Reviews van deze auteur

Oplichters!

Review over VIABUY

Deze kaart is niet door me aangevraagd alhoewel hun beweren van wel!
Is dus ook nooit geactiveerd, toch incasso die steeds belt en mailt, ik reageer nergens op en ben ook niet van plan te betalen voor een product wat ik niet aangevraagd heb en wat ik ook niet gebruik.
Op deze manier kan ik mijn geld ook verdienen!

Sterke punten
Hebben ze die?

Zwakke punten
Geen contact mogelijk, heb geprobeerd de situatie uit te leggen maar wordt geen gehoor aan gegeven, we hebben een bedrijf en tientallen mensen kunnen met mijn ip adres op mijn naam een kaart hebben aangevraagd, zal wel een ontevreden werknemer zijn geweest ;-)

reacties:

Review: Oplichters!

Heb je uiteindelijk wel betaald of wat doe je ermee?
Ik heb het telefoon nr van Intrum geblokkeerd, heb nog wel wat mails gehad waarin ik ze duidelijk te verstaan heb gegeven me niet meer lastig te vallen en daarna ook niets meer gehoord maar ik moet toegeven dat ik wel elk moment een deurwaarder verwacht dus ben benieuwd hoe het bij jou afloopt?

Review: Oplichters!

Ik wist niet eens dat je hier aangifte voor kon doen :o
Wat voor een soort aangifte wordt het dan?
Ik kan me vaag herinneren dat ik ooit post kreeg van ViaBuy, maar vond het erg uitzien als reclame dus zonder echt goed te kijken heb ik het toen in het oud papier gemikt...
Heb de kaart dus waarschijnlijk wel gekregen, maar is op zeker nooit geactiveerd (dat geven ze ook toe) en dus ook nooit gebruikt
Als ik vraag om een handtekening van mij wordt er doodleuk gezegd: hij is op uw IP adres aangevraagd...
Lijkt me nu niet echt rechtsgeldig maar goed, ik ben ook niet van plan te betalen in ieder geval maar wil wel van het gezeur af zijn!