Oplichters

Ik wou een prepaidcard bestellen via mijn bank Fortis. Deze kaart heet Buyway. Opeens kwam ik op site van Viabuy en dus onbewust verkeerde kaart besteld. Viabuy dreigt nu met incassobureau als ik die 90 euro niet ophoest na mijn verhaal te delen met hen via email. Telefonisch vraag je naar iemand in Nederlands (toets 6) maar telkens persoon die in Engels zegt dat collega in Nederlands net gaan lunchen is of aan teleffon is. Yeahhh right.....KLOOTZAKKEN VAN OPLICHTERS....LAAT INCASSO MAAR KOMEN. DIEN ZELF KLACHT IN.

Sterke punten
Klootzakken

Zwakke punten
Nog grotere klootzakken

Bezoek VIABUY Reviews over VIABUY

reacties

Je hebt gelijk zij werken niet correct. en ik zie dat jij een telefoon nummer hebt van hun, kan je die hier weergeven ik zou graag met die gasten in contact willen komen, ik wil ook van die kaart af.

Telefoonnummer is 00442038850005. Ijdele hoop. Zo werkt het...belt...kies 1 voor andere taal....kies 6 voor Nederlands...kies 2 voor kaart opzeggen...na ettelijke tijd neemt iemand in Engels op om te zeggen na 10 min terug te bellen omdat Nederlandstalige collega zogezegd bezig is of net in lunchpauze is....telkens opnieuw. Is telefoonnummer uit Londen dus al 3 euro belkosten kwijt voor de drol. Oplichters zijn het... Lazt eens iets weten hoe het jou verging ?

Ik ben zo verschrikkelijk kwaad. Ik heb weinig geld om handen en wou deze kaart voor nood hebben. Voor brandstof etc. Heb nu 90 euro gestort en zie er niks van terug. Ja ze schreeuwen naar je dit is een prepaid kaart. Net als met bellen. Maar als ik voor 90 euro een prepaid kaart haal om te bellen heb ik 90 euro tegoed om te bellen. Nu heb ik een kaart met niks. Ze doen niks voor je. Tis gewoon een stel oplichters. Had beter een extra betaalrekening kunnen openen dan had ik ook een kaart gekregen maar niet aan de kosten gezeten. Nu willen ze nog transactie kosten rekenen voor het afsluiten van de rekening. Over mijn lijk. Tis goed dat ik niet weet waar dat kantoor zit anders zet ik de fik erin. Mensen zijn gewoon slecht. Maar nee ik had beter moeten lezen. Vertrouwen in de mens is weg. Bah

Bezoek VIABUY Reviews over VIABUY

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over VIABUY
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden