Reviews van deze auteur

waardeloos en zeer onduidelijk!

Review over VIABUY

Ik ben er helaas ook ingetrapt.... Het eerste bedrag gestort, € 91.27, en mijn geld dus kwijt. De pincode die ik via sms heb ontvangen klopt ook niet. Ik ben mijn zuur verdiende centjes dus kwijt! Ik heb nu voor 3 jaar betaald en helaas, ik zal er ook niets meer mee doen, denk dat ik hem maar meteen kapot knip en weggooi om verdere ergernis te voorkomen! Wat een oplichterij!!!!!

Sterke punten
GEEN

Zwakke punten
ALLES

reacties:

Review: Dit klopt niet

Ze schrijven meteen € 90.- af. Dit zijn de kosten voor 3 jaar, want de kaart kost € 30.- per jaar..... Ik heb er daarna ook niets meer op durven zetten... ben mijn € 90.- helaas ook kwijt. Durf het niet eens te proberen om er geld op te zetten, ben veel te bang dat het dan ook meteen weer foetsie is......

Review: Dit klopt niet

Dus bij jou zijn niet in een keer die €90 af gehouden?

Review: Dit klopt niet

Oke....dan is hij gewoon te gebruiken daarna en heeft ViaBuy hun buit binnen...Dan het proberen een keer waard. Is toch altijd handig natuurlijk, daar heb ik het ook voor gedaan. Dankje ;-)

Review: waardeloos en zeer onduidelijk!

Nou Ludwig,

Ik ben blij dat ik hier op de site terug kan lezen dat ik niet de enige ben die erin getuind is.

Veel succes met je kaart, en eens kijken hoe snel ViaBuy reageert als je ooit een vraag hebt over het een of ander. Zodra hun het geld binnen hebben tel je niet meer mee en is voor hun de kous af. Zeer slechte service, en daar blijf ik bij.

Fijn te lezen dat jij zo tevreden bent, dan ben je toch een van de weinige en lopen er veel "domme mensen" rond blijkbaar.