Nieuwste Creditcards

Reviews en Ervaringen over Veritas Card

(33.3% aanbevolen)

Veritas Card

Prepaidkaart Veritas Mastercard® - Alles Doen Zonder Bankrekening

Laad uw Mastercard op met bankoverschrijving of contant. Besteed en transfer vrij. IBAN en RIB toegewijd. Slechts 29,9€/jaar. Geen bankrekening, geen inkomensvoorwaarden.

Prepaidkaarten worden steeds populairder, maar iedere kaart heeft zijn eigen kenmerken. Met de prepaidkaart van VERITAS Mastercard® wordt het beste van prepaidkaarten samengebracht: simpel, efficiënt, discreet, elegant en betaalbaar.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Wirex

(50% aanbevolen)

Wirex

Your next-generation multicurrency travelcard. The Wirex Visa card automatically converts more than 18 digital currencies and traditional currencies at the point of sale, letting you seamlessly spend your crypto and multiple currencies in real life, anywhere Visa is accepted. Can your bank card do that?
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Weststein Card

(50% aanbevolen)

Weststein Card

Weststein Card: Jouw gratis Prepaid Mastercard met Bankrekening

- Bestel je kaart zonder BKR-check of bewijs van inkomen

- Betaal en ontvang je salaris in Euro’s

- Shop veilig online en in retail winkels
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Disney Visa Credit Card

(50% aanbevolen)

Disney Visa Credit Card

Disney Visa Credit Card | Disney Premier Visa Card from Chase

Welcome to the world of Disney Visa Cards from Chase. Get ready to create some magic with dreamy rewards and amazing perks.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Club Carlson Visa Credit Card

(50% aanbevolen)

Club Carlson Visa Credit Card

Club Carlson Visa Credit Card


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over EuroClix

(50% aanbevolen)

EuroClix

EuroClix Mastercard

EuroClix Mastercard, de cashback creditcard van EuroClix. Het eerste jaar is de card gratis.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over SNS Bank

(50% aanbevolen)

SNS Bank

SNS - SNS Bank

Een passende hypotheek of rente op je betaalrekening? SNS Bank heeft het. Net zoals voordelige verzekeringen en hoge spaarrentes.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Rabobank

(50% aanbevolen)

Rabobank

Creditcard aanvragen voor betalen in binnen- en buitenland – Rabobank

Met een creditcard van de Rabobank kunt u in binnen- en buitenland betalen en geld opnemen. Vergelijk nu onze creditcards.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over ICS

(11.1% aanbevolen)

ICS


Visa en Mastercard Creditcard - Mijn ICS |
International Card Services


International Card Services geeft Visa en MasterCard uit. Via Mijn ICS heeft u 24/7 toegang tot de rekeningoverzichten en betalingen van uw creditcard

Lees verder »

Reviews en Ervaringen over ASN Bank

(33.3% aanbevolen)

ASN Bank

ASN Bank - Voor hetzelfde geld kies je een duurzame bank

ASN Bank is de grootste duurzame bank in Nederland. Bij ons kun je betalen, sparen en beleggen met oog voor mens, dier en natuur.

Cryptocoinia.nl
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over SimpledCard

(75% aanbevolen)

SimpledCard

Simpled Card - het nieuwe zakelijk betalen

Zakelijk betalen zonder gedoe met bonnetjes, kleine kassen, voorschotten en declaraties! Geef zelf betaalpassen uit en beheer bestedingslimieten online.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Money2GoCard

(50% aanbevolen)

Money2GoCard

De Money2Go MasterCard is er voor al je wensen! Met deze kaart kun je veilig shoppen bij al je favoriete winkels en online shopping websites. Tevens heb je de mogelijkheid om rekeningen eenvoudig te betalen. Je kunt ook voordelig apps downloaden. Daarnaast is de kaart perfect voor de vakantie uitgaven in het buitenland en nog veel meer mogelijkheden! Met de Money2Go MasterCard kun je sneller, veiliger en gemakkelijker betalen. Wereldwijd kun je bij meer dan 36 miljoen locaties betalen en geld opnemen bij meer dan 1,2 miljoen geldautomaten.

De Money2Go MasterCard is dan het ideale betaalmiddel. Het is een praktische en veilige manier om je geld te beheren zonder het risico op schulden.

- Er is geen sprake van een BKR-toetsing
- Geen bankrekening of minimum inkomen vereist
- De optie om gemakkelijk een klein of groot geldbedrag opwaarderen
- Praktischer en veiliger dan contant geld
- Ideaal als betaalmiddel voor onderweg
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over BusinessCard.nl

(50% aanbevolen)

BusinessCard.nl

Met een MasterCard Business betaalt u snel, gemakkelijk en veilig uw zakelijke uitgaven. Overal ter wereld. Online een reis boeken, een zakelijke lunch of uw online advertentiebetalingen, met deze creditcard is het zo gedaan.

Waarom MasterCard Business?
- Wereldwijd meest geaccepteerde creditcard;
- Direct online inzicht in alle uitgaven van uw medewerkers
- Makkelijk transacties exporteren naar uw administratie
- Verbeter uw cashflow en declaratieproces
- 180 dagen Aankoopverzekering;
- Nu bij aanvraag €50,- op uw Card cadeau
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over YourMastercard

(50% aanbevolen)

YourMastercard

International Card Services BV (ICS) is marktleider in het uitgeven van zakelijke creditcards en dé creditcardspecialist in Nederland. Al meer dan 25 jaar verzorgt ICS de uitgifte, promotie, administratie en transactieverwerking van creditcards van MasterCard en Visa. Sinds 2012 biedt ICS een breed assortiment zakelijke Cards. Deze zijn specifiek voorzien in de behoefte en wensen van bedrijven en hun medewerker(s). De kaarten van ICS bieden ondersteuning aan allerlei zakelijke klanten, van zzp’ers tot multinationals.

Met een prepaid MasterCard Classic heeft u alle voordelen van een MasterCard Classic in handen. MasterCard is de meest geaccepteerde creditcard ter wereld, ook online. In Nederland kunt u op meer dan 90.000 adressen betalen met de creditcard. Wereldwijd op meer dan 27 miljoen plaatsen. Bij een prepaid Card stort u zelf geld op de Card. Hierdoor bepaalt u zelf de hoogte van het tegoed op uw Card. Bovendien vindt er geen BKR-toetsing plaats bij een prepaid Card.

De voordelen van deze Prepaid Card:
- Geen BKR-toetsing
- Jaarlijkse Card-bijdrage is slechts € 14,95
- De limiet op de Card bepaalt u door zelf geld te storten
- Met de Prepaid ICS App altijd en overal inzicht in uw uitgaven
- Uitstekende service van ICS
- Gratis 180 dagen Aankoopverzekering
- Gratis Aanvullende Reisverzekeringen
- Fraudepreventie, Internet- en Aflevergarantie
- Ontvang eenmalig € 5,- cadeau!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Knab Creditcard

(42.9% aanbevolen)

Knab Creditcard

Knab Visa Card | gratis creditcard aanvragen met Knab Plus en Premium | Knab.nl


Gratis creditcard aanvragen met Knab Plus of Premium. Betaal wereldwijd veilig en makkelijk met je Knab Visa creditcard.

Overal waar je het Visa-logo ziet, kun je de Knab Visa Card gebruiken. Dat kan op de site van een webshop zijn of in een winkel of restaurant. Visa is wereldwijd één van de meest geaccepteerde creditcards.

Alle betalingen (of geldopnames) met je Knab Visa Card zie je online terug in het Knab Visa Card Overzicht in je Persoonlijke Bankomgeving. Een prettig idee!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Nationale Nederlanden Creditcard

(50% aanbevolen)

Nationale Nederlanden Creditcard

Nationale-Nederlanden CreditCard : Nationale-Nederlanden

Met de Nationale-Nederlanden CreditCard kunt u snel en veilig wereldwijd en online betalen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over VIABUY

(12.8% aanbevolen)

VIABUY

VIABUY Prepaid MasterCard® met hoog geëmbosseerde opdruk

De VIABUY Prepaid MasterCard is de slimme en makkelijke manier om uw geld te beheren. In plaats van contant geld mee te dragen, biedt de VIABUY Prepaid MasterCard u het hoogste niveau van prestige, veiligheid en comfort van een gouden of zwarte Prepaid MasterCard kaart. Waardeer eenvoudig uw VIABUY Prepaid MasterCard op met een geldbedrag en gebruik het voor alle dingen, waarvoor u contant geld gebruikt - wereldwijd winkelen, rekeningen betalingen of online. Het enige wat u hoeft te doen om uw VIABUY Prepaid MasterCard te ontvangen, is een bewijs verstrekken van uw identiteit en uw adres. Geen kredietwaardigheidscheck en geen langdurige aanvraagprocedure. Uw kaart wordt 24 uur na bestellingsbevestiging verstuurd.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Visa World Card Business Gold

(50% aanbevolen)

Visa World Card Business Gold

Extra luxe en service voor uw bedrijf? International Card Services biedt de World Card Business Gold. Deze zakelijke creditcard biedt u wereldwijd betaalcomfort. Of u nu een hotelovernachting afrekent, een zakelijke aankoop doet of online betaalt, met de World Card Business Gold heeft u zekerheid. Deze creditcard biedt u bovendien een complete Doorlopende Reisverzekering en een Aankoopverzekering van 365 dagen. Met de World Card Business Gold weet u zeker dat uw zaken in goede handen zijn.

Geld
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Visa World Card Business

(66.7% aanbevolen)

Visa World Card Business

International Card Services BV (ICS) is marktleider in het uitgeven van zakelijke creditcards en dé creditcardspecialist in Nederland. Al meer dan 25 jaar verzorgt ICS de uitgifte, promotie, administratie en transactieverwerking van creditcards van MasterCard en Visa. Sinds 2012 biedt ICS een breed assortiment zakelijke Cards. Deze zijn specifiek voorzien in de behoefte en wensen van bedrijven en hun medewerker(s). De kaarten van ICS bieden ondersteuning aan allerlei zakelijke klanten, van zzp’ers tot multinationals.

ICS helpt het vereenvoudigen van het financieel management voor elke onderneming. ICS biedt organisaties tevens andere financiële diensten en producten aan, zoals 24/7 Fraudepreventie en verschillende verzekeringen. Zakelijke kaarthouders van ICS kunnen rekenen op vele extra voordelen en aanbiedingen. De Business Card Servicedesk is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

Met de Visa World Card Business bent u verzekerd dat uw bedrijf goed zit. Met de zakelijke creditcard heeft u de mogelijkheid om veilig betalingen te voldoen. In zowel binnen- en buitenland kunt u veilig en gemakkelijk online en per telefoon betalen. De kaart is overal ter wereld te gebruiken, waar men creditcards accepteert.

De World Card Business biedt u naast een wereldwijd geaccepteerd betaalmiddel ook een aantal extra’s. Zo heeft u als Card-houder recht op een aantal gratis diensten en verzekeringen waarmee u nog veiliger betaalt en ook tijdens uw zakenreizen van optimale service geniet.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Van der Valk Visa Card

(50% aanbevolen)

Van der Valk Visa Card

Wordt Vriend mét Van der Valk Visa Card!

- gratis Visa Card: de meest geaccepteerde creditcard ter wereld.
- sparen voor gratis waardecheques terwijl u betaalt.
- op vertoon van uw kaart extra voordelen.
- veilig door gebruik van nieuwste chiptechnologie.
- wereldwijd contant geld pinnen bij geldautomaten en bankbalies.
- 24 uur per dag veilig en gemakkelijk online winkelen en betalen.
- gratis creditcard voor uw partner.
- voor uw gemak kunt u betalen in maandelijkse termijnen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Flex Visa Card

(50% aanbevolen)

Flex Visa Card

Bent u op zoek naar een betrouwbare creditcard voor bijvoorbeeld op vakantie? Of voor aankopen op het internet? Dan is de Flex Visa Card dé creditcard voor u!
- Wereldwijd veilig betaalgemak; meer dan 29 miljoen acceptatiepunten
- Verzekering tegen fraude dankzij het fraudebeleid van Laser Cards
- Verzekering van uw aankopen tegen o.a. beschadiging
- Verschillende mogelijkheden tot terugbetalen, welke u zelf bepaalt
- 24/7 uw saldo en alle transacties van uw rekening bekijken
- Inloggen op 'Mijn rekening' via uw mobiele telefoon
En dat voor slechts € 12,95 per jaar!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Think for life Card

(50% aanbevolen)

Think for life Card

Met de Think for life Card kunt u regelmatig profiteren van exclusieve aanbiedingen van veel grote winkelketens in Nederland. U heeft de beschikking over een royale bestedingslimiet en kunt overal ter wereld contant geld opnemen. Daarnaast heeft u met uw Think for life Card de veiligste creditcard ter wereld in handen. Wel zo'n prettig idee! De Think for life Card is bovendien blijvend gratis! En natuurlijk blijft u met uw nieuwe pas gewoon profiteren van onze kortingsacties. Da's snel verdiend! Vraag dus vandaag nog de extra voordelige Think for life Card aan.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Scheer & Foppen Visa Card

(50% aanbevolen)

Scheer & Foppen Visa Card

Met de Scheer & Foppen Visa Card profiteert u van volop voordeel. Ook voor betalingen buiten Scheer & Foppen.

Binnen Scheer & Foppen spaart u 5% van het totale aankoopbedrag. Buiten Scheer & Foppen spaart u 1% van het totale aankoopbedrag. U ontvangt elk kwartaal een waardecheque met het gespaarde bedrag. Deze kunt u bij een volgende aankoop bij de kassa direct weer inleveren.

Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Holland Visa Card

(50% aanbevolen)

Holland Visa Card

Met de Holland Visa Card gaat er een wereld van betaalmogelijkheden voor jou open. Overal ter wereld waar je het Visa-logo ziet, kun je met de Holland Visa Card betalen. Niet alleen bij miljoenen winkels, restaurants, hotels en op internet. Maar ook bij ruim één miljoen geldautomaten kun je geld opnemen.

- Gratis aankoopverzekering: vrijwel al jouw aankopen 90 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging
- Mogelijkheid om al jouw aankopen gespreid te betalen
- Veilig betalen in winkels, op internet en bij de geldautomaat
- Dankzij ons fraudebeleid ben je verzekerd tegen fraude
- Eenvoudig gebruikmaken van extra services als jouw persoonlijke online rekening, de Cash Service en meer
- Mobiel jouw Holland Visa Card saldo checken
- De kaartbijdrage is slechts € 19,95 per jaar
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over American Express Business Gold Card

(50% aanbevolen)

American Express Business Gold Card

American Express Business Gold Card:

- Spaar Membership Rewards punten op al uw zakelijke uitgaven
- Als u uw reis betaalt met The Business Gold Card, bent u gedekt door een
reis- en annuleringsverzekering2
- Voordelig zakenreizen boeken bij The Business Card Travel Service
- Persoonlijke assistentie voor al uw zaken met Business Assist
- Verzekerd voor vluchtvertragingen, reisongevallen, rechtsbijstand en repatriëring
- Geen vooraf vastgestelde bestedingslimiet
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over American Express Business Green Card

(50% aanbevolen)

American Express Business Green Card

American Express Business Green Card:

- Spaar Membership Rewards punten op al uw uitgaven
- Geen vooraf vastgestelde bestedingslimiet
- Geen eigen risico; fraude en misbruik zijn volledig verzekerd
- Zakenreizen boeken via The Business Card Travel Service
- Reisongevallen- en reisongemakkenverzekering
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over American Express Blue Card

(33.3% aanbevolen)

American Express Blue Card

American Express Blue Card American Express: U kiest voor veiligheid en service van wereldklasse en koopt als eerste kaarten voor concerten en events.

