Visa World Card

De Visa World Card is de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. Alleen al in Nederland kunt u op meer dan 90.000 adressen betalen met deze creditcard. Wereldwijd kunt u op maar liefst meer dan 27 miljoen plaatsen terecht met een Visa World Card. Makkelijk en veilig. Én u profiteert van de uitstekende service van ICS. Met een Visa World Card kunt u overal terecht. - Bestedingslimiet van € 2.500,- of hoger - Extra creditcard voor partner of gezinslid - Maandelijks online rekeningoverzicht met Mijn ICS - Altijd inzicht in uw uitgaven met Mijn ICS - Uitstekende service van ICS Nu met 50€ gratis tegoed!

Over Visa World Card

De Visa World Card is de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. Wereldwijd heeft u de mogelijkheid om op meer dan 27 miljoen locaties betalen of een reservering plaatsen met uw Visa World Card. Tevens kunt u gemakkelijk betalen op tolwegen of wanneer u een auto huurt in het buitenland. Aan het Visa-logo herkent u Visa-acceptanten.


Veilig en snel betalen met Visa World Card

Met de Visa World Card kunt u veilig online aankopen doen, u krijgt namelijk aflevergarantie en internet garantie als u de creditcard van Visa World Card gebruikt. Dit betekent dat als u iets via het internet heeft gekocht en het product niet wordt afgeleverd, Visa World Card de betaling retourneert. Dit gebeurd automatisch en hiervoor hoeft u dus niets te betalen. Met de internet garantie van Visa World Card krijgt u altijd uw geld terug als blijkt dat er fraude is gepleegd met uw creditcard. Wanneer u de Visa World Card gebruikt, profiteert u van de Aanvullende Reisverzekeringen als de reis betaalt met uw Visa World Card. De zekerheden bij betalingen met uw Visa World Card: 1. Veilig online shoppen doet u met de Internet Garantie van Visa World Card. Aflevergarantie bij de aankopen die u via het internet koopt. Soms wordt een product dat online gekocht is niet afgeleverd. In dat geval draait Visa World Card de betaling terug en hoeft u niets te betalen. Dat maakt online shoppen een veilige en prettige ervaring. 2. Verified by Visa is een extra beveiligingsmaatregel voor online betalingen, in de vorm of e-Code of van een persoonlijke wachtwoord. 3. De Card Verification Value (CVV2) is een beveiligingscode achterop uw Visa World Card. Deze beveiligingscode vermindert het risico op fraude bij transacties die online of telefonisch gedaan worden. Controleer altijd of er bij online aankopen naar deze beveiligingscode gevraagd wordt. 4. ICS 24/7 Fraudepreventie heeft altijd zicht op de betalingen die met uw Visa World Card worden gedaan. Als er een verdachte betaling wordt opgemerkt door ICS, wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen.


Aankoopverzekering Visa World Card

Bijna alles wat u koopt met uw creditcard van Visa World Card is tot ruim 180 dagen na aankoop verzekerd tegen diefstal, schade en verlies! Heeft uw bezoek die net gekochte vaas per ongeluk stuk laten vallen? Dan kunt u door de aankoopverzekering van Visa World Card het aankoopbedrag terugkrijgen. De aankoopverzekering is direct van kracht vanaf het moment dat Visa World Card uw aanvraag heeft ontvangen. Vervolgens is uw volgende aankoop na ontvangst van uw aanvraag is direct 180 dagen verzekerd. Dit geldt voor aankopen het buitenland of via internet worden gedaan. De aankoopverzekering vergoedt tevens de kosten van reparatie- of vervanging. Bij de aankoopverzekering bent u verplicht om een eigen risico te betalen van slechts 25,- per claim. Voor slechts 8,- per jaar heeft de Verlengde Aankoopverzekering van Visa World Card en met deze verzekering zijn uw aankopen maar liefst 365 dagen verzekerd. Nog een aanvullende verzekering is de Visa World Card reisverzekering. Gebruikt u de Visa World Card om een buitenlandse reis te betalen, dan bent u standaard verzekerd tegen kosten door bagagevertraging, vluchtvertraging, reisongevallen en hulpverlening. Bij de ongevallen krijgt u een uitkering van maximaal 42.750,- uitbetaald bij blijvende invaliditeit (en maximaal 149.625,- als de graad van blijvende invaliditeit meer dan 25% is). Met de Hulpverleningsverzekering van Visa World Card heeft u 24/7 recht op hulpverlening bij repatriring en medicijnen tijdens uw vakantie of zakenreis. In geval van vertraging van een vlucht vergoedt de vluchtvertragingsverzekering de noodzakelijke extra verblijfskosten en eventuele telefonische kosten tot een maximum van 150,- per persoon, zodra uw vlucht meer dan vier uur vertraagd is (bij chartervluchten is dit meer dan acht uur). Bij een vertraging van meer dan acht uur worden door de bagagevertragingsverzekering noodzakelijkerwijs gekochte spullen vergoed tot een maximum van 125,- per dag met een maximum van 1.000,- per gebeurtenis. Heeft u al een reisverzekering? Controleer dan goed wat is precies is meeverzekerd in uw eigen reisverzekering. Op deze manier voorkomt u onderverzekerd, dubbel verzekerd of niet verzekerd bent. Voorkom verrassingen en lees de voorwaarden van de Aanvullende Reisverzekeringen van Visa World Card. Meer algemene informatie is te vinden in de brochure Productwijzer Reis-en Annuleringsverzekering van het Verbond van Verzekeraars.


Artikelen over Visa World Card

's Werelds meest geaccepteerde creditcard: Visa World Card

De Visa World Card is de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. Wereldwijd heeft u de mogelijkheid om op meer dan 27 miljoen locaties betalen of een reservering plaatsen met uw Visa World Card. Tevens kunt u gemakkelijk betalen op tolwegen of wanneer u een auto huurt in het buitenland. Aan het Visa-logo herkent u Visa-acceptanten. Veilig en snel boeken van tickets of vakantie Met de ... [...]

Visa World Card Reviews

Bezoek Visa World Card

Schrijf je eigen review