Reviews van deze auteur

Oplichters zijn het!

Review over VIABUY

Wat een smerige oplichters zijn het! Ik wist inderdaad ook dat je 90 euro moest betalen, maar dit was meer zoals ze vertelde op de site om je kaart te activeren. Nou weg 90 euro! Nu wou ik dus geld storten op mijn rekening. Maar had een raar gevoel. Ik stuurde ze dus maar een mail want iets zat mij niet lekker. Aantal dingen op hun site waren in eens veranderd. Voordat ik die kaart aanschafte werd mij DUIDELIJK vermeld dat ik dus 1000 euro per jaar geld kon opnemen. OOk via de pin automaat. Prima, altijd makkelijk en zeker voor onderweg, dan heb je toch altijd even geld achter de hand. Nu zag ik dus dat ze het hadden aangepast op hun site. Ik zag staan dat je maar 100 euro kon pinnen bij een automaat. Maar er stond niet bij of dit dagelijks was of maandelijks. Ik heb ze een mail gestuurd, nu blijkt dus, je kan echter maar 1 keer 100 euro pinnen uit een automaat over die 1000 euro. Wat heb je dan aan een prepaid kaart als je maar 100 euro er van af kan pinnen en de rest van de 900 euro niet er af kan pinnen? Ze komen met een smoes dat het zo moet van dat bedrijf die deze kaarten uitgeeft. Ongelooflijk belachelijk want bij iedere andere prepaid kaart kan je 250 euro standaard per maand contant opnemen. Per maand. Iedere maand weer. Ga dus niet voor deze kaart. Je hebt er werkelijk helemaal NIETS aan. Wat heb je nu aan een Prepaid kaart als je er maar 100 euro er af kan pinnen en de rest van die 900 euro niet aan kan komen. Er dus ook niet af kan pinnen. Ik ben blij dat ik er veder niets meer heb opgezet nadat ik het toch nog eens voor de zekerheid na heb gevraagd omdat het mij niet lekker zat, dat er nu opeens heel wat anders op hun site vermeld stond. Het zijn inderdaad oplichters. TRAP er niet in. Die 90 euro die je moet betalen ben je kwijt.

Sterke punten
Niets!

Zwakke punten
Sepa overboeking vanuit je viabuy account kan ook niet. Terwijl ze dit op hun site aan geven dit wel te kunnen. Pinnen kan dus ook niet. Alleen maar 100 euro. Je kan dus niet 1000 euro opnemen. Dus je kan geen 1000 euro contant pinnen. Deze kaart word haast wel in iedere winkel geweigerd. Alleen online aankopen werkt prima maar daarvoor nemen de meeste mensen deze kaarten niet. Je bent je 90 euro kwijt! Slechte klantenservice, ontzettend bot en zeer slecht Nederlands.

Ga niet voor Viabuy. Oplichters zijn het

Review over VIABUY

Eigenlijk al wat de meeste mensen vertellen over deze kaart. Het is pure oplichterij. Ik wist dat je 90 euro moest betalen. Vond ik geen probleem. Echter wat een probleem is wat ze aangeven op hun website en wat echt is. Er word duidelijk aangegeven dat je dus geen inkomsten moet / hoeft overhandigen of ID kaart. Dat je dus een kaart kan aanschaffen wat je eenmaling 90 euro kost voor drie jaar. Dat je dus tot 1000 euro kan opwaarderen. Dat je tot 1000 euro geld kan opnemen/besteden. dat de kaart overal te wereld word geaccepteerd en dat je Sepa Overboekingen kan doen. NEE... Dit is niet waar. Ik heb mijn kaart opgewaardeerd tot 1000 euro. Ik kan alleen maar 100 euro pinnen bij een geldautomaat en dat is het. Niet meer dan 100 euro enkel en dat per eens per drie jaar. ( belachelijk) Deze kaart word niet geaccepteerd in Winkels als je dus wil betalen nadat je voorbeeld boodschappen hebt gedaan. *Met mijn Visa card kon ik dus wel betalen. Je kan ook geen SEPA OVERBOEKINGEN doen. Ik dacht nou ik kan alleen maar eens per drie jaar 100 euro pinnen dan heb ik er dus hier niets aan op mijn vakantie dan stort ik het bedrag van 900 euro wel weer terug naar mijn bankrekening.... Nee... Dat gaat helaas niet! Ik heb meerdere mails gestuurd. ik kreeg twee terug van viabuy in Heel slecht Nerderlands. Het was niet eens een antwoord op mijn klacht maar een standaard mail. Voordat ik deze kaart aanschafte heb ik ze nog een mail gestuurd met de vragen. Kan ik echt tot 1000 euro opnemen. Hun antwoord was ja, je kan tot 1000 euro geld opnemen bij iedere Geld automaat. ( niet waar dus) Kan ik sepa overboekingen doen vanaf dit account? Hun antwoord was ja, tot 1000 euro. OOK NIET WAAR! Wil ik meer dan 100 euro geld kunnen pinnen dan moest ik opwaarderen tot niveau twee. dus dan moest ik even mijn kopie paspoort en rekeningoverzicht meesturen. Ga ik natuurlijk niet doen! Want er staat duidelijk aangegeven tot 1000 euro per jaar. Dan verwacht ik ook dat ik toegang heb tot mijn 1000 euro en dat ik met mijn rekening van Viabuy mijn vakantie kan betalen en geld kan pinnen indien nodig. Dit bedrijf is pure oplichterij. Je hebt niets aan deze kaart, 100 euro pinnen per drie jaar. ( wat belachelijk) Je moet gewoon toegang hebben tot je geld. En als ik mijn geld wil terug boeken naar mijn rekening omdat ik niets met die kaart kan dan moet dat gewoon kunnen. SEPA overboeking is SEPA overboeking. Klantenservice is ook ruk! Slecht Nederlands en standaart mails. Vaak ook nog te lang moeten wachten op antwoord. Ik zeg nee, ga niet voor deze kaart. Je kan niet meer dan 100 euro pinnen. En zeker niet als je denkt deze kaart te willen gebruiken voor op vakantie. Je staat voor lul wanneer je transactie word geweigerd. GA NIET VOOR DEZE KAART! Ik vind gewoon wel dat er eens onderzoek gedaan mag worden naar dit bedrijf. Er zijn te veel klachten en er word maar bar weinig meegedaan. Consumentenbond of wat dan ook. Dit bedrijf ( Viabuy) dat is echt pure oplichting.

Sterke punten
Niks

Zwakke punten
*Je kan maar 100 euro per drie jaar contant opnemen. *Geen SEPA Overboekingen doen naar een andere rekening. * Deze kaart word vaak geweigerd bij winkels. Je kan dus niet in een winkel met deze kaart betalen. * Slechte klantenservice * Op hun website staan dingen vermeld die dus niet waar zijn en waar mensen dus voor vallen. * 90 euro betalen voor een kaart wat na hun zeggen gratis is. Mocht je dus 1000 euro hebben opgewaardeerd en je hebt alleen maar 100 euro bij een pin automaat eraf kunnen pinnen en er staat dus dan nog 900 op. Dan kan je fluiten naar dat geld want het geld terug boeken naar je eigen rekening ( SEPA ) kan dus niet! Weg geld!