BusinessCard.nl

Met een MasterCard Business betaalt u snel, gemakkelijk en veilig uw zakelijke uitgaven. Overal ter wereld. Online een reis boeken, een zakelijke lunch of uw online advertentiebetalingen, met deze creditcard is het zo gedaan. Waarom MasterCard Business? - Wereldwijd meest geaccepteerde creditcard; - Direct online inzicht in alle uitgaven van uw medewerkers - Makkelijk transacties exporteren naar uw administratie - Verbeter uw cashflow en declaratieproces - 180 dagen Aankoopverzekering; - Nu bij aanvraag €50,- op uw Card cadeau

Over BusinessCard

Een MasterCard biedt u en uw medewerkers de ruimte om overal ter wereld te ondernemen. Zo kunt u gemakkelijk en op een veilige manier op meer dan 35 miljoen locaties over de hele wereld betalen. Denk bijvoorbeeld aan je hotel afrekenen in New York of Milan. Een online aankoop doen in China. Alles is mogelijk is mogelijk met de MasterCard van ICS. De MasterCard van ICS is bankonafhankelijk. Het maakt dus niet uit waar u zakelijk bankiert om gebruik te kunnen maken van een zakelijke MasterCard van International Card Services. Elke bankrekening is te koppelen aan de MasterCard. Op deze wijze hoeft u geen nieuwe MasterCard aan te vragen wanneer u besluit van bank te wisselen.


Contactloos betalen

Met de Zakelijke MasterCard van ICS is het mogelijk om contactloos te betalen. Het maximumbedrag wat besteed kan worden is 75,- per dag als u een contactloze betaling doet. Vanzelfsprekend is het ook gewoon mogelijk om te betalen door de MasterCard met de chip zijde in een betaalautomaat te stoppen. Buiten Europa kunt u ook nog eens gebruik maken van de magneetstip op de achterkant, in combinatie met uw handtekening. Om (online) betalingen te voldoen die terugkeren gebruikt u eenvoudig een zakelijke MasterCard. Hiermee kunt u alle administratie rondom factuurverwerking enorm beperken. Op deze manier kunt u zonder zorgen adverteren via Google Adwords, Linkedin of Facebook of andere (online )diensten gebruiken zoals Dropbox en Uber.


Limieten MasterCard

Bij de aanvraag van de MasterCard moet u zelf een verzoek indienen voor de hoogte van de bedrijfs- en Card-limiet(en). Vraagt u voor meerdere medewerkers een MasterCard aan en zullen zij waarschijnlijk een verschillende gebruiksintensiteit hebben? Dat is geen probleem, u kunt gewoon aangeven hoe hoog de MasterCard-limiet per medewerker mag zijn. Het is altijd mogelijk om de limieten te wijzigen.


Hotelservice van MasterCard

De Hotelservice is een prettig service dat hoort bij een MasterCard. Als u met uw MasterCard een hotel boekt welke is aangesloten bij de MasterCard Hotelservice, hoeft u niet voor een bepaalde tijd in te checken. Uw hotelkamer blijft gewoon voor u gereserveerd. Wilt u een auto reserveren of huren in het buitenland, dan is in de meeste gevallen het overleggen van de MasterCard en achteraf betalen een mogelijkheid. Het is dus niet nodig om borg in contanten te betalen. In veel landen is het overigens niet mogelijk om zonder een creditcard een auto te huren. Tevens heb je geen gedoe met kleingeld of bankpassen die niet geaccepteerd worden. Met een MasterCard betaalt u overal ter wereld makkelijk en veilig ook bij tolwegen. Op deze manier kunt u uw reis snel vervolgen.


BusinessCard.nl Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over BusinessCard.nl.

Bezoek BusinessCard.nl

Schrijf je eigen review