DB Card - 18 Reviews

Last updated: 19 april 2019
DB Card Logo

15.8% aanbevolen, 18 Reviews

 1. DB Card
 2. Over DB Card
 3. Hoe werkt het?
 4. DB Card Reviews
 5. Schrijf ook een review over DB Card

Niet tevreden over DB Card? Probeer dan eens VIABUY.

DB Card

DB Card Prepaid MasterCard
De DB Card is een Prepaid MasterCard®. Het heeft dezelfde functionaliteit als een gewone MasterCard, maar met één belangrijk verschil: U waardeert zelf de kaart vooraf op. Dus geen schulden of hoge rente kosten en beter grip op uw uitgaven! Inkomensverklaring en kredietcheck zijn niet nodig. Met de DB Card kunt u wereldwijd op 32 miljoen locaties betalen en op 1,5 miljoen locaties geld opnemen.

DB Card Voordelen:
- Geen BKR-check of inkomenseis
- Nooit meer schulden
- 20% Zomerkorting
- Geld terug bij 2.500 webwinkels
- Handig op reis

Deze website is niet meer actief!

DB Card Details

Hits: 1474

URL: http://www.dbcardservice.com/

Categorieën: MasterCard

Reviews: 18

Over DB Card

De DB Card is een Prepaid MasterCard. Een prepaid creditcard zonder lening. Omdat er geen sprake van een lening, hoeft u ook geen rente te betalen bij het gebruik van deze creditcard. Een van de voordelen van een prepaid creditcard is dat u niet rood kunt staan omdat u eerst zelf een tegoed op de kaart moet laden. Na het opwaarderen een tegoed op uw kaart, kunt u de kaart gebruiken als betaalmiddel. Tevens is de creditcard voor iedereen beschikbaar, dus geen drukte over een BKR registratie of controle. Met de DB Card kunt u op meer dan 35 miljoen locaties kunt betalen en bij zeker 2.1 miljoen pinautomaten geld kunt opnemen. Ook zijn uw online aankopen verzekerd met de DB Card.

DB Card maakt gebruik van het MasterCard betaalsysteem. Hierdoor kunt u overal ter wereld uw creditcard gebruiken. Na uw aanvraag wordt de DB Card op uw naam geregistreerd en in reliëf op de creditcard gedrukt. Hierdoor ziet de DB Card hetzelfde uiterlijk als van een gewone creditcard in tegenstelling tot vele andere prepaid creditcards.

Met DB Card Plus kunt u genieten van nog meer voordelen! U heeft altijd de mogelijkheid om uw DB Card eenvoudig en snel te upgraden naar een DB Card Plus en u behoudt gewoon uw eigen prepaid creditcard en bijhorende vertrouwde pincode.

Voordelen van de DB Card:
- Meer pin- en oplaadmogelijkheden
- 2 keer per dag op te laden
- Opladen door middel van bankoverschrijving
- Opladen vanaf krediet- of bankpas fondsen delen met Card2Card

Hoe werkt het?

Na het bestellen van de DB Card, ontvangt u thuis de standaard DB Card basiskaart. U krijgt een persoonlijke pincode als de DB Card thuis ontvangt en activeert. Na het activeren van uw DB Card kunt vervolgens eenvoudig online inloggen op uw persoonlijke MyDB Account. Vanuit uw persoonlijke account kunt u onder andere uw een tegoed opladen op uw creditcard. Tevens heeft u de mogelijkheid om een overzicht van uw transacties in te zien en upgraden naar een DB Card Plus.

U hoeft geen aanschafkosten te betalen, maar een bijdrage van slechts €9,50 elk jaar. De creditcard van DB Cardservice is vervolgens geldig voor een periode van drie jaar lang. Het is mogelijk om de DB Card is eenvoudig en snel online op te waarderen via iDeal. Het standaard een jaarlijks limiet om op te laden is een bedrag van €2500,-. Het is mogelijk om tot een bedrag van €150,- per dag te pinnen met een jaarlijks pinlimiet van €1000,-. Wilt u meer of hogere oplaadmogelijkheden dan kunt u de creditcard upgraden naar een DB Card Plus.
Voor het gebruik van de creditcard worden toeslagen berekend. Kijk daarvoor bij het prijzenoverzicht van DB Cardservice B.V.

