DB Card Prepaid MasterCard De DB Card is een Prepaid MasterCard®. Het heeft dezelfde functionaliteit als een gewone MasterCard, maar met één belangrijk verschil: U waardeert zelf de kaart vooraf op. Dus geen schulden of hoge rente kosten en beter grip op uw uitgaven! Inkomensverklaring en kredietcheck zijn niet nodig. Met de DB Card kunt u wereldwijd op 32 miljoen locaties betalen en op 1,5 miljoen locaties geld opnemen. DB Card Voordelen: - Geen BKR-check of inkomenseis - Nooit meer schulden - 20% Zomerkorting - Geld terug bij 2.500 webwinkels - Handig op reis

Over DB Card

De DB Card is een Prepaid MasterCard. Een prepaid creditcard zonder lening. Omdat er geen sprake van een lening, hoeft u ook geen rente te betalen bij het gebruik van deze creditcard. Een van de voordelen van een prepaid creditcard is dat u niet rood kunt staan omdat u eerst zelf een tegoed op de kaart moet laden. Na het opwaarderen een tegoed op uw kaart, kunt u de kaart gebruiken als betaalmiddel. Tevens is de creditcard voor iedereen beschikbaar, dus geen drukte over een BKR registratie of controle. Met de DB Card kunt u op meer dan 35 miljoen locaties kunt betalen en bij zeker 2.1 miljoen pinautomaten geld kunt opnemen. Ook zijn uw online aankopen verzekerd met de DB Card. DB Card maakt gebruik van het MasterCard betaalsysteem. Hierdoor kunt u overal ter wereld uw creditcard gebruiken. Na uw aanvraag wordt de DB Card op uw naam geregistreerd en in relif op de creditcard gedrukt. Hierdoor ziet de DB Card hetzelfde uiterlijk als van een gewone creditcard in tegenstelling tot vele andere prepaid creditcards. Met DB Card Plus kunt u genieten van nog meer voordelen! U heeft altijd de mogelijkheid om uw DB Card eenvoudig en snel te upgraden naar een DB Card Plus en u behoudt gewoon uw eigen prepaid creditcard en bijhorende vertrouwde pincode. Voordelen van de DB Card: - Meer pin- en oplaadmogelijkheden - 2 keer per dag op te laden - Opladen door middel van bankoverschrijving - Opladen vanaf krediet- of bankpas fondsen delen met Card2Card


Hoe werkt het?

Na het bestellen van de DB Card, ontvangt u thuis de standaard DB Card basiskaart. U krijgt een persoonlijke pincode als de DB Card thuis ontvangt en activeert. Na het activeren van uw DB Card kunt vervolgens eenvoudig online inloggen op uw persoonlijke MyDB Account. Vanuit uw persoonlijke account kunt u onder andere uw een tegoed opladen op uw creditcard. Tevens heeft u de mogelijkheid om een overzicht van uw transacties in te zien en upgraden naar een DB Card Plus. U hoeft geen aanschafkosten te betalen, maar een bijdrage van slechts 9,50 elk jaar. De creditcard van DB Cardservice is vervolgens geldig voor een periode van drie jaar lang. Het is mogelijk om de DB Card is eenvoudig en snel online op te waarderen via iDeal. Het standaard een jaarlijks limiet om op te laden is een bedrag van 2500,-. Het is mogelijk om tot een bedrag van 150,- per dag te pinnen met een jaarlijks pinlimiet van 1000,-. Wilt u meer of hogere oplaadmogelijkheden dan kunt u de creditcard upgraden naar een DB Card Plus. Voor het gebruik van de creditcard worden toeslagen berekend. Kijk daarvoor bij het prijzenoverzicht van DB Cardservice B.V. Na contact met de klantenservice van DB Cardservice B.V. heeft u ook nog een de optie om geld op te nemen pinautomaat met de creditcard. Het enige wat u hoeft te doen, is een kopie (in kleur) van uw identiteitsbewijs op te sturen naar de klantenservice en na controle wordt deze optie voor u geactiveerd.


Artikelen over DB Card

Maak kennis met de handige prepaid creditcard, de DB Card

De DB Card is een Prepaid MasterCard. Een prepaid creditcard zonder lening. Omdat er geen sprake van een lening, hoeft u ook geen rente te betalen bij het gebruik van deze creditcard. Een van de voordelen van een prepaid creditcard is dat u niet rood kunt staan omdat u eerst zelf een tegoed op de [...]

Spectaculaire Prijsverlaging DB Card!

De Prepaid creditcard is wereldwijd een van de snelst groeiende financile producten. Deze nieuwe markt is voortdurend in beweging. Onlangs heeft DB Card een winter korting actie gedaan en met zoveel succes dat we hebben besloten om onze prijzen permanent te verlagen. Per 1 februari 2015 betaa [...]

DB Card kortingsactie

DB Card zit niet stil, ook in 2015 is er voldoende reden om een DB Card te nemen! Winteractie (vanaf heden tot 1 maart 2015) DB Card gaat goed het nieuwe jaar in met deze leuke winteractie! Consumenten die de kaart bestellen betalen slechts 14,95 en hoeven het eerste jaar geen maandelijkse f [...]

DB Card Reviews

  • Ik ben zeer tevreden over mijn EPS (DB)Cards.
    Ze bestaan zeker nog DB Cards is EPS Cards geworden.
    Toen ik mijn kaart bestelde had ik hem binnen de aangegeven levertijd ontvangen en kon overal betalen waar ik wilde Bedrijf is goed bereikbaar en snelle vriendelijke klantenservice.
    Ik raad EPS Cards wel aan, zeker als je in het Nederlands geholpen wilt worden.

    Sterke punten
    + Goed bereikbaar
    + Snelle afhandeling bij de klantenservice
    + Snelle levering
    + Betrouwbaar
    + Vriendelijk

    Zwakke punten
    Geen.

    Door Lisa op 15 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • volgens mij zijn ze failliet, verdwenen, ze bestaan niet meer, gelukkig had ik er nu bijna geen geld op staan, maar het is dus oplichting geweest

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    bestaan niet meer

    Door wouter op 11 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In 2016 had ik deze kaart genomen en meteen geactiveerd met € 1200 in geval van nood maar kaart nooit gebruikt ga ik kijken 15 nov 2017 is hij leeg gehaald door een ander mijn saldo is nu 0.
    Het zijn boeven pas op !!!!!!! trap er niet in

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    heel veel

    Door schwab op 21 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Kan iemand mij ook vertellen waar ik mijn gegevens kan inzien.de oude site werkt niet meer mijn db card is geldig tot 2019 bvd

    Door Marietje op 22 juni 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Deze card heeft van het begin altijd problemen gegeven
    Zeker als je de Plus uitvoering hebt en n partner card heeft aangevraagd. Partner card heeft helemaal nooit gefunctioneerd! Ruim een jaar geleden mee naar Gambia genomen om "safe" mogelijkheden te hebben om altijd te pinnen.. na twee keer geblokkeerd tot ik terugkwam.
    Gelukkig had ik nog n Viabuy card
    Die deed het wel!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Giga duur, voor slechte service en onbereikbaarheid

    Door Schorr op 16 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Card aangevraagd en nu een tijdje in gebruik. Het grootste probleem is dat de kaart 90% van de tijd niet op te laden is via ideal. Uiterst lastig als het nodig is.
    Ik zou de kaart ontraden.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Ideal oplaad probleem

    Door R janssen op 6 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Lees de website, FAQ en Prijzen. Algemene Voorwaarden

    Sterke punten
    Overzichtelijke website, prijzenlijst en FAQ. Algemene Voorwaarden waren ook nuttig. - Je weet precies waar je aan toe bent, als je de bronnen raadpleegt. Als je als consument de bronnen niet raadpleegt dan vertraag je jezelf!

    Zwakke punten
    "Niet Zwak maar Verbeterpunt; standaard card (bij levering) is maar 1x per dag op te laden. DB Card Plus (bij upgrade, documenten upgeload en €5) is 2x per dag op te laden met een tussenpoos van 4 uur. a.u.b. De oplaadpogingen per dag verhogen.

