American Express Flying Blue Entry Card

De Flying Blue – American Express Entry Card is de instapkaart voor het sparen van Miles. Als u de kaart aanvraagt, ontvangt u een welkomstbonus van 2.500 Miles. De kaart kost € 36 per jaar en biedt een aantal voordelen waaronder het sparen van 0,5 Miles per uitgegeven euro, toegang tot presales bij concerten en de inclusie van aankoopverzekering, fraudebescherming en Geld-Terug-Garantie. Daarnaast is betalen met Apple Pay nu nog veiliger.

Met de Flying Blue - American Express Entry Card kunt u Miles sparen met al uw aankopen. U spaart 0,5 Miles per euro die u uitgeeft. Deze Miles kunt u gebruiken voor vliegtickets, upgrades, toegang tot lounges of producten en diensten bij meer dan 100 partners. Met de kaart krijgt u ook toegang tot presales bij concerten, waardoor u extra memorabele en exclusieve momenten kunt beleven.

De kaart biedt ook goede verzekeringen, waaronder aankoopverzekering, fraudebescherming en Geld-Terug-Garantie. Als hoofdkaarthouder kunt u ook twee extra Entry Cards aanvragen voor meerderjarige familieleden of vrienden, zonder extra kosten.

Als u de kaart aanvraagt, wordt u automatisch lid van het frequent flyer programma van KLM, Flying Blue. Met dit programma ontvangt u Miles voor iedere vlucht aan boord van KLM, Air France of een van de airline partners. Met de Flying Blue - American Express Entry Card spaart u niet alleen Miles door te vliegen, maar ook door dagelijkse uitgaven, zoals tanken, online shoppen of bij het kopen van uw vliegtickets.

Als u in het Flying Blue-programma Miles spaart, blijven deze geldig als u eens in de 2 jaar een vlucht maakt met KLM, Air France of een van de andere SkyTeam partners. Als u echter niet vliegt binnen die periode, dan loopt u het risico dat de gespaarde Miles komen te vervallen. De Flying Blue – American Express Entry Card biedt hier een oplossing voor. Bij goedkeuring van uw aanvraag verlengt u eenmalig de geldigheid van uw Miles saldo met 2 jaar. Zo stelt u uw Miles-saldo eenvoudig veilig, ook als u een periode niet vliegt.


American Express Flying Blue Entry Card Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over American Express Flying Blue Entry Card.

Bezoek American Express Flying Blue Entry Card

Schrijf een review