Reviews van deze auteur

Betaal deze Shit-Zooi niet!

Review over VIABUY

Beste mensen,

Mocht je misleid zijn door deze shit-zooi van Viabuy; laat je niet dwingen om te betalen!!

Er is een oplossing voor deze ellende: gewoon niet betalen. Deze gasten misleiden mensen. Ze kunnen wettelijk dus geen vuist maken; laat staan een vinger oplichten naar jou om jou te laten betalen naar aanleiding van misleiding!

Ik heb gewoon niet betaald, ze kunnen niet maken!

Sterke punten
Misleiding

Zwakke punten
Het is een een scam!

Dat Mastercard hiermee zijn naam te grabbel gooit, is onbegrijpelijk!

Review over VIABUY

Ik kreeg vandaag tot mijn schrik een incasso aanmaning voor 139,35 Euro van Intrum Justitia voor hun klant "PRRO Financial LTD -ViABUY.

Ik had nog nooit hiervan gehoord, ik heb ook niks aangevraagd. Dus heb ik direct actie ondernomen. Het is mij gelukt om iemand van intrum Justitia aan de lijn te krijgen. Het vreemde is dat ik de eerste 3 pogingen geen gehoor kreeg (ik kreeg een snel tuttend geluid te horen alsof de lijn niet actief was). Pas later bij de 4e poging ging er een telefoon over en kreeg ik een medewerker aan de lijn.

Na enig touwtrekken kon ik die gast zo ver krijgen om mij de tijd te geven om aangifte te doen van misbruik van persoonsgegevens bij de politie De aangifte moet ik dan aan intrum justitia sturen met een formulier dat hun mij opsturen. Ik weet al wel is dit een formulier is waarop ik iets moet gaan tekenen ik dit niet ga doen. Zeker niet met de wetenschap wat ik hier allemaal lees over de praktijken van deze oplichters!

Dat Mastercard zijn naam en reputatie hiervoor leent en daarmee te grabbel gooit, is werkelijk onbegrijpelijk!

Marie

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Zooitje eerste klas oplichters en bloedzuigers!

reacties:

Review: Viabuy - Goed inlezen is het halve werk.

Goed besodemieteren zou je bedoelen!

Review: Beter lezen!!

Werk jij voor Viabuy heel toevallig? Wat dacht je van beter opschrijven? Alles wat niet eerlijk en helder wordt opgeschreven, kun je niet "beter lezen".

Review: Kan niet lezen hier doen?

Jij bent vast zo helderziend dat je zinnen kunt lezen die door de overige 99% van de mensen worden gemist .......

Review: Dagvaarding onderweg

Niet serieus nemen! Nadat ik die onterechte incasso kreeg van dat bureau vertelden ze me door de telefoon dat ik een brief zou ontvangen die ik tezamen met mijn aangifte bij de politie terug moest doormailen. Ik heb inmiddels mijn aangifte door gemaild, maar niet eens een bevestiging gekregen van Intrum dat ze hem hebben ontvangen. Die brief die zij zouden opsturen heb ik niet ontvangen. Ik heb sterk de indruk dat ze mensen heel bang proberen te maken om ze zover te krijgen om te betalen, om er maar vanaf te zijn.

Review: Dagvaarding onderweg

Maak je er niet druk om. zoals ik zei, ik heb dat formulier niet ontvangen en een bevestiging van Intrum dat ze mijn aangifte hebben ontvangen, zal er ook wel niet komen.

Review: Via Buy kaart aanschaf en werking

Ingehuurd door Viabuy?

Review: Dat Mastercard hiermee zijn naam te grabbel gooit, is onbegrijpelijk!

Hai Dirk,

- Contact opnemen met Intrum Justitia om te melden dat deze incasso onterecht is vanwege misbruik van persoonsgegevens.
-Aangifte doen bij de politie en deze zowel doormailen aan Intrum Justitia als ook direct ook mailen aan Viabuy zelf.
- Melding/klacht indienen bij Mastercard Nederland. Hun logo staat op deze card. Hoe meer klachten er bij Mastercard belanden, hoe meer druk op de ketel bij hun om deze wanpraktijk aan te pakken.

Marie

Review: Dat Mastercard hiermee zijn naam te grabbel gooit, is onbegrijpelijk!

Ps: ik heb deze stappen ondernomen omdat ik die card niet zelf heb aangevraagd en ook geen card heb ontvangen. Succes met de aanpak.

Review: Dat Mastercard hiermee zijn naam te grabbel gooit, is onbegrijpelijk!

Nou, ze intimideren je behoorlijk om je zover te krijgen om te betalen. Is niet leuk maar laat je er niet door beinvloeden!

Ik heb ze direct duidelijk gemaakt dat ik zelf die kaart nooit heb aangevraagd. Ik heb het onderzocht en het blijkt dat om die kaart aan te vragen via internet, men enkel een naam, huis adres en een telefoon nummer nodig heeft. Nergens wordt expliciet verwezen naar hun zogenaamde voorwaarden. Op een beetje betrouwbare website moet je altijd aanvinken dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Is ook wettelijk verplicht gesteld volgens mij. Dat is op de website van Viabuy niet het geval.

Dus aangifte doen bij de politie, zeker als je zelf die kaart niet hebt aangevraagd (zoals bij mij het geval was). En een klacht indienen bij Matercard Nederland. Ze hebben dit twijfelachtige bedrijf Viabuy een licentie gegeven om het logo van Mastercard te mogen voeren. De aangifte door mailen naar Viabuy en Intrum. Ze hebben wettelijk geen poot om op te staan vanwege zware klanten misleiding. Vandaar dat ze zo intimiderend te werk gaan om mensen toch zover te krijgen dat ze betalen om er maar van af te zijn.

Succes

Review: Oplichters!

Ik heb ook een incasso gekregen terwijl ik die kaart zelf nooit heb aangevraagd. Ik heb een medewerken van Intrum Justitia gesproken en ik moet een hem een aangifte toesturen nadat ik van hun een een of ander formulier heb ontvangen. Dat formulier ga ik zeker niet ondertekenen. Ik ga aangifte doen van fraude en misbruik van persoonsgegevens bij de politie en daarmee moeten ze het doen. Als ze mij blijven lastig vallen, dan schakel ik rechtshulp in via mijn rechtsbijstandsverzekering.

Review: Oplichters!

Prima idee, hoe gaan we dat aanpakken?

Review: Oplichters!

Beste mensen,

Deze boeven profiteren van de mazen in de wetten. Of je nu bewust die kaart hebt aangevraagd of niet, in beide gevallen je poot stijf houden en NIET betalen! Laat je niet van stuk brengen door de intimidatie van Intrum Justicia! Omdat ze profiteren van de mazen in de wet, hebben ze wettelijk dus geen poot om op te staan om van jou te eisen dat je betalen.

Review: Oplichters!

Er is een oplossing als ik al eerder zei: gewoon niet betalen. Deze gasten misleiden mensen. Ze kunnen wettelijk dus geen vuist maken; laat staan een vinger oplichten naar jou om jou te laten betalen naar aanleiding van misleiding!