- U kiest voor veiligheid en service van wereldklasse en koopt als eerste kaarten voor concerten en events.
- 100% verzekerd tegen fraude en diefstal
- Verzekerd kopen en Geld-Terug-Garantie
- Wereldwijd binnen 24 uur een vervangende kaart beschikbaar
- Problemen in het buitenland? Global Assist service helpt u verder
- Een gratis extra kaart voor uw partner of andere volwassene
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over American Express Platinum Card

(33.3% aanbevolen)

American Express Platinum Card

The Platinum Card - American Express: u kiest voor persoonlijke service en privileges van wereldklasse en gaat uitgebreid verzekerd op reis.

- The Platinum Card Travel Service regelt al uw reizen snel en op maat
- Toegang tot meer dan 1.200 luchthaven lounges in 83 landen
- Upgrades bij airline-, autohuur- en hotelpartners
- Jaarlijks een Travel Voucher t.w.v. € 150,-
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over American Express Gold Card

(33.3% aanbevolen)

American Express Gold Card

U gaat verzekerd en comfortabel op reis, spaart met elke uitgave en kiest voor service van wereldklasse.

- Uitgebreide annulerings- en reisverzekering voor u, uw familie en extra kaarthouders (met The Gold Card Premium Cover voor € 250 per jaar), wanneer de reis met de kaart wordt betaald.
- Wereldwijd binnen 24 uur een vervangende kaart beschikbaar.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over American Express Flying Blue Gold Card

(80% aanbevolen)

American Express Flying Blue Gold Card

Als u uw reis betaald met de Flying Blue Gold - American Express Card kunt u
zorgeloos reizen dankzij een doorlopende reis- en annuleringsverzekering

- Spaar Award Miles bij alle uitgaven met de kaart
- Betaal uw reis met uw kaart en u heeft een uitgebreide doorlopende reis- en annuleringsverzekering
- Ontvang jaarlijks 4 extra Qualifying flights zónder te vliegen
- Verleng met elke kaartuitgave de geldigheid van uw Award Miles met 20 maanden
- 2 gratis extra kaarten voor vrienden of familieleden
- Deel uw Award Miles met uw extra kaarthouders
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over American Express Flying Blue Platinum Card

(50% aanbevolen)

American Express Flying Blue Platinum Card

Met de Flying Blue – American Express Platinum Card kiest u voor persoonlijke aandacht met de exclusieve Lifestyle Service en als u de kaart gebruikt reist u zorgenloos met de uitgebreide verzekeringen.

- Spaar Award Miles bij alle uitgaven met de kaart
- Ontvang jaarlijks 8 extra Qualifying flights zónder te vliegen
- Platinum for 2: deel uw Flying Blue Platinum niveau
- Uw persoonlijke assistent met de Platinum Lifestyle Service
- Toegang tot exclusieve arrangementen zoals Taste for Platinum
- Als u uw reis met uw Platinum Card betaalt dan bent u gedekt door een uitgebreide reis – en annuleringsverzekering
- 5 gratis extra kaarten voor vrienden of familieleden
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over American Express Flying Blue Entry Card

(50% aanbevolen)

American Express Flying Blue Entry Card

Flying Blue – American Express Entry Card:

- Spaar Award Miles bij alle uitgaven met de kaart
- Kaartlidmaatschapsbijdrage € 35 per jaar
- 2 gratis extra kaarten
- Excellente service
- Loyaliteitsprogramma
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over ABN AMRO Gold Card

(50% aanbevolen)

ABN AMRO Gold Card

Op de ABN AMRO Gold Card heeft u een hoge bestedingslimiet namelijk € 5.000,-. Wij berekenen u wel extra kosten voor een ABN AMRO Gold Card.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over ABN AMRO Credit Card

(14.3% aanbevolen)

ABN AMRO Credit Card

De limiet op de ABN AMRO Credit Card is € 2.500,-. De ABN AMRO Credit Card maakt deel uit van het Privé Pakket. U krijgt deze creditcard gratis als u een Privé Pakket aanvraagt.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over ING Studenten Creditcard

(50% aanbevolen)

ING Studenten Creditcard

ING Studenten Creditcard: voor mbo-, hbo- en wo-studenten. Online shoppen en afrekenen? Een vliegticket boeken? Op vakantie? Met de Studenten Creditcard van de ING zit je goed: je kunt op 28 miljoen adressen geld opnemen en betalen. In Nederland en de rest van de wereld.