    Door Varsha op 7 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • My apologies, but I have to do my review in English, this company is horrible, the fees are very high, if there is an error, your money will take forever to be on your card, do no use this services is a waste of money and time, I wonder if is bozo the clown running their business.

    Sterke punten
    NADA!

    Zwakke punten
    *High fees
    *Don't delivery what it promise

    Door Mariela op 14 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Uw geld is bij de DB card niet veilig! Onbetrouwbaar met het via iDeal opladen van de kaart, vaak (zogenaamde) storingen waardoor het dagen kan duren voordat het geld wat al van je rekening is afgeschreven op de kaart geladen wordt. Slechte klantenservice, zeer klein bedrijf met weinig medewerkers. Ik vind de DB Card uiterst onbetrouwbaar NIET DOEN!!!

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    - GELD WORDT NIET BIJGESCHREVEN
    - Klein bedrijfje
    - Weinig medewerkers
    - vaak "storingen"

    Door Paul op 15 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De DB Card heb ik in eerste instantie gekocht om te koppelen aan paypal voor verificatie omdat de meeste prepaid creditcard services mij niet accepteren vanwege mijn leeftijd,
    Toen de kaart naar vertraagde tijd eindelijk binnen was ben ik dolblij achter mijn pc gaan zitten om de card toe te voegen.
    het blijkt dus dat Paypal de card niet wil aannemen en dat meerdere webshops waar ik graag iets koop mijn creditcard niet willen aannemen.

    Sterke punten
    Dat ik een Amerikaanse VPN heb kunnen kopen om regionale limieten van Netflix te omzeilen (wat overigens vrij weinig voorstelt)

    Zwakke punten
    De card word bij erg weinig webshops geaccepteerd en dit kan wel eens erg irriterend zijn.

    Het systeem om de card te activeren werkt verbazingwekkend slecht.

    Levering kan soms hoge vertraging oplopen.



    Door Hilbrand op 31 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Drie jaren geleden deze prepaidcard aangeschaft, was een goede debet card.
    voor vakantie doeleinden, de ervaring dat deze card niet overal (voor) kan gebruiken dit nog weleens de nodige ergenis opleverde.
    Over de jaren veel veranderd bij DB en niet ten gunste van zijn klanten in het kort: persoonsgegevens minder beschermd daarbij recent de mogelijkheid om IBAN te gebruiken dus gekoppeld aan overig bankverkeer.
    Service is ronduit misrabel geworden.
    Er zijn andere alternatieven één er van Uw eigen bank.



    Sterke punten
    Verleden tijd

    Zwakke punten
    Service

    Door Nigel op 2 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Er is 3x in zeer korte tijd een bedrag van mijn rekening afgeschreven, dat ik niet kon plaatsen. Overduidelijk geen aankoop die ik heb gedaan en ook 3x hetzelfde bedrag. Bij DB Card kun je dan een disputen form invullen en dan komen ze er wel op terug. Niet dus. Al tig keer aan de bel getrokken, maar je krijgt gewoon geen enkele reactie terug en je bent je geld blijkbaar gewoon kwijt.
    Ik vraag me af of je hiervan geen aangifte kunt doen.
    Ook vaak problemen met betalen in het buitenland: bij geen enkel tankstation lukt dat.

    Sterke punten
    goedkoop

    Zwakke punten
    teveel om op te noemen.

    Door Jeroen op 15 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Drie keer niks

    Sterke punten
    Is goedkoop

    Zwakke punten
    Kan niet opwaarderen met ideal

    Door A bartacuda op 14 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Geen DB card kopen, er is uiteindelijk niemand die communiceert. Als je het juiste emailadres aanschrijft om te annuleren, zeggen ze dat het naar een ander adres moet. En dit gaat door en door, dit adres, dat adres weer een ander adres. Je kan zo niet annuleren en bent je geld kwijt.

    Door Annie op 30 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zie onderaan

    Sterke punten
    NIks bijzonders

    Zwakke punten
    Zwakke punten overheersen:

    Kaart opladen via Ideal werkte eerst niet. systeemfout bij en van de financiële instellingen.

    In de V.S lang niet overal werkend. Allerlei bankinstellingen en machines herkennen de kaart niet.
    In de Verenigde Staten verschillen de toeslagen bij geldopname wel eens.
    Van drie tot vijf euro.

    Boek en betaal motels/hotels van tevoren en informeer (bel) van tevoren of ze daar geen debetcard/creditcard als onderpand eisen.

    Het resterend bedrag terugstorten naar de Nederlandse privérekening moest worden aangevraagd omdat er geen terugstort-knop te vinden was op de website van DBcardservice.
    Lange wachttijden bij email. Twee dagen na deze aanvraag per email, een reactie in het Engels geschreven voor de tweede keer.
    Maar geen antwoord op overboeken, maar alleen maar een antwoord op mijn eerste vraag aan hen. Dat het beëindigen van de rekening achttien euro kost. Geen antwoord verder.


    Kaart werkt nergens in Nederland. Ook niet bij een internationaal tankstation.
    Code 100 (zwarte lijst)
    Waarom Dbcardservice?

    Daarom is Dbcardservice bij de aanschaf misschien wel wat goedkoper dan bij andere debetkaart aanbieders.

    Door Jelle op 15 september 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Goedemiddag,
    Wat moet een mens doen om iets te kunnen gebruiken. Eerst de kaart aanschaffen dan er geld op storten en nog niet kunnen gebruiken bellen of mailen nooit antwoord.
    Ik weet niet wie hier achter zit maar je kan er maar 1 ding mee doen €75 euro kwijt en dus doorknippen.

    Leek zo makkelijk maar helaas
    echt jammer nu bij gwk gekocht werkt prima

    Sterke punten
    naar mijn mening geen helaas...
    maar het leek wel makkelijk via ideal geld op de kaart zetten. Als je kind ver weggaat kan je er zo geld op zetten voor nood.

    Zwakke punten
    alles geen hulp en geen antwoord oja en geen geld meer..

    Door Peter op 5 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb de DBcard eigenlijk speciaal aangeschaft voor de vakantiereis. Blijk je dus de tolwegen, die ik tussen Nederland en Kroatië tegen zal komen, er níét mee te kunnen betalen. Diesel kopen gaat ook niet omdat de kaart niet geaccepteerd word bij de zogenaamde nachtautomaten en zelfs bij de meeste gewone benzinestations zal ik de melding "Not accepted" krijgen, volgens uw klantenservice. Ook bij het betalen bij verschillende webshops word de kaart doodleuk geweigerd omdat het om een Franse kaart lijkt te gaan... Na contact met DBcard, overigens geheel in het Engels, Frans of Spaans, ben ik tot de conclusie gekomen dat dit een zéér onbetrouwbaar product is en dat een organisatie als Mastercard zich zou moeten schamen dit te ondersteunen.


    Met vriendelijke groet,
    Marc Voeten,

    Sterke punten
    Ben er nog geen tegengekomen

    Zwakke punten
    Zie review

    Door Marc Voeten op 1 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • geld opnemen kan slechts bij enkele pin auto maten , Ing en Rabo in ieder geval niet, ook niet bij stand alone pin auto maten . Abn weigert nu ook de card.
    Ik ben ook geweigerd bij aankopen op het internet oa bij de Kijkshop. Tankstations waar je enkel kunt betalen met pin ben ik ook geweigerd .
    M.A.W. het is maar afwachten of je kunt betalen , een k.t gevoel als het niet lukt.

    Sterke punten
    Makkelijk geld op zetten met ideal , maar zie zwakke punten

    Zwakke punten
    moeilijk betalen , totaal onbetrouwbaar.
    buitenland ook zeer moeilijk , een transactie gaat nog wel eens mis, wel geld afgeschreven , 2 maanden moeten wachten op terug betaling .

    Door j meeuwissen op 15 juli 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review