Reviews van deze auteur

Viabuy card

Review over VIABUY

@johan: Kennelijk ben je erg verliefd op de dienstverlening van Viabuy. Wij wensen jou heel veel geluk toe, wellicht dat je vroeger of later het ook gaat ervaren wat vele andere melden op dit forum. Als Viabuy zo'n geweldige organisatie zou zijn dan zou ze tenminste het lef moeten hebben om dit netjes op te lossen. Liegen, bedriegen en mensen misleiden het internet staat er vol mee. Ik denk dat ik daarmee genoeg heb gezegd.

Niet betalen aan Intrum!

Review over VIABUY

Beste mensen, laat je geen schrik injagen door Intrum Justitia, wat eveneens op schandalige manier consumenten lastigvalt. Inmiddels heb ik de jurisprudentie erop nageslagen en zij maken bij de Nederlandse rechter geen enkele kans om verhaal te halen. Het consumentenrecht is dusdanig helder dat bij misleiding er ernstige consequenties kunnen volgen voor de aanbiedende partij in dit geval Viabuy.

Sterke punten
- oplichten.

Zwakke punten
- niemand wil je te woord staan.

Oplichters!

Review over VIABUY

Heb de kaart wel ontvangen en teruggestuurd omdat ik ineens zonder het te weten en waarbij niet uitdrukkelijk naar is verwezen 89 euro moest betalen, zijnde het gebruikersrecht van 3 jaar. De kaart heb ik nooit gebruikt en geaccepteerd. Bij acceptatie ga je akkoord met de algemene voorwaarden! Inmiddels hebben ze deze voorwaarden ook aangepast. Oppassen!! Het zijn oplichters en misleiders. Ik roep iedereen op aangifte te doen, en het ACM te informeren over deze misleidende handelspraktijken. Dergelijke praktijken zijn zelfs strafbaar. Het wordt tijd dat wij als consumenten bijeen komen zodat mensen die ze willen afpersen (via o.a. de incasso) een halt toe roepen. Ik sta open om met mijn juridische achtergrond dit initiatief aan te pakken. Reageer dus gerust!

Sterke punten
- misleiding
- verborgen kosten

Zwakke punten
- geen klantenservice
- niet bereikbaar

reacties:

Review: Zeer goed

Ja klopt, is nog slecht nederlands ook! Pas op positieve referenties over ViaBuy zijn er niet. Stuur de kaart aangetekend retour ! En meld Intrum aan bij de ACM zij ondersteunen deze oplichterspraktijken en verdienen er geld aan als u betaald. Betaal dus niets!

Review: jahoor, prettige wedstrijd.

Ik kan u nu al zeggen dat er niets teruggestort gaat worden of dat er een bevredigende reactie komt. Doe geen zaken met ViaBuy die via de Engelse wetgeving opereert, welke u heeft geaccepteerd door acceptatie van de kaart. Nederlandse wetgeving is hier niet van kracht.

Review: Oplichters!

Beste Peggy, je bent niet de enige. Veel mensen hebben dezelfde ervaring op het forum. Als jij de kaart niet hebt ontvangen dan is er niet aan de leveringsplicht voldaan. Daarnaast dient een handelaar (ViaBuy) de aanvraag te bevestigen en te controleren, zo kan elke 'jojo' een kaart aanvragen op iemands anders naam. In veel gevallen zelfs bij het terugsturen van de kaart is de kaart ineens nooit aangekomen. Daarnaast zijn het oneerlijke handelspraktijken en zijn deze strafbaar gesteld, overeenkomsten zijn op voorhand nietig. Aangifte doen is raadzaam maar ook bij het ACM melding maken is goed. Mocht iemand op het forum gedagvaard worden, dan is het raadzaam om iedereen op te roepen, zodat ze geen schijn van kans maken, dat ze in hun recht zouden staan met deze praktijken!

Review: Oplichters!

Aangezien er zoveel gedupeerden zijn lijkt het me goed om de handen in een te slaan en Viabuy en intrum een lesje te leren, laatste doet gewoon mee met het toestaan van frauduleuze praktijken. We staan in ons goed recht en ik roep bij deze iedereen op om een vuist te maken tegen deze wanpraktijken. Samen staan we sterk!

Review: Oplichters!

Heb zelf een paar juristen in dienst en die zeggen exact hetzelfde. Als je wil dan kan ik een paar dossiers naar je toesturen. Ze kunnen de boom in met hun corrupte handelspraktijken. Daarnaast is het schande dat een Intrum zich inlaat met deze praktijken, dat is geen incasso keurmerk waard en al helemaal niet als ze mensen letterlijk bedreigen via de telefoon. Mijn email is [email protected] voor meer informatie.