Reviews van deze auteur

Hufters is de juiste typecasting

Review over VIABUY

Partner had credit pre-paid besteld; geen card ontvangen; gereclameerd (web vakonduidelijkheden van VIABUY met een slecht functionerend call-centre) , kregen bijna jaar na dato een aanmaning van een nog grotere sullenclub; hun incasso bedrijf Intrum Justitia, veel blah blah; ze zouden het uitzoeken; niet dus.
Ze proberen je gewoon dubbel geld uit de portemonnee te kloppen; iets voor RADAR.
Wij gaan niet betalen voor een niet geleverde service en een nimmer ontvangen creditcard, noch betalen voor asociale bedragen van een Intrum incassoclubje; see you @ court en verzeker beide mega pers-socialmedia aandacht.
TRAP ER NIET IN; 1 grote luchtballon.

Sterke punten
Nog niet ontdekt

Zwakke punten
Klantenservice met deeltijd aangetrokken telefonistes die volgens ons idd. oorpijn verschijnselen zullen moeten hebben van de vele klachten.

reacties:

Review: Never nooit aan beginnen, oplichters!

Exact wat men bij ons probeerde; geen card ontvangen wel aanmanningenen incassokosten van een stel aasgieren; wij weigeren te betalen; immers Viabuy heeft nooit de service verleend die men had toegezegd, dus krijg lekker de kolere. Ook nog de slechtste klanten callcentrum ever, van kastje naar muur sturen dat is hun strategie, de meeste mensen betalen dan hoopt men; ergo geen kaart-geen service klankafspraak nagekomen van de leverende partij; wij hebben ons dossier doorgezet aan RADAR