard

International Card Services BV (ICS) is marktleider in het uitgeven van zakelijke creditcards en dé creditcardspecialist in Nederland. Al meer dan 25 jaar verzorgt ICS de uitgifte, promotie, administratie en transactieverwerking van creditcards van MasterCard en Visa. Sinds 2012 biedt ICS een breed assortiment zakelijke Cards. Deze zijn specifiek voorzien in de behoefte en wensen van bedrijven en hun medewerker(s). De kaarten van ICS bieden ondersteuning aan allerlei zakelijke klanten, van zzp'ers tot multinationals. Met een prepaid MasterCard Classic heeft u alle voordelen van een MasterCard Classic in handen. MasterCard is de meest geaccepteerde creditcard ter wereld, ook online. In Nederland kunt u op meer dan 90.000 adressen betalen met de creditcard. Wereldwijd op meer dan 27 miljoen plaatsen. Bij een prepaid Card stort u zelf geld op de Card. Hierdoor bepaalt u zelf de hoogte van het tegoed op uw Card. Bovendien vindt er geen BKR-toetsing plaats bij een prepaid Card. De voordelen van deze Prepaid Card: - Geen BKR-toetsing - Jaarlijkse Card-bijdrage is slechts € 14,95 - De limiet op de Card bepaalt u door zelf geld te storten - Met de Prepaid ICS App altijd en overal inzicht in uw uitgaven - Uitstekende service van ICS - Gratis 180 dagen Aankoopverzekering - Gratis Aanvullende Reisverzekeringen - Fraudepreventie, Internet- en Aflevergarantie - Ontvang eenmalig € 5,- cadeau!

24/7 Fraudepreventie

De zakelijke creditcard van ICS is erg veilig en betrouwbaar om betalingen te voldoen. U kunt rekenen op ICS, want verdachte transacties worden direct gesignaleerd en aan u gemeld. Alle betalingen die met de zakelijke creditcard(s) worden gedaan, worden dag en nacht door ICS in de gaten gehouden. Als ICS serieuze vermoedens heeft dat een betaling verdacht is, wordt er zo snel mogelijk contact op met de kaarthouder om dit te verifiëren.


Bankonafhankelijk

De creditcards van ICS zijn bankonafhankelijke kaarten. Deze kaarten zijn te koppelen aan elke willekeurige bankrekening. U heeft de mogelijkheid om op ieder moment een andere bankrekening kiezen. Uw kaart blijft dan gewoon hetzelfde. De keuze is geheel aan u. ICS is een zelfstandige financiële organisatie. Het maakt niet uit bij welke bank u een rekening heeft, want u doet rechtstreeks zaken met ICS. ICS houdt zich uitsluitend bezig met creditcards. U heeft dus altijd contact met een specialist op het gebied van creditcards.


Voordelen YourMastercard

Wereldwijd betaalgemak Wereldwijd kunt u op 30 miljoen adressen met uw Prepaid Mastercard betalen. In winkels, restaurants, hotels en bij benzinestations; u heeft altijd de juiste valuta op zak! Bedrijfsvoorkeuren opgeven U heeft de mogelijkheid om het gebruik en de administratieve afhandeling van uw Prepaid Mastercard afstemmen op jouw voorkeuren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen wanneer u de maandelijkse rekening ontvangt. Altijd inzicht U heeft altijd en overal overzicht van uw rekening en transacties met ICS prepaid Card App. Daarmee houdt u toezicht op uw uitgaven en heeft u tevens de mogelijkheid om tijdens uw vakantie uw resterende bestedingslimiet controleren. Verzekerd Door de bijkomende verzekeringen en hulpdiensten kunt u met een gerust hart (internationaal) ondernemen. Zo zijn vrijwel al uw aankopen minimaal 180 dagen verzekerd en gaat u aanvullend verzekerd op reis. Veilig (online) betalen Door de 24/7- Fraudepreventie van ICS is betalen met uw Prepaid Mastercard is extra veilig. Doordat u aankopen met de creditcard verzekerd zijn, geniet u van nog meer zekerheid, ook online! Eenvoudig aanvragen De kaart is eenvoudig aan te vragen. Het enige wat u hoeft te doen, is het online aanvraagformulier invullen. Na ontvangst van uw gegevens neemt ICS uw aanvraag voor uw Prepaid Mastercard(s) in behandeling.


YourMastercard Reviews

Bezoek YourMastercard

Schrijf je eigen review