Reviews van deze auteur

Dit klopt niet

Review over VIABUY

Ik bestelde mijn kaart die 3 dagen later al aankwam. Ik was toen blij, want het leek realistisch. Wat is niet wist is dat je 90 euro activeringskost moet betalen, ik dacht dat je het er gewoon op moest zetten. Mijn vader zette er 92 op die bedoelt was om op de rekening te zetten terwijl hij nog niet geactiveerd was, die hij nu dus kwijt is. En dat geld? (Dat gaat dus naar die oplichters!). Maar goed, dat terzijde, wanneer de kaart aanstaat kan er gewoon geld op gezet worden, maar wanneer ik dan iets koop voor minder geld dan er op mijn rekening staat, lukt het nooit. Ze zeggen dat er bij mij 60,80 op staat, en het gene wat ik wil is 59.18. Wel, ik denk dat die 60.80 eigenlijk gewoon naar die oplichters gegaan is, en niet op mijn rekening.

Sterke punten
Geniale oplichterij, zo kan ik het ook wel.

Zwakke punten
Het werkt nooit, al het geld 'wat je op je rekening' zet, gaat eigenlijk naar die oplichters.

reacties:

Review: Dit klopt niet

Inderdaad! Hoewel, ik moet wel iets zeggen. Ik koop graag zogenaamde 'ranks' voor servers voor een bepaald spel. Nu kun je daar ook aparte dingen mee kopen, en dat lukte plots wel. Er stond 70.80 euro op mijn Rekening, na een succesvolle aankoop nog 68.45. Dat betekent dus dat dit ding wel werkt, maar stiekem oplichting is.

Review: Dit klopt niet

En na al bijna 100 klachten lukt alles opeens perfect met die klote kaart. Jesus toch.

Review: Dit klopt niet

Ik moest gewoon 90 EUR betalen, heb ik ook gedaan, en toen werkte mijn kaart. Ik heb er zelfs al iets mee gekocht. Na die 90 EUR activering heeft mijn moeder er 70 opgezet, wat dus betekent dat ie nu wel werkt, voor een of andere reden.

Review: Dit klopt niet

Graag gedaan :)