Reviews van deze auteur

Oplichters-Criminelen-Waardeloos Product

Review over VIABUY

Ik heb een gratis kaart aangevraagd. Kaart ontvangen maar besloten om hem niet te gaan gebruiken, dus weggegooid. Vervolgens om de paar dagen een mail gehad waarin ze aangeven dat ik 90 euro moet overmaken omdat ik anders de kaart niet kan gebruiken.

Na 14 dagen verandert de toon. Nu moet ik 90 euro betalen anders volgt een incassobureau met extra kosten. Waarom na 14 dagen? Nou, in de algemene voorwaarden staat dat je binnen 14 dagen de kaart kosteloos kunt afzeggen. In al die 14 dagen nog geen moment de indruk gehad dat je verplicht bent om te betalen.

Conclusie: Het lijkt erop dat Viabuy het doel heeft om klanten binnen te lokken en vervolgens te verplichten om 90+10 euro te betalen voor gebakken lucht.

Detail: Mastercard (met nu nog een goede reputatie) heeft zijn naam aan Viabuy verbonden! Ik denk dat ik mijn Mastercard ook maar ga opzeggen!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Criminelen en Oplichters

reacties:

Review: Via Buy kaart aanschaf en werking

Ik ben er ook ingetrapt. Op internet kan ik helemaal niets vinden over dat Viabuy iets doet wat niet mag. Ik zie alleen maar boze klanten en niemand is tevreden.

Is het nu echt zo dat een bedrijf in zijn algemene voorwaarden mag zetten wat hij wil en dat als een klant aanvinkt ''gelezen en akkoord'' hij daaraan vast zit?

Is het nu echt niet zo dat als je een Viabuy kaart aanvraagt en deze bij nader inzien niet wil en gaat gebruiken, dat Viabuy dan 90+10 euro mag opeisen om het ''contract'' te ontbinden?