Na contact met de klantenservice van DB Cardservice B.V. heeft u ook nog een de optie om geld op te nemen pinautomaat met de creditcard. Het enige wat u hoeft te doen, is een kopie (in kleur) van uw identiteitsbewijs op te sturen naar de klantenservice en na controle wordt deze optie voor u geactiveerd.


DB Card Acties & Nieuws

 • 16 februari 2017 Maak kennis met de handige prepaid creditcard, de DB Card
  De DB Card is een Prepaid MasterCard. Een prepaid creditcard zonder lening. Omdat er geen sprake van een lening, hoeft u ook geen rente te betalen bij het gebruik van deze creditcard. Een van de voordelen van een prepaid creditcard is dat u niet rood kunt staan omdat u eerst zelf een tegoed op de kaart moet laden. Na het opwaarderen een tegoed op uw kaart, kunt u de kaart gebruiken als betaalmidde Lees verder
 • 13 februari 2015 Spectaculaire Prijsverlaging DB Card!
  De Prepaid creditcard is wereldwijd een van de snelst groeiende financiële producten. Deze nieuwe markt is voortdurend in beweging. Onlangs heeft DB Card een winter korting actie gedaan en met zoveel succes dat we hebben besloten om onze prijzen permanent te verlagen. Per 1 februari 2015 betaalt u geen €2,50 maand fee en geen €25 aanschaf kosten meer!!! De veranderingen op een rij: 1. Lees verder
 • 6 februari 2015 DB Card kortingsactie
  DB Card zit niet stil, ook in 2015 is er voldoende reden om een DB Card te nemen! Winteractie (vanaf heden tot 1 maart 2015) DB Card gaat goed het nieuwe jaar in met deze leuke winteractie! Consumenten die de kaart bestellen betalen slechts €14,95 en hoeven het eerste jaar geen maandelijkse fee te betalen! Lees verder

DB Card reviews (18):

DB Card - EPS Cards ervaring

0

Review:
Ik ben zeer tevreden over mijn EPS (DB)Cards.
Ze bestaan zeker nog DB Cards is EPS Cards geworden.
Toen ik mijn kaart bestelde had ik hem binnen de aangegeven levertijd ontvangen en kon overal betalen waar ik wilde Bedrijf is goed bereikbaar en snelle vriendelijke klantenservice.
Ik raad EPS Cards wel aan, zeker als je in het Nederlands geholpen wilt worden.

Sterke punten:
+ Goed bereikbaar
+ Snelle afhandeling bij de klantenservice
+ Snelle levering
+ Betrouwbaar
+ Vriendelijk

Zwakke punten:
Geen.

Lisa beveelt DB Card aan bij vrienden/bekenden

DB Card - failliet

0

Review:
volgens mij zijn ze failliet, verdwenen, ze bestaan niet meer, gelukkig had ik er nu bijna geen geld op staan, maar het is dus oplichting geweest

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
bestaan niet meer

wouter beveelt DB Card NIET aan bij vrienden/bekenden

DB Card - kaart nooit gebruikt toch leeg gehaalt

0

Review:
In 2016 had ik deze kaart genomen en meteen geactiveerd met € 1200 in geval van nood maar kaart nooit gebruikt ga ik kijken 15 nov 2017 is hij leeg gehaald door een ander mijn saldo is nu 0.
Het zijn boeven pas op !!!!!!! trap er niet in

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
heel veel

schwab beveelt DB Card NIET aan bij vrienden/bekenden

DB Card - Nieuwe inlog site

1

Review:
Kan iemand mij ook vertellen waar ik mijn gegevens kan inzien.de oude site werkt niet meer mijn db card is geldig tot 2019 bvd