- Kosten: € 12,50 per jaar
- Tot € 1.000 per maand te besteden
- Met persoonlijke codes voor nog veiliger betalen
- Verzekerd tegen verlies, diefstal en misbruik
- Uitgaven automatisch in 1 keer van je Studentenrekening afgeschreven
I- nzicht via de Mobiel Bankieren App
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over ING Platinumcard

(50% aanbevolen)

ING Platinumcard

ING Platinumcard:

- Aankoopverzekering
- GeldTerugService
- Cashbackkorting: geld terug op online aankopen
- Geen eigen risico bij verlies, diefstal of misbruik
- Dekking eigen risico bij autohuur
- Hertz #1 Club Gold-lidmaatschap
- Platinumstatus Accor-hotels
- Bagage-, vluchtvertragings- en hulpverleningsverzekering
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over ING Creditcard

(50% aanbevolen)

ING Creditcard

ING CreditCard:

- Aankoopverzekering
- GeldTerugService
- Cashbackkorting: geld terug op online aankopen
- Geen eigen risico bij verlies, diefstal of misbruik
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over LadyTalk MasterCard

(50% aanbevolen)

LadyTalk MasterCard

LadyTalk MasterCard: LadyTalk wil de wereld van vrouwen leuker, aantrekkelijker, gezelliger, voordeliger en aangenamer maken. Om dit te realiseren, werkt LadyTalk samen met partners die allemaal het beste op hun gebied kunnen bieden. Het maakt niet uit hoe oud u bent, arm of rijk, als u het leuk vindt om met je vriendinnen erop uit te gaan en plezier te maken, dan bent u bij LadyTalk aan het goede adres.

- Wereldwijd geaccepteerd
- Servicedesk, 24 uur per dag bereikbaar
- Automatisch verzekerd tegen verlies en diefstal
- Altijd achteraf betalen, eventueel in termijnen
- Ruime bestedingslimiet
- Gratis Aankoopverzekering (180 dagen)
- Autohuur zonder borg
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Bijenkorf Card

(40% aanbevolen)

Bijenkorf Card

De Bijenkorf Card is de meest aantrekkelijke betaalkaart van Nederland. Elke keer dat u afrekent met de Bijenkorf Card spaart u Punten. Overal ter wereld. Deze Punten zijn geld waard. Aan de kassa van de Bijenkorf kunt u Punten inwisselen voor korting of gratis artikelen. Bovendien bent u met de Bijenkorf Card meteen Member van de Bijenkorf. Als Member profiteert u van allerlei voordelen, privileges en primeurs.

- Punten sparen bij elke betaling
- 25,- shoptegoed in de vorm van Punten
- Altijd 10% korting op geuren, make-up en huidverzorging
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over ANWB MasterCard

(50% aanbevolen)

ANWB MasterCard

De ANWB MasterCard is veilig en gemakkelijk in het gebruik. Voor slechts €12,- per jaar, en met vrijwel al uw aankopen 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal of beschadiging.

- Standaard bestedingslimiet van € 2.500,-
- Als uw online aankoop niet wordt geleverd, wordt de betaling terug gedraaid.
- Zodra wij mogelijk misbruik van uw creditcard constateren, nemen wij direct contact met u op.
- Vrijwel al uw aankopen met de ANWB MasterCard gratis 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal of beschadiging.
- Altijd controle over uw creditcard via de ANWB Creditcard app of uw persoonlijke online pagina.
- Extra veilig betalen via een zelf te kiezen pincode, of online via een extra wachtwoord.
- Card Alerts via sms of e-mail. Bijvoorbeeld om op tijd te betalen, of bij online bestedingen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over MasterCard Gold

(66.7% aanbevolen)

MasterCard Gold

MasterCard Gold: luxe voor levensgenieters. De luxe van een hogere limiet. En vele standaard extra’s. Dat is de MasterCard Gold. Speciaal voor u.

- Royale bestedingsruimte is € 5.000,- of meer
- Vrijwel al uw aankopen een jaar verzekerd
- Gratis Extra Card en Aanvullende Reisverzekeringen
- Altijd online inzicht in uw uitgaven
- Korting bij webwinkels (Haalmeeruitjecard.nl)
- Nieuw! 8% korting op honderden reizen
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Rabo GoldCard MasterCard

(33.3% aanbevolen)

Rabo GoldCard MasterCard

De Rabo GoldCard is een creditcard van Visa of MasterCard met een standaard bestedingsruimte van € 10.000 per maand. Uw uitgaven kunt u aan het eind van de maand direct afrekenen of in termijnen terugbetalen. Al uw aankopen met de Rabo GoldCard zijn standaard 360 dagen verzekerd met de aankoopverzekering. Bovendien profiteert u van vele extra services via de Rabo Servicedesk.

- creditcard van Visa of MasterCard
- onderdeel van het Rabo RiantPakket
- standaard bestedingsruimte van € 10.000 per maand
- uw aankopen standaard 360 dagen verzekerd
- veilig betalen in winkels met handtekening of pincode
- online aankopen betaalt u veilig met uw random reader en de pincode van uw Rabo GoldCard
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Rabo GoldCard Visa

(50% aanbevolen)

Rabo GoldCard Visa

De Rabo GoldCard is een creditcard van Visa of MasterCard met een standaard bestedingsruimte van € 10.000 per maand. Uw uitgaven kunt u aan het eind van de maand direct afrekenen of in termijnen terugbetalen. Al uw aankopen met de Rabo GoldCard zijn standaard 360 dagen verzekerd met de aankoopverzekering. Bovendien profiteert u van vele extra services via de Rabo Servicedesk.

- creditcard van Visa of MasterCard
- onderdeel van het Rabo RiantPakket
- standaard bestedingsruimte van € 10.000 per maand
- uw aankopen standaard 360 dagen verzekerd
- veilig betalen in winkels met handtekening of pincode
- online aankopen betaalt u veilig met uw random reader en de pincode van uw Rabo GoldCard
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Visa World Card Photo

(50% aanbevolen)

Visa World Card Photo

De Visa World Card Photo is een creditcard die garant staat voor wereldwijd betaalgemak en comfort. Bovendien kunt u de Visa World Card Photo zelf ontwerpen! U kunt bijvoorbeeld één van uw eigen foto’s kiezen voor op uw creditcard. De Visa World Card Photo is daarom ideaal voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare creditcard met een persoonlijk tintje.

- ’s Werelds meest geaccepteerde creditcard
- Uw eigen foto op uw creditcard!
- Standaard bestedingslimiet van € 2.500,- of hoger
- Gratis Aankoopverzekering
- Het eerste jaar gratis, u betaalt eenmalig € 9,75 voor het ontwerp
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over ASN Creditcard

(50% aanbevolen)

ASN Creditcard

Met de ASN Creditcard betaalt u wereldwijd en veilig bij bijvoorbeeld restaurants, winkels en hotels. De ASN Creditcard is een complete, pvc-vrije Visa Card van International Card Services (ICS). ICS is specialist en marktleider in creditcards.

- Visa Card met standaard € 2.500 bestedingsruimte per maand
- U draagt bij aan de duurzame thema’s van uw keuze
- Uw aankopen in één keer terugbetalen, of gespreid in termijnen
- Vrijwel al uw aankopen 180 dagen lang verzekerd
- Gratis aanvullende reisverzekering
- Kosten: € 20 per jaar

Brokers vergelijken op beginmetbeleggen.com
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Visa World Card Gold

(50% aanbevolen)

Visa World Card Gold

Geniet u van alles wat bijzonder en mooi is? Of het nu gaat om kunst, (verre) reizen of culinaire avonturen? De World Card Gold is een creditcard voor levensgenieters. Al uw uitgaven in binnen- en buitenland en op internet kunt u veilig en gemakkelijk doen. Met deze luxe creditcard van ICS beschikt u te allen tijde over financiële faciliteiten en comfortabele zekerheden.

