Reviews van deze auteur

Niet betalen aan Intrum!

Review over VIABUY

Beste mensen, laat je geen schrik injagen door Intrum Justitia, wat eveneens op schandalige manier consumenten lastigvalt. Inmiddels heb ik de jurisprudentie erop nageslagen en zij maken bij de Nederlandse rechter geen enkele kans om verhaal te halen. Het consumentenrecht is dusdanig helder dat bij misleiding er ernstige consequenties kunnen volgen voor de aanbiedende partij in dit geval Viabuy.

Sterke punten
- oplichten.

Zwakke punten
- niemand wil je te woord staan.

Oplichters!

Review over VIABUY

Heb de kaart wel ontvangen en teruggestuurd omdat ik ineens zonder het te weten en waarbij niet uitdrukkelijk naar is verwezen 89 euro moest betalen, zijnde het gebruikersrecht van 3 jaar. De kaart heb ik nooit gebruikt en geaccepteerd. Bij acceptatie ga je akkoord met de algemene voorwaarden! Inmiddels hebben ze deze voorwaarden ook aangepast. Oppassen!! Het zijn oplichters en misleiders. Ik roep iedereen op aangifte te doen, en het ACM te informeren over deze misleidende handelspraktijken. Dergelijke praktijken zijn zelfs strafbaar. Het wordt tijd dat wij als consumenten bijeen komen zodat mensen die ze willen afpersen (via o.a. de incasso) een halt toe roepen. Ik sta open om met mijn juridische achtergrond dit initiatief aan te pakken. Reageer dus gerust!

Sterke punten
- misleiding
- verborgen kosten

Zwakke punten
- geen klantenservice
- niet bereikbaar

reacties:

Review: Oplichters!

Beste Peggy, je bent niet de enige. Veel mensen hebben dezelfde ervaring op het forum. Als jij de kaart niet hebt ontvangen dan is er niet aan de leveringsplicht voldaan. Daarnaast dient een handelaar (ViaBuy) de aanvraag te bevestigen en te controleren, zo kan elke 'jojo' een kaart aanvragen op iemands anders naam. In veel gevallen zelfs bij het terugsturen van de kaart is de kaart ineens nooit aangekomen. Daarnaast zijn het oneerlijke handelspraktijken en zijn deze strafbaar gesteld, overeenkomsten zijn op voorhand nietig. Aangifte doen is raadzaam maar ook bij het ACM melding maken is goed. Mocht iemand op het forum gedagvaard worden, dan is het raadzaam om iedereen op te roepen, zodat ze geen schijn van kans maken, dat ze in hun recht zouden staan met deze praktijken!