Rabo GoldCard MasterCard

De Rabo GoldCard is een creditcard van Visa of MasterCard met een standaard bestedingsruimte van � 10.000 per maand. Uw uitgaven kunt u aan het eind van de maand direct afrekenen of in termijnen terugbetalen. Al uw aankopen met de Rabo GoldCard zijn standaard 360 dagen verzekerd met de aankoopverzekering. Bovendien profiteert u van vele extra services via de Rabo Servicedesk. - creditcard van Visa of MasterCard - onderdeel van het Rabo RiantPakket - standaard bestedingsruimte van � 10.000 per maand - uw aankopen standaard 360 dagen verzekerd - veilig betalen in winkels met handtekening of pincode - online aankopen betaalt u veilig met uw random reader en de pincode van uw Rabo GoldCard


Rabo GoldCard MasterCard Reviews

  rabo mastercard

  RABO matercard is EXTRA beveiligd!!!! en voor veel buitenlandse transacties vaak niet te gebruiken!

  Sterke punten
  ?

  Zwakke punten
  voor mij onbruikbaar

  Slechte afhandeling!

  Na een hack op de Rabobank is er veel geld van mijn kaart gestolen. Ik heb dit aangekaart bij de maatschappij en het werd in behandeling genomen.

  Nu heb ik deze pas alleen als ik bijv met vakantie ga, vaak heb je dan een creditcard nodig.

  Ik ben dus geen rijke snuiter die wel even honderden euro’s kan missen.

  Zoals mijn eerdere uitleg, ik kijk daardoor niet elke dag op de gegevens van mijn kaart en er werd een boel geld van mijn prive rekening gehaald.

  De maatschappij maakt fout op fout, moet ze 5x bellen om mijn geld terug te krijgen.

  Denk je via de Rabobank safe te zitten. Boet dus, je kan zo 2 weken moeten wachten op je geld en heb je financiële problemen!

  Sterke punten
  Mijn credit prive werd aangepast

  Zwakke punten
  Slechte service, door meerdere fouten zit ik in de problemen en kan men zogenaamd ivm protocollen niet zomaar mijn geld terug vragen.

Bezoek Rabo GoldCard MasterCard

Schrijf je eigen review