- Bestedingslimiet van € 5.000,- of hoger
- Gratis extra creditcard voor partner of gezinslid
- Fraudepreventie, Internet- en Aflevergarantie
- Speciale klantenservice voor Visa World Card Gold
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over American Express Green Card

(50% aanbevolen)

American Express Green Card

American Express Green Card: u kiest voor veiligheid en service van wereldklasse, spaart met elke uitgave en staat vooraan bij concerten en events.

- 100% verzekerd tegen fraude en diefstal
- Verzekerd kopen en Geld-Terug-Garantie
- Wereldwijd binnen 24 uur een vervangende kaart beschikbaar
- Problemen in het buitenland? Global Assist service helpt u verder
- Een gratis extra kaart voor uw partner of andere volwassene
- Koop als eerste kaarten voor concerten en events
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Visa World Panda Card

(50% aanbevolen)

Visa World Panda Card

De Visa World Panda Card is een creditcard waarmee u van alle voordelen van de Visa World Card geniet. Veilig en gemakkelijk betalen staat voorop bij de Visa World Panda Card. En met de Visa World Panda Card draagt u het Wereld Natuur Fonds (WNF) een warm hart toe, want ICS is donateur van het WNF.

- Bestedingslimiet van € 2.500,- of hoger
- Extra creditcard voor partner of gezinslid
- Maandelijks online rekeningoverzicht met Mijn ICS
- Altijd inzicht in uw uitgaven met Mijn ICS
- Uitstekende service van ICS

Geldzaken
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over ANWB Visa Card

(14.3% aanbevolen)

ANWB Visa Card

De ANWB Visa Card kost u slechts €12,- per jaar. Dat is zeer voordelig in vergelijking met andere creditcards, waarbij u jaarlijks tot wel €50,- of meer betaalt. En als u nu uw ANWB Visa Card aanvraagt, is deze in 2013 gratis!

- Veilig en gemakkelijk betalen
- Standaard bestedingslimiet van €2.500,-
- Als anderen de gegevens van uw creditcard misbruiken, krijgt u uw geld terug
- Als uw online aankoop niet wordt geleverd, wordt de betaling terug gedraaid
- Zodra wij mogelijk misbruik van uw creditcard constateren, nemen wij direct contact met u op
- Vrijwel al uw aankopen met de ANWB Visa Card gratis 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal of beschadiging
- Altijd controle over uw creditcard via de ANWB Creditcard app of uw persoonlijke online pagina
- Extra veilig betalen via een zelf te kiezen pincode, of online via een extra wachtwoord
- Card Alerts via sms of e-mail. Bijvoorbeeld om op tijd te betalen, of bij online bestedingen

Cryptocoinkoers.nl
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over MasterCard Classic

(50% aanbevolen)

MasterCard Classic

Online winkelen met de MasterCard Classic biedt al heel veel voordelen. Ideaal in binnen- en buitenland en voor online betalingen. Nu standaard met vele extra's, voor slechts €17,50 per jaar.

- Royale bestedingsruimte van € 2.500,- of meer
- Vrijwel al uw aankopen een halfjaar verzekerd
- Gratis Aanvullende Reisverzekeringen
- Altijd online inzicht in uw uitgaven
- Korting bij webwinkels (Haalmeeruitjecard.nl)
- Nieuw! 8% korting op honderden reizen
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Visa World Card

(25% aanbevolen)

Visa World Card

De Visa World Card is de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. Alleen al in Nederland kunt u op meer dan 90.000 adressen betalen met deze creditcard. Wereldwijd kunt u op maar liefst meer dan 27 miljoen plaatsen terecht met een Visa World Card. Makkelijk en veilig. Én u profiteert van de uitstekende service van ICS. Met een Visa World Card kunt u overal terecht.

- Bestedingslimiet van € 2.500,- of hoger
- Extra creditcard voor partner of gezinslid
- Maandelijks online rekeningoverzicht met Mijn ICS
- Altijd inzicht in uw uitgaven met Mijn ICS
- Uitstekende service van ICS

Nu met 50€ gratis tegoed!
Lees verder »