Reviews van deze auteur

Dubieus

Review over VIABUY

Zoals vele reviews hier was ook mij absoluut niet duidelijk dat de eerste verplichte 90 euro afgeschreven word (of 89,70 dan)

Heb net nog een keer goed door de site zitten zoeken, en kom het alleen tegen (in een pdfje ergens) als ik ingelogd ben, zit momenteel te denken hier m'n rechtsbijstand verzekering op te zetten, ja het staat uiteindelijk wel op de site, maar het is zo moeilijk te vinden/diep verstopt dat we dit volgens mij gewoon kunnen aanvechten.

Sterke punten
Ze zijn heel goed in dreigen dat je je kaart moet activeren omdat je anders een boete krijgt

Zwakke punten
Ze zijn heel slecht in communiceren dat ze je eerste storting bijna volledig afschrijven

reacties:

Review: Geld gestort, geld spoorloos en niet op mijn accoount

Wauw...

Paar maanden geleden wou ik iets online kopen wat alleen met creditcard kon (kickstarter ding) na even zoeken de viabuy mastercard debit card aangevraagd. Uiteindelijk pas een week later geleverd, toen ik hem niet meer nodig had, dus niets mee gedaan.

Toen ben ik meerdere keren gebeld en gemaild dat ze een deurwaarder gingen sturen als ik de kaart niet ging activeren, vond het nogal een overdreven reactie (het gaat hier om een stukje plastic en een database record, echt niet dat dit 90 euro kost om op te zetten, eerder 1 euro, of nog minder) maar oke, werd een beetje moe van ze en dacht 'kan de kaart dan later wel een keer gebruiken', dus dat ding geactiveerd door er 100 euro op te zetten.

Nu, weer paar maanden later, wil ik die kaart eens gebruiken, precies hetzelfde als de mensen hierboven, 89,70 euro afgeschreven... Heb net die hele site uit zitten pluizen, en ook het 'mail contact met' (lees; 'de dreig mails van') Viabuy en NERGENS word iets vermeld over dat ze 90 euro afschrijven.. Er staat een paar keer op de site dat je er de eerste keer 90 euro tegoed op moet zetten, maar tenzij je ingelogd bent als gebruiker vind je nergens dat deze 90 euro vervolgens afgeschreven word..
Ook heb ik in het mail contact met viabuy ergens gezegd 'nou vooruit, ik activeer de kaart wel, gebruik ik die 90 euro wel ergens anders voor' en NIETS terug gekregen dat ze die 90 euro zouden afschrijven..

Al met al, dubieus is een understatement, ik zit te twijfelen of ik hier m'n rechtsbijstands verzekering op ga zetten (hoewel ze waarschijnlijk ook niets zullen bereiken)

Hoe dan ook, erg slecht dit, ga vanaf nu iedere kans aangrijpen (en het toeval wil dat ik veel sites bouw waar ik creditcard functionaliteit in hang) om mastercard in discrediet te brengen, wat een stelletje valse honden.