DB Card - Waardeloos

0

Review:
Deze card heeft van het begin altijd problemen gegeven
Zeker als je de Plus uitvoering hebt en n partner card heeft aangevraagd. Partner card heeft helemaal nooit gefunctioneerd! Ruim een jaar geleden mee naar Gambia genomen om "safe" mogelijkheden te hebben om altijd te pinnen.. na twee keer geblokkeerd tot ik terugkwam.
Gelukkig had ik nog n Viabuy card
Die deed het wel!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Giga duur, voor slechte service en onbereikbaarheid

Schorr beveelt DB Card NIET aan bij vrienden/bekenden

DB Card - Ideal werkt bijna nooit

0

Review:
Card aangevraagd en nu een tijdje in gebruik. Het grootste probleem is dat de kaart 90% van de tijd niet op te laden is via ideal. Uiterst lastig als het nodig is.
Ik zou de kaart ontraden.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Ideal oplaad probleem

R janssen beveelt DB Card NIET aan bij vrienden/bekenden

DB Card - Overzichtelijke Dienstverlening

0

Review:
Lees de website, FAQ en Prijzen. Algemene Voorwaarden

Sterke punten:
Overzichtelijke website, prijzenlijst en FAQ. Algemene Voorwaarden waren ook nuttig. - Je weet precies waar je aan toe bent, als je de bronnen raadpleegt. Als je als consument de bronnen niet raadpleegt dan vertraag je jezelf!

Zwakke punten:
"Niet Zwak maar Verbeterpunt; standaard card (bij levering) is maar 1x per dag op te laden. DB Card Plus (bij upgrade, documenten upgeload en €5) is 2x per dag op te laden met een tussenpoos van 4 uur. a.u.b. De oplaadpogingen per dag verhogen.

Varsha beveelt DB Card aan bij vrienden/bekenden

DB Card - Terrible

0

Review:
My apologies, but I have to do my review in English, this company is horrible, the fees are very high, if there is an error, your money will take forever to be on your card, do no use this services is a waste of money and time, I wonder if is bozo the clown running their business.

Sterke punten:
NADA!

Zwakke punten:
*High fees
*Don't delivery what it promise

Mariela beveelt DB Card NIET aan bij vrienden/bekenden

DB Card - DB card: Slechte kaart, absoluut niet betrouwbaar,

0

Review:
Uw geld is bij de DB card niet veilig! Onbetrouwbaar met het via iDeal opladen van de kaart, vaak (zogenaamde) storingen waardoor het dagen kan duren voordat het geld wat al van je rekening is afgeschreven op de kaart geladen wordt. Slechte klantenservice, zeer klein bedrijf met weinig medewerkers. Ik vind de DB Card uiterst onbetrouwbaar NIET DOEN!!!

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
- GELD WORDT NIET BIJGESCHREVEN
- Klein bedrijfje
- Weinig medewerkers
- vaak "storingen"

Paul beveelt DB Card NIET aan bij vrienden/bekenden

DB Card - Zeer slecht

0

Review:
De DB Card heb ik in eerste instantie gekocht om te koppelen aan paypal voor verificatie omdat de meeste prepaid creditcard services mij niet accepteren vanwege mijn leeftijd,
Toen de kaart naar vertraagde tijd eindelijk binnen was ben ik dolblij achter mijn pc gaan zitten om de card toe te voegen.
het blijkt dus dat Paypal de card niet wil aannemen en dat meerdere webshops waar ik graag iets koop mijn creditcard niet willen aannemen.

Sterke punten:
Dat ik een Amerikaanse VPN heb kunnen kopen om regionale limieten van Netflix te omzeilen (wat overigens vrij weinig voorstelt)

Zwakke punten:
De card word bij erg weinig webshops geaccepteerd en dit kan wel eens erg irriterend zijn.

Het systeem om de card te activeren werkt verbazingwekkend slecht.

Levering kan soms hoge vertraging oplopen.Hilbrand beveelt DB Card NIET aan bij vrienden/bekenden


Home » MasterCard » DB Card