oplichters

Ik heb ook een kaart binnen gekrege maar nog niks mee gedaan nou wl ik hem terugsturen maar kan nergens een adress vinden waar naar toen kan iemand me helpen

Sterke punten
Niet

Zwakke punten
Veel

Bezoek VIABUY Reviews over VIABUY

reacties

Hoe kan ik mijn aanvraag annuleren?
U hebt recht op een 14-daagse bedenktijd vanaf de datum dat U de overeenkomst hebt geaccepteerd. Mocht U Uw Prepaid Product en deze Overeenkomst willen opzeggen, stuur dan alstublieft Uw Kaart zonder handtekening en ongebruikt samen met een opzeggingsbrief naar Customer Service op het adres zoals vermeld staat in Bijlage 1 van onze Algemene Voorwaarden, binnen 14 dagen vanaf het moment dat U deze Overeenkomst hebt geaccepteerd.

Na 14 dagen vanaf het moment dat U deze Overeenkomst heeft geaccepteerd, worden alle kosten en bijdragen niet terugbetaalbaar behalve de huidige kosten, uitgestippeld in Bijlage 1, die geheven worden op regelmatige basis en op voorhand betaald werden.

hier het adres:

PPRO Financial Ltd, 23 Hanover Square London
W1S 1JB, England.

Beste Kelly,

Je schrijft dat je 16 jr bent.
Dit is erg belangrijk voor geval dit ook zo is.
Heb je dit met je ouders besproken? Dan zou je het beste dit aan een van hun over kunnen laten.

Wat is nu het geval? Als 16 jarige ben je zgn. "handelsonbekwaam" zoals dat heet. De firma had je geen card mogen verkopen. Je ouders moeten dan ook dit direct kenbaar maken aan de fi. Viabuy en wel via hun mailadres: [email protected]
Als je de termijn van 14 dagen overschrijdt, dan sturen ze direct een incasso bureau op je af. Dus snel handelen is mijn advies. Verder moeten ze eisen dat je je geld retour krijgt, want ze handelen niet conform de wet, noch conform hun eigen regels. 18 jaar etc... alleen controleren ze dit helaas niet. Het is erg makkelijk om te roepen eigen schuld etc... maar trek je daar niets van aan. Het gebeurt zelfs menig volwassene.

Mvg,

Robert

Kijk uit met deze oplichtingsmaatschappij!
Ze vragen 3 jaar fee en bij mij slechts 1 jaar service.
Komen met wazige regels aan, waardoor ik betaald heb voor gebruik van de kaart van 3 jaar, maar nu hebben ze gewoon de kaart geblokkeerd!

DUS HET ADVIES IS:

NEEM NOOIT DEZE KAART, er zijn zoveel andere en betere maatschappijen!

Bezoek VIABUY Reviews over VIABUY

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over VIABUY
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden