Reviews van deze auteur

Zeer onduidelijk!

Review over VIABUY

Ik bestelde de kaart omdat ik soms op sites wil bestellen waar de betaalmogelijkheden maar minimaal zijn. Een vriendin van me vertelde een jaar geleden al dat zoiets bestond.
De kaart zou gratis zijn... Nu wist ik dat er niks gratis is maar ik wist van die vriendin dat zij steeds een klein bedrag betaalde als ze geld op haar kaart zette. Dus ik vermoedde hier dat dat zo'n zelfde systeem was.

Keurig kwam de kaart binnen en ik kreeg een mail met het verzoek z.s.m. met 90 euro minimaal op te waarderen. Dat vond ik al vreemd dat het een minimaal bedrag was. Maar goed ik deed het wel. Immers 90 euro op die kaart of op mijn bankpas... dat maakte niks uit.
NERGENS stond nog vermeld dat er 89.70 ingehouden zou worden. Wel dat het 1,75 euro extra zou kosten omdat ik via IDeal betaalde.

Na deze aangename verassing ben ik gaan uitzoeken...had ik dat maar eerst gedaan dan had ik nooit die kaart besteld! Maar ja door schade en schande leert men.

Nu is er verder ineens wel rijkelijke informatie. Kan ik wel alles vinden en weet ik waar ik aan toe ben. Maar dat had van te VOREN bekend moeten zijn. Niet verstopt in een ellenlange tekst maar eerlijk en duidelijk.

Kortom overweeg je deze kaart? Weet dat alleen de zon voor niks is en dat er dus echt fikse kosten aan verbonden zijn! Overweeg of je dat het waard vind.

Sterke punten
Onduidelijkheid scheppen.

Zwakke punten
Eerlijk zijn.

reacties: