Reviews van deze auteur

reacties:

Review: oplichters tot en met

Kaart aangevraagd nog nooit iets ontvangen geen mail, email of sms en nu een brief van INTRUM JUSTITIA en volgens hun heb ik wel mailtjes, herinneringen en weet ik veel wat nog meer dus gewoon pech gehad je moet betalen, VIABUY zal de kaart nog nasturen maar ik kan me niet meer bedenken omdat het al meer dan 2weken geleden is aangevraagd. Het is hun woord tegen die van mij en je weet hoe zoiets gaat consument verlies toch.

Review: Oplichters!

Heb kaart nooit ontvangen en nooit wat gehoord van VIABUY en nu moet ik €139,21 betalen.
Heb de kaart online ergens in Juni aangevraagd maar nooit een bevestiging van mijn aanvraag of wat dan ook ontvangen.
Het is nu mijn woord tegen die van Intrum Justitia en Viabuy

Review: Oplichters!

Heel veel dank voor je antwoord. Moet ik aangifte doen bij de politie?
Ik heb Intrum Justitia gebeld en verteld dat ik nooit een kaart, email of wat dan ook heb ontvangen hun antwoord was dat dat niet mogelijk is want Viabuy heeft verschillende mails gestuurd onder andere een herinnering het zal wel in mijn junkmail zijn terecht gekomen.
Die "aardige" meneer zei ook dat hij Viabuy alsnog gaat vragen om mijn kaart te sturen en toen ik zei geen interesse was zijn antwoord "dat gaat niet, u kan het niet meer weigeren omdat de tijd al is verstreken dus heeft u de voorwaarden geaccepteerd" .
Ik zal iedereen hier zeker op de hoogte houden van verdere ontwikkeling

Review: Oplichters!

Dat zei ik ook en zijn antwoord was, kunt U doen maar U wint het niet want er is een overeenkomst tussen U en Viabuy en de kosten voor U word alleen groter. Toch wel aardig dat hij "U" zei

Review: Oplichters!

Goed idee ja. Kunnen we als groep niet Kassa of de ombudsman inlichten

Review: Oplichters!

Hi Karel Tjemmes, ik zal de email die ik van Intrum heb ontvangen naar U toe mailen, ik hoop dat wanneer ze zien om hoeveel klachten het gaat ze dan ophouden met hun dreigementen.
Ik heb zoals ik boven schreef inderdaad een kaart aangevraagd en nooit iets ontvangen maar volgens Intrum heb ik wel de kaart en mails gekregen van Viabuy zelfs een herinnering wat dus niet zo is.
Heel veel dank alvast voor uw hulp.

Review: Oplichters!

Beste Steenbergen,
Ik zal de email van Intrum ook naar U toe sturen.
Intrum heeft mij per brief, telefonisch en nu per email gesommeerd om te betalen.
Mijn dank voor uw tijd en hulp

Review: Geld gestort, geld spoorloos en niet op mijn accoount

Kaart ooit in Juni aangevraagd nooit wat gehoord nooit een kaart ontvangen, nu een brief van Intrum Justitia dat ik €139,21 moet betalen.
Heb ze gebeld en de situatie uitgelegd, hun antwoord komt erop neer dat Viabuy mij heeft geemailed dus moet ik maar betalen en oh ja ze zullen Viabuy vragen om alsnog de creditcard te sturen, waaaaat????
Lekker en makkelijk verdienen zowel Intrum Justitia als Viabuy.