Reviews van deze auteur

Stortingen

Review over VIABUY

Ik heb sinds augustus de beruchte pas.. lees net julllie reviews en zweet breekt mij uit , ik heb netjes de 90 euro betaald en tot voor kort geen problemen, echter..jawel.. Als iemand vanaf de Rabo een storting doet op mijn kaart dan duurt het zo lang eerdat het bedrag zichtbaar is . Vanaf andere banken binnen een dag , maar nu juist de grotere bedragen vanaf de Rabo duren lang ..aangezien het dan gaat om geld wat ik nodig heb voor opdracht met een deadline , bestook ik viabuy maar met emailtjes met daarin zoveel mogelijk informatie. Ik kan er trouwens niet mee pinnen alleen bij een portable pinautomaat bij de Hema wat wel per transactie 5 Euro kost.
De antwoorden die ik krijg van ViaBuy zijn allemaal identiek.. tot na een dag of 5 , ik vind dat niet zo tof zeg maar , we leven toch in een 24uurs economie??
Heb nu een beetje een knoop in mijn buik..

Sterke punten
ja das een goeie.. de mailtjes zijn wel prettig die je ontvangt als er bij geschreven is of als je betaling gelukt is

Zwakke punten
Die vreselijke irritante standaard mailtjes dat ze het zo druk hebben met nieuwe aanvragen..blablabla...

reacties:

Review: Geld gestort, geld spoorloos en niet op mijn accoount

Beste
ik wacht al een aantal dagen op 2 bedragen.. normaal staan ze na storting binnen 2 dagen op mijn cc.. nu check ik mijn afschriften en zie dat er in het weekend nooit bedragen verwerkt worden??? terwijl de bedragen op maandag gestort zijn??? verwerkt viabuy uberhaupt wel in het weekend? we leven toch in een 24uurs economie.. wel frappant dat dit steeds gebeurd bij alleen de grotere bedragen... wie weet of er bedragen in het weekend zichtbaar en dus te cashen zijn?